pokud vim tak i mineral muze mit oznaceni 5w-40 a zadny z oleju neni bez mineralnich prisad. Takze to mas vlastne skoro jedno. Kdyz pominu M2T tak pry jsou pouze dobre a lepsi oleje co mi rikal znamy ktery s tim kseftuje.
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
Tomu říkáš drahé díly??? Proti Yarisu asi jo, ale jinak mi to moc drahé nepřipadne. Zvlášť když koukneš na jiné automobilky. Já zatím nechávám Yarisa. Leda by se naskytlo něco hoooodně dobrého. Nemám důvod měnit. Samo že vybírat budu pořád Je třeba to hlídat. Každopádně bych nechtěl stejně staré auto jako mám teď. Starší už vůbec ne. Nejraději bych tak 2004 nebo 2005. Ale to už dávali celokožený interier a já bych raději polo-kůži. A nejlépe ve výbavě Sport a se střešákem
Tak tento vypadá na hodně dobrý stav a za dobrou cenu. Jen teda škoda toho světlého interieru. I když teda vypadá dost dobře. http://otomoto.pl/lexus-is200-na-prawde ... 27324.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Jinak dneska na sraze ten Joshuv byvalý....to byl Diesel?ty kola byly docela dodřené,bez krytek...narazník bez barvy se mi moc nelibil....jak s tím Josh lital po lutyni bylo to hezčí jak teď.....a v mřížce chromované TD mě zaskočilo
No...docela v ubohém stavu...ale tak hlavně že ještě žije btw: joshi..jsem ani nevěděl žes tam dával kliky z CCCO ...je to složité ? taky to mám v plánu...buď ještě na GIII no a nebo až na G II
Dailycar: BMW E60 525iA (218ps)
WeekendCar: VW Golf mk3 VR6
Inprogress: =VW Golf mk2 GTI 12V= (???ps+) Velmi Rychlejch 6 Dost Obrovskejch HrnCů
Mr. Yaris píše:Tomu říkáš drahé díly??? Proti Yarisu asi jo, ale jinak mi to moc drahé nepřipadne. Zvlášť když koukneš na jiné automobilky. Já zatím nechávám Yarisa. Leda by se naskytlo něco hoooodně dobrého. Nemám důvod měnit. Samo že vybírat budu pořád Je třeba to hlídat. Každopádně bych nechtěl stejně staré auto jako mám teď. Starší už vůbec ne. Nejraději bych tak 2004 nebo 2005. Ale to už dávali celokožený interier a já bych raději polo-kůži. A nejlépe ve výbavě Sport a se střešákem
A sportka má stále velký jackpot.. hodně štěstí
PS: Pokud si spokojen s yarisem,,pak nevidím důvod měnit
Mr. Yaris píše:Tak tento vypadá na hodně dobrý stav a za dobrou cenu. Jen teda škoda toho světlého interieru. I když teda vypadá dost dobře. http://otomoto.pl/lexus-is200-na-prawde ... 27324.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Hodně pěkný.. volant mám více ošoupaný a taky oděrky na středovém paneli tendle nemá a to má podstatně více najeto.. hmm divný.. no co se dá dělat.. ten světlý introš vypadá divně.. raději bych volil černou a chrom (stříbrnou, vzor hliník) popř s béžovým onteriérem ale jinak lazeným.. modrá není zlá,ale mě na to auto moc nesedí .. není to podle mě moc japan barva
PetulaGD píše:Jinak dneska na sraze ten Joshuv byvalý....to byl Diesel?ty kola byly docela dodřené,bez krytek...narazník bez barvy se mi moc nelibil....jak s tím Josh lital po lutyni bylo to hezčí jak teď.....a v mřížce chromované TD mě zaskočilo
Peta vždyt si ani nevěděl,že Josh měl takového golfa a pokud jo tak si v te době ještě dělal předáka na pískovišti.
Když jsem řikal,že to je byvalý Joshuv golf tak každý,že sem chuj,že Josh měl černou čtverku
www.elecig.cz
E-cigarety, liquidy a příslušenství nejvyšší kvality.
PetulaGD píše:Jinak dneska na sraze ten Joshuv byvalý....to byl Diesel?ty kola byly docela dodřené,bez krytek...narazník bez barvy se mi moc nelibil....jak s tím Josh lital po lutyni bylo to hezčí jak teď.....a v mřížce chromované TD mě zaskočilo
Peta vždyt si ani nevěděl,že Josh měl takového golfa a pokud jo tak si v te době ještě dělal předáka na pískovišti.
Když jsem řikal,že to je byvalý Joshuv golf tak každý,že sem chuj,že Josh měl černou čtverku
zas nepřehaněj....to si kuř že sem ho zažil....jednou jak sem jel na zbytky....se na mě nalepil....ja jel asi kilo dvacet a uplně sem si řikal co v tom ma kurva za motor že to tak jede,a u pštrosa to furt stalo!