Nevim jestli uz to tady bylo ale..
"ahoj všichni, zdravím vás po dlouhé době. Problém v konání či nekonání 5.TSP není pouze v povolení velitele letiště, ten s tuningovým srazem nesouhlasil nikdy před tím a nikdy do budoucna jako osoba velitele letiště souhlasit nebude a byl a bude jeho osobním odpůrcem. Dělal vždy vše proto aby nikdy nebyl a přesto se sraz vždy konal ale zásadnější problém je v tom že celkové náklady na konání srazu jsou mnohem vyšší než příjem z něho a hodně převyšují částku jeden milión korun a Tuning Club Přerov není schopen tento rozdíl mezi příjmem a výdaji více financovat. Chceme-li udržet sraz na úrovni na jakou jste byli zvyklí nejde to z příjmu za vstupné profinancovat a sponzoři se tam nehrnou a když ano tak si tam udělali reklamu a nakonec nám někteří z nich nezaplatili a nám zůstala povinost uhradit dodavatelům vše. No a pak se na tomto fóru objevují články typu JOHNNY ...... a já se jim samozdřejmě nedivím, že chtějí své peníze a vůbec je nezajímá jestli byla malá nebo velká náštěvnost. Samozdřejmě že jim to doplatíme. Tak že je mi to moc líto, ale nepodaří-li se nám sehnat silného sponzora co by generálního partnera srazu, nebo několik hlavních partnerů a tak tady vidím ohroženost konání srazu. Budeme-li mít silné sponzory tak já opět zajistím povolení konání srazu. Víte-li někdo o nějakém potencionálním sponzorovi, dejtenám vědět my se s ním okamžitě spojíme. Kontakt posílejte prosím na adresu
cepela@cerbiatto.com nebo na tel:775253358 a všem co nám píšete ohledně srazu děkuji za podporu a moc si toho vážíme."