no to je rychlosttomoking píše:Subaru je v garaziSpojka (keramika) je super .... neskube. Stara spojka byla shorela
![]()
Nahodili jsme i novy BOV od Bidrinu
Live4Ride Syndicate
Moderátor: Dave0401
Re: Drive2Die in Bohumín
už není ani co nabíjet .tomoking píše:snih podpalluboT4 píše:tomoking> já ho beru bez váhání ale kuva kdy ho tam aspon zkusit dát ?? před vraty je tuna sněhu a baterka už neexistuje.a roztaje sam .... a baterku nabil pokud je jeste co nabijet. vybita baterka pod 10V je po tydnu na vyhozeni
VW Touareg R5 (400 Nm) ,VW T4 2.5 TDI
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
a nevíš náhodou, jestli se dá najít ještě někde(myslím, že to byla taky honda) taky takové video, ale ze všech součástí auta udělané jakoby domino... dost vymakané...
InterCars CZ
Huuu-sááá! Tohle řvu po některých ženských za volantem!!! Dneska se dávají řidičáky za pěkný úsměv asi!!
Dlouhodobá povrchová ochrana NANO4CAR
Huuu-sááá! Tohle řvu po některých ženských za volantem!!! Dneska se dávají řidičáky za pěkný úsměv asi!!
Dlouhodobá povrchová ochrana NANO4CAR
pockej az ledy povoli...pak ho testnemluboT4 píše:tomoking> já ho beru bez váhání ale kuva kdy ho tam aspon zkusit dát ?? před vraty je tuna sněhu a baterka už neexistuje.
stejne ted nejezdis....
2 Wawra, vím co myslíš. Mám to doma v kompu.
Live4Ride Syndicate
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
Právě jsme se vrátili (Já, Sly, Dolph) z výletu z Manerova, kde si Igor vyzvedl auto s novým výfukovým potrubím od svodů až po konec...zvuk je pro mě velice agresivní ale ne moc hlasitý...fakt se mi líbí a jede to jak zkurv*syn...
Mezi 1,6 bude hodně silná konkurence...
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
podle pravidel etikety bys mel napsat .... Prave jsme se vratili (Sly, Dolph a ja) .... vlastni malickost vyjmenuj vzdy az na konecbarry píše:Právě jsme se vrátili (Já, Sly, Dolph) z výletu z Manerova, ...
Sorry za OT
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
tomoking píše:podle pravidel etikety bys mel napsat .... Prave jsme se vratili (Sly, Dolph a ja)
Decka, neverim svym ocim. To auto je jako vymenene. Musim trochu zchladnout a vyzkouset to zase zitra. Uz s Dolphem a Barrym to jelo celkem slusne, ale ted kdyz jsem se vracel sam z karvine, tak jsem tomu kutnul a uplne jsem se lekl.
Live4Ride Syndicate
Pane řediteli!!!tomoking píše:podle pravidel etikety bys mel napsat .... Prave jsme se vratili (Sly, Dolph a ja) .... vlastni malickost vyjmenuj vzdy az na konecbarry píše:Právě jsme se vrátili (Já, Sly, Dolph) z výletu z Manerova, ...![]()
![]()
Sorry za OT
To jsem měl i fízla napsat přede mě? Igorovi se tímto omlouvám...ale z morálního hlediska zase musím být před orgánem!
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Silná konkurence to byla už i před výfukembarry píše:Právě jsme se vrátili (Já, Sly, Dolph) z výletu z Manerova, kde si Igor vyzvedl auto s novým výfukovým potrubím od svodů až po konec...zvuk je pro mě velice agresivní ale ne moc hlasitý...fakt se mi líbí a jede to jak zkurv*syn...
..:: MB C-Klasse ::..
..:: Okta III ::..
..:: Kawa Z1000SX ::..
No to mě někdy budeš muset svéztSly píše:tomoking píše:podle pravidel etikety bys mel napsat .... Prave jsme se vratili (Sly, Dolph a ja)![]()
![]()
![]()
Decka, neverim svym ocim. To auto je jako vymenene. Musim trochu zchladnout a vyzkouset to zase zitra. Uz s Dolphem a Barrym to jelo celkem slusne, ale ted kdyz jsem se vracel sam z karvine, tak jsem tomu kutnul a uplne jsem se lekl.![]()
barry píše:Pane řediteli!!!tomoking píše:podle pravidel etikety bys mel napsat .... Prave jsme se vratili (Sly, Dolph a ja) .... vlastni malickost vyjmenuj vzdy az na konecbarry píše:Právě jsme se vrátili (Já, Sly, Dolph) z výletu z Manerova, ...![]()
![]()
Sorry za OT![]()
To jsem měl i fízla napsat přede mě? Igorovi se tímto omlouvám...ale z morálního hlediska zase musím být před orgánem!

- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
barry píše:Pane řediteli!!!tomoking píše:podle pravidel etikety bys mel napsat .... Prave jsme se vratili (Sly, Dolph a ja) .... vlastni malickost vyjmenuj vzdy az na konecbarry píše:Právě jsme se vrátili (Já, Sly, Dolph) z výletu z Manerova, ...![]()
![]()
Sorry za OT![]()
Barry uz se na tom Rudovi nevoz ...... nadavat mu od fizlu neni pekne .... fizl je vyznamove spise Praskac, Bonzak, udavac, donasec ... a to Rudek neni !!!
...... jinak cus, a dnes 18 hodin u Alberta v Bogumine na videnou
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
Barry...jo už se na mě nevoz...jsme přeci kamarádi 
Jinak musim potvrdit...auto jede fakt skvěle. Doufám, že budu taky tak spokojený.
Jinak musim potvrdit...auto jede fakt skvěle. Doufám, že budu taky tak spokojený.
Golf 1 ABF - 193 hp - 1/4 míle...13,7s
sezóna 2006 - 2012: 28x první, 19x druhý, 10x třetí
Fiat Coupé 20VT LE - 373 hp 475 nm - 1/4 míle...12,7s
sezóna 2012: Mistr Slovenska ve sprintu
sezóna 2013: Vicemistr ČR a SR ve sprintu
www.dolph-racing.cz
sezóna 2006 - 2012: 28x první, 19x druhý, 10x třetí
Fiat Coupé 20VT LE - 373 hp 475 nm - 1/4 míle...12,7s
sezóna 2012: Mistr Slovenska ve sprintu
sezóna 2013: Vicemistr ČR a SR ve sprintu
www.dolph-racing.cz
Rudek, nechal sis u me nejake policejni papiry, mapu Ostravy a Opavia polomacene oplatky
Co z toho chces vratit? 
Live4Ride Syndicate
Já bych bral ty oplatkySly píše:Rudek, nechal sis u me nejake policejni papiry, mapu Ostravy a Opavia polomacene oplatkyCo z toho chces vratit?
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
Sly píše:Rudek, nechal sis u me nejake policejni papiry, mapu Ostravy a Opavia polomacene oplatkyCo z toho chces vratit?
zejmena Opavia oplatky ti nacelnik neodpusti !!! Porusil jsi : Zákon o ochraně státního tajemství a za to je jediny trest ........
Oprava mého příspěvku kdy mou osobu dávám až nakonec
Právě jsme se vrátili (Sly, Dolph, Igorova CRX, přední sedačky, radio + repro, Rudkovi zapomenuté věci, staré svody, nové svody, potom dlouho nic a já) z výletu z Manerova, kde si Igor vyzvedl auto s novým výfukovým potrubím od svodů až po konec...zvuk je pro mě velice agresivní ale ne moc hlasitý...fakt se mi líbí a jede to jak zkurv*syn...
Rudine omlouvám se ti za to že jsem tě opakovaně nazýval fízlem...myslel jsem to vždy z recese...doufám že naše přátelství neutrpělo žádné šrámy a vše je OK...stydím se za sebe...
Tome nemohl bys mi dávat lekce etikety abych si ušetřil další z trapasů?
Právě jsme se vrátili (Sly, Dolph, Igorova CRX, přední sedačky, radio + repro, Rudkovi zapomenuté věci, staré svody, nové svody, potom dlouho nic a já) z výletu z Manerova, kde si Igor vyzvedl auto s novým výfukovým potrubím od svodů až po konec...zvuk je pro mě velice agresivní ale ne moc hlasitý...fakt se mi líbí a jede to jak zkurv*syn...
Rudine omlouvám se ti za to že jsem tě opakovaně nazýval fízlem...myslel jsem to vždy z recese...doufám že naše přátelství neutrpělo žádné šrámy a vše je OK...stydím se za sebe...
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
ted to bylo superbarry píše:Oprava mého příspěvku kdy mou osobu dávám až nakonec![]()
jo To Sly : nemas moje DVD s tim nemeckym filmem o tom nesikovnem policajtovi a tunerech? mam to pujcene a ten borec to silne postrada
Sacre-bleu, mel jsem za to, ze uz jsem ti to vracel.. Bral jsem to tak pred mesicem a pul na sraz a opravdu jsem ti to tam daval..tomoking píše:jo To Sly : nemas moje DVD s tim nemeckym filmem o tom nesikovnem policajtovi a tunerech? mam to pujcene a ten borec to silne postrada
Naposledy upravil(a) Sly dne 29 led 2006 13:19, celkem upraveno 1 x.
Live4Ride Syndicate
Zkus ještě vynechat některá sprostá slovabarry píše:Oprava mého příspěvku kdy mou osobu dávám až nakonec![]()
Live4Ride Syndicate