Jura hlavne az prijedes na benzinku a bude ti nekdo chtit umyt okna tak ho val do pice! Me vcera cur*k zacal umyvat okna sam od sebe, a nez jsem vypsal knihu jizd tak byl vzadu a ten picus to pak stahoval vodu pres lak na zadnich dverich tak mu rikam jestli je chuj at jde do pice ze tak to akorat poskrabe a on na me ze to je guma. A kdyz jsem platil tak mi ty pate dvere utrel papirem tak jsem ho znova zmrd frajer nos nahoru ze papirem to asi nemuze poskrabat tak jsem musel odjet bo bych ho zabil. A jak jsem byl v ostrave tak beru veci z kufru a malem me jeblo. Kurva ty pate dvere jsou jak bych jezdil rok na mycku . tak se pak musime domluvit na lesteni
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
Luke_TDI píše:Jura hlavne az prijedes na benzinku a bude ti nekdo chtit umyt okna tak ho val do pice! Me vcera cur*k zacal umyvat okna sam od sebe, a nez jsem vypsal knihu jizd tak byl vzadu a ten picus to pak stahoval vodu pres lak na zadnich dverich tak mu rikam jestli je chuj at jde do pice ze tak to akorat poskrabe a on na me ze to je guma. A kdyz jsem platil tak mi ty pate dvere utrel papirem tak jsem ho znova zmrd frajer nos nahoru ze papirem to asi nemuze poskrabat tak jsem musel odjet bo bych ho zabil. A jak jsem byl v ostrave tak beru veci z kufru a malem me jeblo. Kurva ty pate dvere jsou jak bych jezdil rok na mycku . tak se pak musime domluvit na lesteni
Luke_TDI píše:Jura hlavne az prijedes na benzinku a bude ti nekdo chtit umyt okna tak ho val do pice! Me vcera cur*k zacal umyvat okna sam od sebe, a nez jsem vypsal knihu jizd tak byl vzadu a ten picus to pak stahoval vodu pres lak na zadnich dverich tak mu rikam jestli je chuj at jde do pice ze tak to akorat poskrabe a on na me ze to je guma. A kdyz jsem platil tak mi ty pate dvere utrel papirem tak jsem ho znova zmrd frajer nos nahoru ze papirem to asi nemuze poskrabat tak jsem musel odjet bo bych ho zabil. A jak jsem byl v ostrave tak beru veci z kufru a malem me jeblo. Kurva ty pate dvere jsou jak bych jezdil rok na mycku . tak se pak musime domluvit na lesteni
A určitě jsi mu nedal ani dvacku co?? Vysranče
to určo ne
za to ale asi ošukal nějakého frajera, páč se mu za to podepsal na páté dveře PS: po novém laku bych vraždil kufa
1.- Kokot : umytí až na plech
2.- Instalatér: umytí vnitřní struktůry laku
3.- Policista: umytí s čmouhama
4: Hospodský : lesk jak blesk, i helmut s teleshopingu by se divil
====>>>> tak tady máte....jsem z dneška nějaký dojebaný (od 7:00 do 22:00) mám toho plnou dupu pro dnešek...jdu spát...kochejte se....good night http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=1 ... 4#p1252034" onclick="window.open(this.href);return false;
Dailycar: BMW E60 525iA (218ps)
WeekendCar: VW Golf mk3 VR6
Inprogress: =VW Golf mk2 GTI 12V= (???ps+) Velmi Rychlejch 6 Dost Obrovskejch HrnCů
luxusní já už chci mít taky pěkné auto ale prostě sem si řekl, že bez S4 nárazníku to nesložím.. protože koupím origo a pak mě bude celou dobu srát že jsem si nepřiplatil a nekoupil S4 .. poprvé peníze jsou a nárazník není