Jj byl by...ale to by tam šly vidět všechny laty...aaa...dupačka dost než bych schoval někde všechny kabely...no a ten zadek vylakovat...to můžu udělat kdykoliv po tom...něco pokutím....ale krémová barva by to jistila...nebo nějaká bílá Jinak všechny ty plasty co stříkal nějaký břídil se budou lakovat znovu...ještě přemýšlím jestli na tu stejnou krémovou nebo nějakou bílou perleť ale bílá by byla docela nepříjemná na očička
Dailycar: BMW E60 525iA (218ps)
WeekendCar: VW Golf mk3 VR6
Inprogress: =VW Golf mk2 GTI 12V= (???ps+) Velmi Rychlejch 6 Dost Obrovskejch HrnCů
Pls poraďte...s kterou značkou pneu máte lepší zkušenost Barum (bravuris 2) nebo Fulda (carat exelero) ...cena je zhruba na obou stejná (1800,-/ks) ...docela to už spěchá...stačí mi když na nich odjezdím sezónu...klidně bych šel i do těch barumek...co vy na to ? Nebo nevíte o nějakých málo (ne)jetých za slušnou cenu ? (215/40 R16) Dík
Inprogress: =VW Golf mk2 GTI 12V= (???ps+) Velmi Rychlejch 6 Dost Obrovskejch HrnCů
Ty jo...díky To by stačilo...pomož mi to vydražit ! pls v poslední minutě to nějak odpočítávej a budem přihazovat...a jeden z nás to vydraží Nebo jak se to dělá ?
Tak nééé...stop ...aukce nééé...4mm už je málo na takou gumu nééé ? ...koupím nové a zajedu a sjedu si je sám...kdo ví kam s něma vletěl takže nedražit !
Barry...poraď s těma gumama... Barum nebo Fulda ? Jj...zítra zase hodím nějaké fotky
ja mel ty barumky v 16 a po 5t km mi ubyl 1mm... ale ten muj vykon ... do barumek jsem sel kvuli cene. Ja rikam, Barumky umi delat pneu 13 a 14, na vyssi rozmer jsou uz jine znacky = muj subjektivni nazor. Dalo se s nimi jezdit i brzdit. Takze nevim, jestli ti to pomuze pri rozhodovani
pokud je cena stejná někde bych pohledal která s těch gum má měkčí směs....bude sice lépe držet ale taky půjde rychleji do prdele...
Subjektivně mám Barumku taky za výrobce levných pneu na tuzemské vozy, ale co jsem tak koukal tak za zimu jich šlo hodně v rozměru 205/55 R16. Passaty, superby a Octy 2. Nikdo si nestěžoval takže rozhodnutí je na tobě...asi bych volil podle dezénu když je cena stejná.
Osobně mi přijde dezén Bravuris 2 jako sympatický.
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
jj barum ma povest vyrobce levnych pneu na skodovky, ale podle me, tomu jiz tak neni...
znamy kupoval loni barumky (letni 16ky) na audi a4, najezdil na nich cca 35 000 km (80% dalnice) a gumy urcite snesou jeste jednou tolik
hlavne i za mokra maji dobrou prilnavost
ja pred zimou daval 14ky (zimaky) na polo a nemuzu si je vynachvalit... vazne jsem nechapal, jak dobre si ty gumy vedly v hlubokem snehu
a ta cena, luxus
AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
45 lety klidny sofer... tempomat 140km/h dle tacho... auto ma najeto 110 000 tusim a i brzdy ma puvodni a jeste vubec neni treba menit... taky nechapu...
AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
Ja slysel ze jsou ty Bravurisy strasne hlucne a hlavne ze na mokru klouzou jak na lede Jak jsem vybiral gumy tak mi je par lidi osobne znechutilo mj i na netu. Vzal jsem semperit, ale nemuzu srovnat tak kdovi
Změna je život...
Nissan Murano 3,5 V6 197kw, VW Passat B5,5 combi 1,9TDI 96kw/121kw power by TDIFUN (ex: Škoda Octavia I RS 158kw, VW Jetta GL MK2 1,8 RP automat 66kw, VW Golf MK3 2,0 8V 85kw+, GII 1,8 RP 66kw)
G3-Lower píše:Ja slysel ze jsou ty Bravurisy strasne hlucne a hlavne ze na mokru klouzou jak na lede Jak jsem vybiral gumy tak mi je par lidi osobne znechutilo mj i na netu. Vzal jsem semperit, ale nemuzu srovnat tak kdovi
Ty jako...to je poslední věc která by mě na gumě srala...že je hlučná já kraval v autě miluju...třískající kamínky do podběhu...a zvuk mojeho silnika....vzduch lámající se o kastli ve vyšších rychlostech.... A ještě když uslyším gumy...to bude paráda...to už budu naslouchat celému vozu
Sonduju už dopředu až bude auto na zvedáku ať se může při jednom udělat výfuk...chci se zeptat na totok...mám dírku v katalysátoru...je hodně možností co s tím udělat...co bude nejlepšíí ???...za a) Zavařit dírku (možná už nepůjde) nebo za b) dát místo kaťáku trubku...nebo za c) jestli půjde zavařit tak kaťák vevnitř vy*ebat nebo za d) rezonátor za f) nechat diravé ??? Vaše návrhy ? nějaké zkušenosti ? Předem díky
Jurisek16 píše:Sonduju už dopředu až bude auto na zvedáku ať se může při jednom udělat výfuk...chci se zeptat na totok...mám dírku v katalysátoru...je hodně možností co s tím udělat...co bude nejlepšíí ???...za a) Zavařit dírku (možná už nepůjde) nebo za b) dát místo kaťáku trubku...nebo za c) jestli půjde zavařit tak kaťák vevnitř vy*ebat nebo za d) rezonátor za f) nechat diravé ??? Vaše návrhy ? nějaké zkušenosti ? Předem díky
Nejsem tak bohatý abych si nechával dělat věci na zakázku svářečku v práci máme a jestli sis nevšiml tak Doupovec (i když je na tohle borec) v nabídce od a) do f) není
Dej kat do pryc. Stejne uz je urco nefunkcni a akorat to tam dela bordel takze nahradit trubkou (taky to tak mam). Rezonator je dle me jen reklamni trik...a kravalu ti to dela dost no ne? Zvuk ma delat motor tecka...
Změna je život...
Nissan Murano 3,5 V6 197kw, VW Passat B5,5 combi 1,9TDI 96kw/121kw power by TDIFUN (ex: Škoda Octavia I RS 158kw, VW Jetta GL MK2 1,8 RP automat 66kw, VW Golf MK3 2,0 8V 85kw+, GII 1,8 RP 66kw)