viewtopic.php?t=58151&start=0
Moderátor: Dave0401
Kemo abys tez nedojel na osud! Nas tu poucujes ze mame jezdit pres ty tvoje louky pomalu a sam mi jedes pres suchou 160 pak te chcu dojet tak valim stejne a uplne jsem zapomel ze mam na strese rakevwesly.TDI píše:cao Colinje to maras, mas prachy,stesti,slavu,zdravi a dojebe te osud
káže vodu a pije vínoLuke_TDI píše:Kemo abys tez nedojel na osud! Nas tu poucujes ze mame jezdit pres ty tvoje louky pomalu a sam mi jedes pres suchou 160 pak te chcu dojet tak valim stejne a uplne jsem zapomel ze mam na strese rakevwesly.TDI píše:cao Colinje to maras, mas prachy,stesti,slavu,zdravi a dojebe te osud
jsem se nani kouknul a neni dobre s ni jezdit kdyz je prazdna lita to jak cyp!
khamo to se ti zdalo,to ten brumlavy zvuk 4valce do V ti nechal takovy dojem,predjizdel jsem te cca kilemLuke_TDI píše:Kemo abys tez nedojel na osud! Nas tu poucujes ze mame jezdit pres ty tvoje louky pomalu a sam mi jedes pres suchou 160 pak te chcu dojet tak valim stejne a uplne jsem zapomel ze mam na strese rakevwesly.TDI píše:cao Colinje to maras, mas prachy,stesti,slavu,zdravi a dojebe te osud
Kilem jsi me predjel ale furt jsi zrychloval a kdyz jsem valil kolem deposu 160 a ty ses mi ztratilwesly.TDI píše:khamo to se ti zdalo,to ten brumlavy zvuk 4valce do V ti nechal takovy dojem,predjizdel jsem te cca kilemLuke_TDI píše:Kemo abys tez nedojel na osud! Nas tu poucujes ze mame jezdit pres ty tvoje louky pomalu a sam mi jedes pres suchou 160 pak te chcu dojet tak valim stejne a uplne jsem zapomel ze mam na strese rakevwesly.TDI píše:cao Colinje to maras, mas prachy,stesti,slavu,zdravi a dojebe te osud
ti za to nemuzu ze ti to nejede
To neni moje fotka. Ja totiz mam permanentne zmazane ruky z pracewesly.TDI píše:luke proc tu davas sve domaci foto?