jo chlape, to se cení, to se u tebe jen tak nevidíPemaR píše:A ja myslel ze v tom ma opravdu to SDi

Moderátor: Dave0401
jo chlape, to se cení, to se u tebe jen tak nevidíPemaR píše:A ja myslel ze v tom ma opravdu to SDi
Syncro je na SK v Žiliněmodry.neon píše:kam jsi vubec poslal Syncro?
Aha, vypadalo velice pekne, skoda ho. Sehnat u nas je celkem problem pekne syncroJurisek16 píše:Syncro je na SK v Žiliněmodry.neon píše:kam jsi vubec poslal Syncro?Týpek do něj dává MTDI to je prý nějaký cca200 koňový diesl se slušným krouťákem...tak nevím
Už to má dost lidí na VWclubu ve dvojkách a prý to hrabe aji na 3ku...tak proto chtěl ten slovák to moje Syncro...jsem zvědav jestli to ten krouťák na který to není stavěné ten podvozek vydrží
No nevim kde jsi vzal ze nemam auto ale to je vedlejsi. Jinak nemyslel sem to nijak spatne ale ty cerne kola k tomu cernemu laku uplne splinou.... jeste cerny folie a budou se vsichni batJurisek16 píše:No jó...tady na TF nemůžeš rýpat do aut když sám žádné nemáš...to jsou hold pak všichni proti toběcrazyape píše:Hmm tak kdo to ma z fotek poznat ze to neni lestene ale chrom.... Kdyz to byl chrom tak bych si to spis asi vylestil potom doma....
ja nikomu neberu ze se mu to libi, jen se napsal svuj nazor a vsichni se zase muzou posrat. Jak jinak....![]()
Tohle mi nepříjde jako názor...ale výsměch...Černé fólie už na autě byly...a já jsem toho názoru že mi prostě fólie vadícrazyape píše:No nevim kde jsi vzal ze nemam auto ale to je vedlejsi. Jinak nemyslel sem to nijak spatne ale ty cerne kola k tomu cernemu laku uplne splinou.... jeste cerny folie a budou se vsichni batJurisek16 píše:No jó...tady na TF nemůžeš rýpat do aut když sám žádné nemáš...to jsou hold pak všichni proti toběcrazyape píše:Hmm tak kdo to ma z fotek poznat ze to neni lestene ale chrom.... Kdyz to byl chrom tak bych si to spis asi vylestil potom doma....
ja nikomu neberu ze se mu to libi, jen se napsal svuj nazor a vsichni se zase muzou posrat. Jak jinak....![]()
né to ti neberu...beru to že se ti to nelíbícrazyape píše:jj nazor na kola je jedno obrovsky hovnoto ze nesneses kritiku je docela smutne
Od tebe to neberu...pač tě neznám...kdyby to napsal takový Flanel nebo někoho koho znám tak mi to je uprdelecrazyape píše:to sem psal ze srandy... ja sam folie mam a vadi me nekdy pomerne dost v noci....
nesmis si to tak brat
Fakt mi chybi jak sem ji zase videl na srazeJurisek16 píše:Ty jsi měl dvojku ? Uka!