Live4Ride Syndicate
Moderátor: Dave0401
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
Re: Live4Ride Syndicate
nevrhuji tam udělat převrat,mysli že proti bandě 6 lidi nezrobi nic,se mnou taky nic nezrobili,poslal jsem ho slusne do riti a bylo
tak jedině synci že byste mi pujčili někdo spodek od vašich bab bo já nimum ty uchylacké plavky...a v kraťasech aspoň nejde vidět že nejsem od přirody vybaven... 

VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
řikam pudem všichni v kratasech
ja jedu do hlucina se okupat.....pak na srazek
Ja mam fakt jen kratasy a jsem tady s zenou a ta nema nic. Jedien ze by sla naostro 

Live4Ride Syndicate
takže jedeš s tím Lubošem jo? tak co on říkal že nejede se koupat že tam jede na oběd...nebo to je asi nějaká soukromá action že? tak co teda nebo co? jdeme hromadně nebo z toho bude zase hovno?Dan píše:ja jedu do hlucina se okupat.....pak na srazek
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
tak dojedte ....me je to jedno. ja uz odjizdim.......zblunk 

- Pipotuning
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Se potkáme taky vyjiždím za chvíli ,mám to 1500 metru od domu!Dan píše:ja jedu do hlucina se okupat.....pak na srazek

SEAT TOLEDO-1.6i-74kw+.....
www.pipotuning.estranky.cz
ex MethanCityClub-pohřben
ex Xclusivecars-............

kde to je vysvětli mi to trošku prosím?Dan píše:tak dojedte ....me je to jedno. ja uz odjizdim.......zblunk

VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
barry> Vyjedes z Bohumina smerem na Ostravu a pred hrusovskymi mosty zahnes doprava na Hlucin. Pak porad rovne a rovne a rovne az prijedes na svetelnou krizovatku (u Kostela). Das se doprava a zase porad na hlavni. No a po par km zahnes doleva a po prave strane uvidis to koupaliste. Na te odbocce doleva, je tam bud Lidl nebo Penny market, ted nevim. Kazdopadne tam odbocis z hlavni doleva a po par desitkach metrech po leve strane uvidis to jezirko 

Live4Ride Syndicate
- Pipotuning
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ostrava-Přívoz-pak směr Ludgeřovice,pak hned štěrkovna Hlučin,nelze minout!barry píše:kde to je vysvětli mi to trošku prosím?Dan píše:tak dojedte ....me je to jedno. ja uz odjizdim.......zblunk

SEAT TOLEDO-1.6i-74kw+.....

- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
GPS rullez barry.... 

Kura,tak teď nevímSly píše:barry> Vyjedes z Bohumina smerem na Ostravu a pred hrusovskymi mosty zahnes doprava na Hlucin. Pak porad rovne a rovne a rovne az prijedes na svetelnou krizovatku (u Kostela). Das se doprava a zase porad na hlavni. No a po par km zahnes doleva a po prave strane uvidis to koupaliste. Na te odbocce doleva, je tam bud Lidl nebo Penny market, ted nevim. Kazdopadne tam odbocis z hlavni doleva a po par desitkach metrech po leve strane uvidis to jezirko

das Auto
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
jj 18:00 Albert, Oderberg neboli BohuminKatka píše:kua panove, vy me dnes davate - bohumin a albert - je tak??

jsme zvedavi jestli dorazis ..... prijit mezi takovou bandu samcu vyzaduje velkou davku kuraze

řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
dnes jsem obdrzel zpravu, ze v utery budu mit doma : klikovku, pisty, ojnice, tesneni pod hlavu, synchron do prevodovky, odlehceny setrvacnik ..... a jeste par drobnosti.
...... cim dal tim vic myslim o vetsi turbine a vstrikovacich ....

řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
A sakra.tomoking píše:dnes jsem obdrzel zpravu, ze v utery budu mit doma : klikovku, pisty, ojnice, tesneni pod hlavu, synchron do prevodovky, odlehceny setrvacnik ..... a jeste par drobnosti.

Live4Ride Syndicate
Jinak jsem v novem TM videl tveho kolegu s GTi. Stribrne kola, cerna kapota. Ze by jsi odstartoval novy trend subarek?
Live4Ride Syndicate
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
.... cely zivot jdu jinym prikladem !Sly píše:Jinak jsem v novem TM videl tveho kolegu s GTi. Stribrne kola, cerna kapota. Ze by jsi odstartoval novy trend subarek?

... co se tyce dilu, detailu ....... zustane to asi tajemstvi Ladise a moje ... bude to dlouhodobejsi projekt a vyvrcholi doufam min. 444 koniky

Rozumim. Tak drzim pesti. Verim, ze s Ladisem z vynikajici myslenky vytvorite jeste lepsi a nebezpecnejsi quarter mile killer.tomoking píše:.... cely zivot jdu jinym prikladem !Sly píše:Jinak jsem v novem TM videl tveho kolegu s GTi. Stribrne kola, cerna kapota. Ze by jsi odstartoval novy trend subarek?![]()
![]()
... co se tyce dilu, detailu ....... zustane to asi tajemstvi Ladise a moje ... bude to dlouhodobejsi projekt a vyvrcholi doufam min. 444 koniky

Jinak pro vsechny cleny a kamarady, dorazte dnes na srazek skouknout Davidovu Octavii, ted uz 1.8 T.
Live4Ride Syndicate
taky jsem uvažoval že bych z 1,9TDi udělal aspon těch 450koní 

- Ozzy_Vita
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
tomoking píše:.... cely zivot jdu jinym prikladem !Sly píše:Jinak jsem v novem TM videl tveho kolegu s GTi. Stribrne kola, cerna kapota. Ze by jsi odstartoval novy trend subarek?![]()
![]()
jen tiše závidím ty možnosti a prostředky

Kdybych se líp učil...

Škoda 105 -> Opel Manta B -> Opel Vita B Sport -> Honda Accord 2.0 16V Vtec
Josh : hezký fotečky a dnes moc supr srazík .
VW Touareg R5 (400 Nm) ,VW T4 2.5 TDI
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg