no to je rychlosttomoking píše:Subaru je v garaziSpojka (keramika) je super .... neskube. Stara spojka byla shorela
![]()
Nahodili jsme i novy BOV od Bidrinu

Moderátor: Dave0401
už není ani co nabíjet .tomoking píše:snih podpalluboT4 píše:tomoking> já ho beru bez váhání ale kuva kdy ho tam aspon zkusit dát ?? před vraty je tuna sněhu a baterka už neexistuje.a roztaje sam .... a baterku nabil pokud je jeste co nabijet. vybita baterka pod 10V je po tydnu na vyhozeni
a nevíš náhodou, jestli se dá najít ještě někde(myslím, že to byla taky honda) taky takové video, ale ze všech součástí auta udělané jakoby domino... dost vymakané...
pockej az ledy povoli...pak ho testnemluboT4 píše:tomoking> já ho beru bez váhání ale kuva kdy ho tam aspon zkusit dát ?? před vraty je tuna sněhu a baterka už neexistuje.
podle pravidel etikety bys mel napsat .... Prave jsme se vratili (Sly, Dolph a ja) .... vlastni malickost vyjmenuj vzdy az na konecbarry píše:Právě jsme se vrátili (Já, Sly, Dolph) z výletu z Manerova, ...
tomoking píše:podle pravidel etikety bys mel napsat .... Prave jsme se vratili (Sly, Dolph a ja)
Pane řediteli!!!tomoking píše:podle pravidel etikety bys mel napsat .... Prave jsme se vratili (Sly, Dolph a ja) .... vlastni malickost vyjmenuj vzdy az na konecbarry píše:Právě jsme se vrátili (Já, Sly, Dolph) z výletu z Manerova, ...![]()
![]()
Sorry za OT
Silná konkurence to byla už i před výfukembarry píše:Právě jsme se vrátili (Já, Sly, Dolph) z výletu z Manerova, kde si Igor vyzvedl auto s novým výfukovým potrubím od svodů až po konec...zvuk je pro mě velice agresivní ale ne moc hlasitý...fakt se mi líbí a jede to jak zkurv*syn...
Mezi 1,6 bude hodně silná konkurence...
No to mě někdy budeš muset svéztSly píše:tomoking píše:podle pravidel etikety bys mel napsat .... Prave jsme se vratili (Sly, Dolph a ja)![]()
![]()
![]()
Decka, neverim svym ocim. To auto je jako vymenene. Musim trochu zchladnout a vyzkouset to zase zitra. Uz s Dolphem a Barrym to jelo celkem slusne, ale ted kdyz jsem se vracel sam z karvine, tak jsem tomu kutnul a uplne jsem se lekl.![]()
barry píše:Pane řediteli!!!tomoking píše:podle pravidel etikety bys mel napsat .... Prave jsme se vratili (Sly, Dolph a ja) .... vlastni malickost vyjmenuj vzdy az na konecbarry píše:Právě jsme se vrátili (Já, Sly, Dolph) z výletu z Manerova, ...![]()
![]()
Sorry za OT![]()
To jsem měl i fízla napsat přede mě? Igorovi se tímto omlouvám...ale z morálního hlediska zase musím být před orgánem!
barry píše:Pane řediteli!!!tomoking píše:podle pravidel etikety bys mel napsat .... Prave jsme se vratili (Sly, Dolph a ja) .... vlastni malickost vyjmenuj vzdy az na konecbarry píše:Právě jsme se vrátili (Já, Sly, Dolph) z výletu z Manerova, ...![]()
![]()
Sorry za OT![]()
To jsem měl i fízla napsat přede mě? Igorovi se tímto omlouvám...ale z morálního hlediska zase musím být před orgánem!
Já bych bral ty oplatkySly píše:Rudek, nechal sis u me nejake policejni papiry, mapu Ostravy a Opavia polomacene oplatkyCo z toho chces vratit?
Sly píše:Rudek, nechal sis u me nejake policejni papiry, mapu Ostravy a Opavia polomacene oplatkyCo z toho chces vratit?
ted to bylo superbarry píše:Oprava mého příspěvku kdy mou osobu dávám až nakonec![]()
Právě jsme se vrátili (Sly, Dolph, Igorova CRX, přední sedačky, radio + repro, Rudkovi zapomenuté věci, staré svody, nové svody, potom dlouho nic a já) z výletu z Manerova, kde si Igor vyzvedl auto s novým výfukovým potrubím od svodů až po konec...zvuk je pro mě velice agresivní ale ne moc hlasitý...fakt se mi líbí a jede to jak zkurv*syn...
Rudine omlouvám se ti za to že jsem tě opakovaně nazýval fízlem...myslel jsem to vždy z recese...doufám že naše přátelství neutrpělo žádné šrámy a vše je OK...stydím se za sebe...
Tome nemohl bys mi dávat lekce etikety abych si ušetřil další z trapasů?
Sacre-bleu, mel jsem za to, ze uz jsem ti to vracel.. Bral jsem to tak pred mesicem a pul na sraz a opravdu jsem ti to tam daval..tomoking píše:jo To Sly : nemas moje DVD s tim nemeckym filmem o tom nesikovnem policajtovi a tunerech? mam to pujcene a ten borec to silne postrada
Zkus ještě vynechat některá sprostá slovabarry píše:Oprava mého příspěvku kdy mou osobu dávám až nakonec![]()
Právě jsme se vrátili (Sly, Dolph, Igorova CRX, přední sedačky, radio + repro, Rudkovi zapomenuté věci, staré svody, nové svody, potom dlouho nic a já) z výletu z Manerova, kde si Igor vyzvedl auto s novým výfukovým potrubím od svodů až po konec...zvuk je pro mě velice agresivní ale ne moc hlasitý...fakt se mi líbí a jede to jak zkurv*syn...
Rudine omlouvám se ti za to že jsem tě opakovaně nazýval fízlem...myslel jsem to vždy z recese...doufám že naše přátelství neutrpělo žádné šrámy a vše je OK...stydím se za sebe...
Tome nemohl bys mi dávat lekce etikety abych si ušetřil další z trapasů?