je to profík , moje školaJosh píše:Odvazny chlapecluboT4 píše:no já to nebyl ale moje auto ano, byla to :.

Moderátor: Dave0401
je to profík , moje školaJosh píše:Odvazny chlapecluboT4 píše:no já to nebyl ale moje auto ano, byla to :.
A tak to joooo......Jsem videl jak vlitla s tatikovou felou nebo co to bylo do skarpy, ale to jsi ji asi v te dobe jeste neucil, co???luboT4 píše:je to profík , moje školaJosh píše:Odvazny chlapecluboT4 píše:no já to nebyl ale moje auto ano, byla to :.
Co mi unikloluboT4 píše:no já to nebyl ale moje auto ano, byla to :.
to nebyla ona .Josh píše:A tak to joooo......Jsem videl jak vlitla s tatikovou felou nebo co to bylo do skarpy, ale to jsi ji asi v te dobe jeste neucil, co???luboT4 píše:je to profík , moje školaJosh píše: Odvazny chlapec![]()
nicccccccccccccc předsedo ,Sly píše:Co mi unikloluboT4 píše:no já to nebyl ale moje auto ano, byla to :.
Tak schvalne, jak se jmenuje....jestli to teda neni tajneluboT4 píše:to nebyla ona .Josh píše:A tak to joooo......Jsem videl jak vlitla s tatikovou felou nebo co to bylo do skarpy, ale to jsi ji asi v te dobe jeste neucil, co???luboT4 píše:je to profík , moje škola![]()
ve skratce ,M.H.Josh píše:Tak schvalne, jak se jmenuje....jestli to teda neni tajneluboT4 píše:to nebyla ona .Josh píše: A tak to joooo......Jsem videl jak vlitla s tatikovou felou nebo co to bylo do skarpy, ale to jsi ji asi v te dobe jeste neucil, co???![]()
z tatrySly píše:Je v tom dvestekonovy osmivalec.
Sly-i dikySly píše:Moc pekne fotky. Davidovi chvalim nova kolaJeste pricapnout k zemi a bude to pekne.
Mam z tebe radost.Dave0401 píše:
Sly-i diky![]()
Uz jsem to lehce snizil. Zadek sel 35 mm (ten uz tak zustane) ale predek cca 15mm coz je malo, takze jeste ho pustim cca 30-40mm dolu.
Pak uz by to melo byt OK.
Koupil jsem pera od eibachu 35 mm snizeni, tak nechapu proc to sedlo jen tech 15 mm. (urceno pro 1.6 - 2.0).
Stejne jsou uz tesne pred smrti predni tlumice, tak ted hledam rozumnou nahradu za rozumny peniz. ... a pak to dodelam ten predek
Jakože až na ty koly solidní úlet