Moderátor: Dave0401
No nevim jak jede seriova 2,0 8V, ale podobne to je. GII jela vazne super, mit v ni KR tak ji nedam ani kdyby byla celosvetva krize a dosla ropa nebo nevim coF.l.a.n.e.l. píše:Myslím že ta 1,8 ve dvojce jede zhruba stejně jak 2,0 ve trojce
nejsem teda velky znalec pres BBS... ale RS = 3dilne, RM = 2dilne... snad se nepletumodry.neon píše:jaky je rozdil mezi BBS RS a RM? kuji
šak ted máš 2,0 ve trojce ne?G3-Lower píše:No nevim jak jede seriova 2,0 8V, ale podobne to je. GII jela vazne super, mit v ni KR tak ji nedam ani kdyby byla celosvetva krize a dosla ropa nebo nevim coF.l.a.n.e.l. píše:Myslím že ta 1,8 ve dvojce jede zhruba stejně jak 2,0 ve trojce
No ano, ale mam venku kat, sport. svody, green filtr a poladenou vahu vzduchu. A cerstvou GO motoruF.l.a.n.e.l. píše:šak ted máš 2,0 ve trojce ne?G3-Lower píše:No nevim jak jede seriova 2,0 8V, ale podobne to je. GII jela vazne super, mit v ni KR tak ji nedam ani kdyby byla celosvetva krize a dosla ropa nebo nevim coF.l.a.n.e.l. píše:Myslím že ta 1,8 ve dvojce jede zhruba stejně jak 2,0 ve trojce
No presne ti to nereknu, to by musel rict muj mr. mechanik. Rikal, ze si s tim trochu pohral a ze mu pride, ze ted jde lepe do otacek. Asi tam jde vice vzduchu? Co ja vim? Kazdopadne mi tim i ladil spotrebu. Mam ted cca 9L/100 sviznejsi jizda a cca 8L/100 max. kloboukar a rikal, ze jeste o pul litru si myslim, ze by to dokazal srazit dolu. Ted po dvou letech obcasneho reseni ozivili tusim, ze 1,8 G60 ale dali tam turbo z transportera TDI. Rikal, ze se boji zda to ridic vydrzi, ze to vypada na pekny brutalF.l.a.n.e.l. píše:co znamená poladěná váha vzduchu?
Nevim, zjistim vice. Nechcu sirit mylne informace. Kazdopadne rikal, ze ten motor postavil od zakladu takze je jako novy. Dela to obcasne kdyz ma chvili casu uz dva roky, takovy projektJurisek16 píše:To mi nejde do hlavy ...G60ka má G-dmychadlo...to je něco jak kompresor poháněný od rozvodů...tak jak na to můžou dát turbo..to by museli překopat komplet motor..a navíc podle mě to sérivoé turbíčko z TDI transportera nebude moc tlačit![]()
BTW: na 2,0 8V ti to žere pekelně...to rudek by se ti s ABF té spotřebě vysmál
Ja mel prave porad bohatou! Porad z vyfuku smrdel benal...Uz je to celkem OK.gynga píše:Poladěna vaha vzduchu jako že tam jde vice vzduchu?tak to musiš mit i palivo poladene ne?jinak budeš mit chudou smes když ti pujde vic vzduchu a palivo stejne ni?
Ne ne on to otevre a ladiF.l.a.n.e.l. píše:tak to ti tu váhu vzduchu nepoladil ale opravil nebo vyměnil
Ouuu...to zní jak bys měl pod kapotou nějaký V8 superchargerG3-Lower píše:
Nevim, zjistim vice. Nechcu sirit mylne informace. Kazdopadne rikal, ze ten motor postavil od zakladu takze je jako novy. Dela to obcasne kdyz ma chvili casu uz dva roky, takovy projektS tou spotrebou jsem spoko, byla doba kdy jsem jezdil za 18 pak 16 a 14 a 12 a 10
Vim, ze to ma poladene, ale ma lehci kastli a psal ze mel 6,5 ale to tusim kdyz jel klidecek po dalnici jinak neverim, ze po meste jezdi za 7
já jsem tento týden váhu vzduchu leštil a zajímalo by mě jak to ladíG3-Lower píše:Ne ne on to otevre a ladiF.l.a.n.e.l. píše:tak to ti tu váhu vzduchu nepoladil ale opravil nebo vyměnil
Nevim co to stalo, ale moc ne. Byla to soucast ladeni, aby to konecne jelo. Jsou tam ty drahy to potenciometru nebo co to je a tim se da i kdyz by se tusim nemelo hybat.F.l.a.n.e.l. píše:a ještě by mě zajímalo, kolik to poladění stálo...
No tak to jsou krasne cisla. To ti zavidim, jeste v okte na 18". Ale tobe zrala i turbina 6litru ekonomickeho jezdeni ne? Tak nevim jak to delas...Ja se furt couram Ostravou a objizdim diry je to hruzaDave0401 píše:ja mam ted spotrebu 5-6 dalky 7-8 mesto
2.0 8Vtak nevim co tu strilite takove numera
Kolik by to mohlo mít odhadem koní?G3-Lower píše:Nevim co to stalo, ale moc ne. Byla to soucast ladeni, aby to konecne jelo. Jsou tam ty drahy to potenciometru nebo co to je a tim se da i kdyz by se tusim nemelo hybat.F.l.a.n.e.l. píše:a ještě by mě zajímalo, kolik to poladění stálo...