jj chce to ochcavku-winter carLuke_TDI píše:Ale letos by te to mohlo prekvapitfelda píše:tak problémy se zimou nemám,v zimě bylo +20Luke_TDI píše: To bys mel romane protoze u te se ti nestane ze te nekde v -20 necha ve stychu
Felda´s smoking PAŠIK
Moderátor: Dave0401
Re: Felda´s smoking PAŠIK
DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

roman brzdi... do luka si ryj jak chces ale do octavy ne 
to moji carcoolcu urazis ...
to moji carcoolcu urazis ...
AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
ted si vysmaty
... ale passika jsme museli zachranovat zasahem mikropajky do ECU
ale co.. hlavne, ze se podarilo a passik uz zas muze brazdit po okoli
ale co.. hlavne, ze se podarilo a passik uz zas muze brazdit po okoli
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
ne ja do nikoho neryju..
a uz vubec ne do romana 
to je fajny synek jak cyp
sem tam si rejpnu do Luka

to je fajny synek jak cyp
sem tam si rejpnu do Luka
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
Roman????

VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Zajimave je ze roman vzdycky jebe do oktavky jak ma ve zvyku rikat ochcavky a pritom kazdou chvili mu to nejede!!!
A zde maly vycet:
Slovenska dalnice upadnute zadni kolo
Chorvatsko upadnute rameno
Ceska republika neustale vypadavani do nouzaku opraveno svevolne
A nakonec pin v ecu
to je tak jak nekdo vezme pajku do ruky kdyz to videl akorat v televizi.
No a ted romane 2.zari vyjizdime do croatie
znovu pojedes passatkem ? Protoze nedavno jsi rikal ze tomu vubec neveris. Ale vis ze vercjak nastesti vozim vsude sebou a to z duvodu pracovnich a pro jistotu priberu i micropajku do zasoby kdyby se zase neco nelibilo ECU a sruby na kola taky mam v kufru
A zde maly vycet:
Slovenska dalnice upadnute zadni kolo
Chorvatsko upadnute rameno
Ceska republika neustale vypadavani do nouzaku opraveno svevolne
A nakonec pin v ecu
No a ted romane 2.zari vyjizdime do croatie
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
kua.. LUKE se rozjel 
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
No kdybych nemel muj servisni kufricek v kufru vozu nevim jak by roman menil to rameno
a o jak se k nemu choval vsechno rozhazene 

A tadyk fotka ktera dokazuje kdo mel nejvetsi zasluhu na tom ze se to vymenilo protoze ti dva se jenom flakali !!!

A tadyk fotka ktera dokazuje kdo mel nejvetsi zasluhu na tom ze se to vymenilo protoze ti dva se jenom flakali !!!

VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
se atm tváříš jak bys tomu rozuměl lulane hrubá síla kladivo vždy pomůže ke zdárnému úspěchu
Audi A6
kuwa az tu vleze Roman, tak myslim, ze Luke by si mel davat na neho pak pozor 
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
Dave0401 píše:kuwa az tu vleze Roman, tak myslim, ze Luke by si mel davat na neho pak pozor

..:: MB C-Klasse ::..
..:: Okta III ::..
..:: Kawa Z1000SX ::..
..:: Okta III ::..
..:: Kawa Z1000SX ::..
remix to vystihl

VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
To je zaber pred finalnim uderem kterym jsem to vsechno opravil
nasel jsem ten spravny bod a JEB do toho !
A z romana strach nemam chodime spolu do posilky a jsme ti nejvetsi kamaradi ze jo khamo
v patek si to moc ale nedame ja rano jedu do polandu a nechci byt pod vlivem a nemuzu to zrusit
A z romana strach nemam chodime spolu do posilky a jsme ti nejvetsi kamaradi ze jo khamo
Ehmm Luke muj passat má letos 10 leta nějaké km asi taky,mám na něj nakoupeny věci za 40k,tak jak to tam dám tak to bude new car,a taky se může stát že já se budu v chorvatsku opalovat a ty ještě budeš mít 300km před sebou
kamo tobě to natřu i s ucpaným palivovým filtrem
tvych spocených 66kw 
kamo tobě to natřu i s ucpaným palivovým filtrem
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Ale me tech 66kw staci! Nejsem zadny zavodnik a ridicak me zivi! Kdyz bych o nej prisel tak bych delal tu nejvetsi <> ve firme a chodil domu spoceny jako prase! Takhle jsem svym panem a muzu si vice mene delat co chci! A ohledne tech tvych veci za 40k!!! Budu jen rad kdyz dojedes do toho chorvatska a Z5 bez problemu a nebudu muset celou cestu myslet na to jestli ti zas neco neupadne tak jako to bylo minuly rok! Muzu ti rict ze kdyz jsem vydel to co udelalo tve zadni kolo na te dalnici tak jsem z toho nemel vubec dobry pocit a bezpecne to taky dvakrat nebylo protoze slovaci jsou totalni pice a kdyz vidi trojuhelnik a po petiset metrech nekoho s baterkou tak je nenapadne prejet do leveho pruhu a vesele si to projedou metr od tve prdele 130kou!
no khamo nemusíš jet zaroven se mnou,mužeš jed solo,snad se ti ochcavka nesypne,jelikož špatně dotahnout kolo ti třeba může i pneuservis....Luke_TDI píše:Ale me tech 66kw staci! Nejsem zadny zavodnik a ridicak me zivi! Kdyz bych o nej prisel tak bych delal tu nejvetsi <> ve firme a chodil domu spoceny jako prase! Takhle jsem svym panem a muzu si vice mene delat co chci! A ohledne tech tvych veci za 40k!!! Budu jen rad kdyz dojedes do toho chorvatska a Z5 bez problemu a nebudu muset celou cestu myslet na to jestli ti zas neco neupadne tak jako to bylo minuly rok! Muzu ti rict ze kdyz jsem vydel to co udelalo tve zadni kolo na te dalnici tak jsem z toho nemel vubec dobry pocit a bezpecne to taky dvakrat nebylo protoze slovaci jsou totalni pice a kdyz vidi trojuhelnik a po petiset metrech nekoho s baterkou tak je nenapadne prejet do leveho pruhu a vesele si to projedou metr od tve prdele 130kou!
na icq jsem ti napsal více info,o tom jak dlouho jsem měl passat před dovolenou,a kolik najezdí km,a že tenkrát byl těsně po stk,a měl deváté narozeniny ....snad to pochopíš
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

Felda´s TDI 100-200km/h five speed and full gas
http://l4r.protovision.cz/felda/Video084.mp4
max nebyl dosažen z důvodu hustého provozu,není to žadný zavoďák ale na TDI si myslím že je to slušné
http://l4r.protovision.cz/felda/Video084.mp4
max nebyl dosažen z důvodu hustého provozu,není to žadný zavoďák ale na TDI si myslím že je to slušné
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

- F.l.a.n.e.l.
hudba pěkná. obraz mi nejede 
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
zkus jiný prohlížečF.l.a.n.e.l. píše:hudba pěkná. obraz mi nejede
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

- F.l.a.n.e.l.
media player, winamp, bs player, power dvd. asi mám cipatý comp no 
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
je to mp4 video.. ale WMP by ti to mel spustitF.l.a.n.e.l. píše:media player, winamp, bs player, power dvd. asi mám cipatý comp no
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Stahni si nokia PC suite tam je nokia multimedia player a v nem ti to pojede 
quicktime v pohode 
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
jj kviktájm
Já ti dám pneuservis sis to měl zkontrolovat když jsis vyměnil kotouče lulanefelda píše:no khamo nemusíš jet zaroven se mnou,mužeš jed solo,snad se ti ochcavka nesypne,jelikož špatně dotahnout kolo ti třeba může i pneuservis....Luke_TDI píše:Ale me tech 66kw staci! Nejsem zadny zavodnik a ridicak me zivi! Kdyz bych o nej prisel tak bych delal tu nejvetsi <> ve firme a chodil domu spoceny jako prase! Takhle jsem svym panem a muzu si vice mene delat co chci! A ohledne tech tvych veci za 40k!!! Budu jen rad kdyz dojedes do toho chorvatska a Z5 bez problemu a nebudu muset celou cestu myslet na to jestli ti zas neco neupadne tak jako to bylo minuly rok! Muzu ti rict ze kdyz jsem vydel to co udelalo tve zadni kolo na te dalnici tak jsem z toho nemel vubec dobry pocit a bezpecne to taky dvakrat nebylo protoze slovaci jsou totalni pice a kdyz vidi trojuhelnik a po petiset metrech nekoho s baterkou tak je nenapadne prejet do leveho pruhu a vesele si to projedou metr od tve prdele 130kou!
na icq jsem ti napsal více info,o tom jak dlouho jsem měl passat před dovolenou,a kolik najezdí km,a že tenkrát byl těsně po stk,a měl deváté narozeniny ....snad to pochopíš
Audi A6
Ještě ty mě tu ser woe
Vím u vás se to nikdy nestalo(jen asi dvacetkrát).....ale nejsi jediný pneuservis,a myslím že Lukáš už kapku mele dlouho dokola,od té dovolené jsem najezdil 35tis,a dá se říct že celkem bez problému,nebýt vrtání do jednotky
Takže už by se Luky mohl uklidnit,jelikož dojed nemusí ani s novým autem....
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad