jj chce to ochcavku-winter carLuke_TDI píše:Ale letos by te to mohlo prekvapitfelda píše:tak problémy se zimou nemám,v zimě bylo +20Luke_TDI píše: To bys mel romane protoze u te se ti nestane ze te nekde v -20 necha ve stychu

Moderátor: Dave0401
jj chce to ochcavku-winter carLuke_TDI píše:Ale letos by te to mohlo prekvapitfelda píše:tak problémy se zimou nemám,v zimě bylo +20Luke_TDI píše: To bys mel romane protoze u te se ti nestane ze te nekde v -20 necha ve stychu
Dave0401 píše:kuwa az tu vleze Roman, tak myslim, ze Luke by si mel davat na neho pak pozor
no khamo nemusíš jet zaroven se mnou,mužeš jed solo,snad se ti ochcavka nesypne,jelikož špatně dotahnout kolo ti třeba může i pneuservis....Luke_TDI píše:Ale me tech 66kw staci! Nejsem zadny zavodnik a ridicak me zivi! Kdyz bych o nej prisel tak bych delal tu nejvetsi <> ve firme a chodil domu spoceny jako prase! Takhle jsem svym panem a muzu si vice mene delat co chci! A ohledne tech tvych veci za 40k!!! Budu jen rad kdyz dojedes do toho chorvatska a Z5 bez problemu a nebudu muset celou cestu myslet na to jestli ti zas neco neupadne tak jako to bylo minuly rok! Muzu ti rict ze kdyz jsem vydel to co udelalo tve zadni kolo na te dalnici tak jsem z toho nemel vubec dobry pocit a bezpecne to taky dvakrat nebylo protoze slovaci jsou totalni pice a kdyz vidi trojuhelnik a po petiset metrech nekoho s baterkou tak je nenapadne prejet do leveho pruhu a vesele si to projedou metr od tve prdele 130kou!
zkus jiný prohlížečF.l.a.n.e.l. píše:hudba pěkná. obraz mi nejede
je to mp4 video.. ale WMP by ti to mel spustitF.l.a.n.e.l. píše:media player, winamp, bs player, power dvd. asi mám cipatý comp no
Já ti dám pneuservis sis to měl zkontrolovat když jsis vyměnil kotouče lulanefelda píše:no khamo nemusíš jet zaroven se mnou,mužeš jed solo,snad se ti ochcavka nesypne,jelikož špatně dotahnout kolo ti třeba může i pneuservis....Luke_TDI píše:Ale me tech 66kw staci! Nejsem zadny zavodnik a ridicak me zivi! Kdyz bych o nej prisel tak bych delal tu nejvetsi <> ve firme a chodil domu spoceny jako prase! Takhle jsem svym panem a muzu si vice mene delat co chci! A ohledne tech tvych veci za 40k!!! Budu jen rad kdyz dojedes do toho chorvatska a Z5 bez problemu a nebudu muset celou cestu myslet na to jestli ti zas neco neupadne tak jako to bylo minuly rok! Muzu ti rict ze kdyz jsem vydel to co udelalo tve zadni kolo na te dalnici tak jsem z toho nemel vubec dobry pocit a bezpecne to taky dvakrat nebylo protoze slovaci jsou totalni pice a kdyz vidi trojuhelnik a po petiset metrech nekoho s baterkou tak je nenapadne prejet do leveho pruhu a vesele si to projedou metr od tve prdele 130kou!
na icq jsem ti napsal více info,o tom jak dlouho jsem měl passat před dovolenou,a kolik najezdí km,a že tenkrát byl těsně po stk,a měl deváté narozeniny ....snad to pochopíš