"Přijde mozková buňka do mužské hlavy a rozhlíží se. Je tam pusto a prázdno, tma, nikde nic. Tak volá: Haló je tu někdo? Čeká, nic s neděje. Znovu volá: Haló, je tu někdo? Po delší době se objeví další mozková buňka a říká: Co tu řveš? Ty nevíš, že jsme všichni dole???"
Voják přicestuje na základnu na vojenskou misi někde na blízkém východě. Hned se ho chopí jeden desátník a provádí ho po základně. Když už je prohlídka skoro u konce, tak se zastaví u jednoho stanu na kraji základny.
"Hele, co si budem povídat, jsme tady skoro samí chlapi. Takže kdyby to na tebe po nějaké době přišlo, tak tady v tom stanu je mula."
Po čase skutečně voják pocítí, že je něco, co mu tady na základně opravdu chybí a vydá se tedy do stanu za mulou. Základnou se nesou šílené zvuky, které vydává nebohá mula, až to vzburcuje hlídku, která se přiřítí ke stanu.
"Vojáku, co to tady proboha provádíte?"
"No co, tady desátník mi říkal, že když to na mě přijde, je tady ve stanu mula."
"No to je sice pravda, ale normální člověk na tu mulu sedne a jede do vesnice do bordelu."
Žena jednou večer povídá: "Dvě věci umím nejlíp. Sekanou a štrůdl."
A manžel ukáže na talíř a říká: "A tohle je která?"
Teorie je, když všechno víme, ale nic nefunguje. Praxe je, když všechno funguje, ale nikdo neví proč. My jsme spojili teorii s praxí: nic nefunguje a nikdo neví proč.
Ptá se syn Billa Gatese: ``Tati, chci vyzkoušet ten sex, co mám dělat?``
Bill: ``No synku, vezmeš si z mé garáže to největší auto, oblečeš si nejlepší oblek, vezmeš děvče do nejlepší restaurace ve městě, po večeři vezmeš v parku kočár s koňmi a vezmeš jí na okruh kolem jezera, cestou koupíš největší kytici květů jakou budou prodávat a nakonec objednáš v hotelu Plaza prezidentský apartmá a tam se ti děvče podvolí.``
Syn: ``Ale tati!!! Kde jsou romantické procházky, letmé dotyky a čtení poezie za měsíčního svitu?``
Bill mávne rukou: ``Synu, to si vymysleli linuxáci, aby mohli souložit zadarmo!``
Manzelka Billa Gatese o svatebni noci:
``Aha, uz vim, jak jsi prisel na nazev Microsoft!``