je to profík , moje školaJosh píše:Odvazny chlapecluboT4 píše:no já to nebyl ale moje auto ano, byla to :.
Live4Ride Syndicate
Moderátor: Dave0401
Re: Live4Ride Syndicate
VW Touareg R5 (400 Nm) ,VW T4 2.5 TDI
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
A tak to joooo......Jsem videl jak vlitla s tatikovou felou nebo co to bylo do skarpy, ale to jsi ji asi v te dobe jeste neucil, co???luboT4 píše:je to profík , moje školaJosh píše:Odvazny chlapecluboT4 píše:no já to nebyl ale moje auto ano, byla to :.
AUTODÍLY SIEN Bohumín
775233340, 773334818
775233340, 773334818
Co mi unikloluboT4 píše:no já to nebyl ale moje auto ano, byla to :.
Live4Ride Syndicate
to nebyla ona .Josh píše:A tak to joooo......Jsem videl jak vlitla s tatikovou felou nebo co to bylo do skarpy, ale to jsi ji asi v te dobe jeste neucil, co???luboT4 píše:je to profík , moje školaJosh píše: Odvazny chlapec![]()
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
nicccccccccccccc předsedo ,Sly píše:Co mi unikloluboT4 píše:no já to nebyl ale moje auto ano, byla to :.
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
Tak schvalne, jak se jmenuje....jestli to teda neni tajneluboT4 píše:to nebyla ona .Josh píše:A tak to joooo......Jsem videl jak vlitla s tatikovou felou nebo co to bylo do skarpy, ale to jsi ji asi v te dobe jeste neucil, co???luboT4 píše:je to profík , moje škola![]()
AUTODÍLY SIEN Bohumín
775233340, 773334818
775233340, 773334818
ve skratce ,M.H.Josh píše:Tak schvalne, jak se jmenuje....jestli to teda neni tajneluboT4 píše:to nebyla ona .Josh píše: A tak to joooo......Jsem videl jak vlitla s tatikovou felou nebo co to bylo do skarpy, ale to jsi ji asi v te dobe jeste neucil, co???![]()
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
nic nevidim 
To je divne, jaktoze to nikdo nevidi, i barry psal ze to nevidi a me se tu zobrazily uplne vsechny obrazky....jsou to pekne fotecky, temer poloviny aut L4R ze starych srazu..
..:: MB C-Klasse ::..
..:: Okta III ::..
..:: Kawa Z1000SX ::..
Tak jsem objevil nejake videa, ktere pro me natacel Danek nekdy v lednu. Je to bohzuel bez zvuku, tocene fotakem, ale ja se tady u toho stejne ukajim 
Video1 - budiky
Video2 - start
Video3 - prejezd
Video1 - budiky
Video2 - start
Video3 - prejezd
Live4Ride Syndicate
Dal jsem schvalne fotku z dobreho uhlu, kdy vypada dost dobre - drave. Je v tom nejaka silena motorizace. Mam za to, ze tenhle autak je v tomto cisle Autosport & Tuning spolu s Tomasovou subarkou. koukal jsem na detaily fotek a je to po stylingove strance hodne zvlastni - rek bych nedodelane. Ale pokud to borec stavi na sprinty, pak chapu, ze ucel je prednejsi nez vzhled.
Live4Ride Syndicate
barry: nezapomen na me chlape OK???
AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
z tatrySly píše:Je v tom dvestekonovy osmivalec.
Moc pekne fotky. Davidovi chvalim nova kola
Jeste pricapnout k zemi a bude to pekne.
Live4Ride Syndicate
Sly-i dikySly píše:Moc pekne fotky. Davidovi chvalim nova kolaJeste pricapnout k zemi a bude to pekne.
Uz jsem to lehce snizil. Zadek sel 35 mm (ten uz tak zustane) ale predek cca 15mm coz je malo, takze jeste ho pustim cca 30-40mm dolu.
Pak uz by to melo byt OK.
Koupil jsem pera od eibachu 35 mm snizeni, tak nechapu proc to sedlo jen tech 15 mm. (urceno pro 1.6 - 2.0).
Stejne jsou uz tesne pred smrti predni tlumice, tak ted hledam rozumnou nahradu za rozumny peniz. ... a pak to dodelam ten predek
AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
Mam z tebe radost.Dave0401 píše:
Sly-i diky![]()
Uz jsem to lehce snizil. Zadek sel 35 mm (ten uz tak zustane) ale predek cca 15mm coz je malo, takze jeste ho pustim cca 30-40mm dolu.
Pak uz by to melo byt OK.
Koupil jsem pera od eibachu 35 mm snizeni, tak nechapu proc to sedlo jen tech 15 mm. (urceno pro 1.6 - 2.0).
Stejne jsou uz tesne pred smrti predni tlumice, tak ted hledam rozumnou nahradu za rozumny peniz. ... a pak to dodelam ten predek
Live4Ride Syndicate
Jakože až na ty koly solidní úlet
Jinak dnes jsem přezul nové gumy....v Praze v obyč servisu mě to přišlo na 850 s vyvážením
SR20DE - ukradeno
D15B2 - prodáno
D16Z7 - živých 127 koníků
http://www.pneuheli.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
D15B2 - prodáno
D16Z7 - živých 127 koníků
http://www.pneuheli.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
v karvine 500, tak to jeste nenni tak strasna cena...