Moderátor: Dave0401
delat mam cogynga píše:Taky asik nema co delat jak ty tak si pořad pišete
až k neuvěření....ale musím se Koňase zastat!Pokud mysliš ten spoiler co ma v černem provedení,tak je to dost pěkné.Už to tu bylo mockrat řečeno že tady moc lidi není zvyklo na narazníky a křidla,každy dava decent,ale když se to auto pěkně sladí a ospoileruje tak to nevapypada vubec špatně...a v případě te pumy to bude dost pěkne.Myslim že je tady dobře na Tuning foru....a tuning je hodně o těch naraznikach,prazích,křídlech.modry.neon píše:Ten naraznik je des
jak pro koho...doba laminatu,plastu a nálepek už je dávno pryčPetulaGD píše:až k neuvěření....ale musím se Koňase zastat!Pokud mysliš ten spoiler co ma v černem provedení,tak je to dost pěkné.Už to tu bylo mockrat řečeno že tady moc lidi není zvyklo na narazníky a křidla,každy dava decent,ale když se to auto pěkně sladí a ospoileruje tak to nevapypada vubec špatně...a v případě te pumy to bude dost pěkne.Myslim že je tady dobře na Tuning foru....a tuning je hodně o těch naraznikach,prazích,křídlech.modry.neon píše:Ten naraznik je des
felda píše:jak pro koho...doba laminatu,plastu a nálepek už je dávno pryčPetulaGD píše:až k neuvěření....ale musím se Koňase zastat!Pokud mysliš ten spoiler co ma v černem provedení,tak je to dost pěkné.Už to tu bylo mockrat řečeno že tady moc lidi není zvyklo na narazníky a křidla,každy dava decent,ale když se to auto pěkně sladí a ospoileruje tak to nevapypada vubec špatně...a v případě te pumy to bude dost pěkne.Myslim že je tady dobře na Tuning foru....a tuning je hodně o těch naraznikach,prazích,křídlech.modry.neon píše:Ten naraznik je des
jj souhlasim ale ne žadne přeplacane a ne nějake meeeega velkePetulaGD píše:až k neuvěření....ale musím se Koňase zastat!Pokud mysliš ten spoiler co ma v černem provedení,tak je to dost pěkné.Už to tu bylo mockrat řečeno že tady moc lidi není zvyklo na narazníky a křidla,každy dava decent,ale když se to auto pěkně sladí a ospoileruje tak to nevapypada vubec špatně...a v případě te pumy to bude dost pěkne.Myslim že je tady dobře na Tuning foru....a tuning je hodně o těch naraznikach,prazích,křídlech.modry.neon píše:Ten naraznik je des
je to každého věc když se mu to líbí tak to je dobře,ja souhlasím s neonem že je to hnusFilipGTti píše:
svata pravda... ale co kdyz se mu to tak libi....
felda píše:je to každého věc když se mu to líbí tak to je dobře,ja souhlasím s neonem že je to hnusFilipGTti píše:
svata pravda... ale co kdyz se mu to tak libi....
PetulaGD píše:http://katalog-automobilov.sk/img/volks ... tion-4.jpg
Křiž ještě musim upravit, chcu ho zvětšit, doufam že se to povede a jak ne tak ho vygumuju. Kolečka už malem byly ale někdo už je koupil. Prahy jsou už doma jen čekam na jaro a na stk a davam to tamMichal71717 píše:Koňas: nárazník se mi tvarově na pumě líbí, aleten kříž na tahokovu a ten flek na světlech pryč a pak se mi to bude líbit a pak nahodit nějaké pěkné kolečka a doladit prahama a zadním nárazníkem a v poho. Můj názor co se líbí tobě je tvá věc
ano ano opravdu moc u země, přes retarder by ses s tim asi nedostal. Jinak puma pekna trošku změněna střecha, mračitka ani křidlo se mi nelibi, jinak goodmax3rx píše:Tak hlavně R32 nárazníky jsou origo VW díly, takže to je skoro jakobys tam měl origo a vidíš, jak je to pěkné
minža: pěkné, ale bohužel nevyužitelné při takové snížení
třeba ta puma, co tu dal teď peťa, tak se mi aji líbí, ikdyž má na sobě nárazníky, prahy atd.