věk nebo ty nehody nebo to ježdění?Katka píše:tak to mame stejnebarry píše:
22
4 roky jezdím a bez nehody...
Live4Ride Syndicate
Moderátor: Dave0401
... to bude tim, ze ti uz hooodne dluho stoji auto v garagebarry píše:22Katka píše:kolik ti je?? mas vubec ridicak??barry píše:aspoň to tam oživil a poprvé jsem nebyl na srazu nejmladší
4 roky jezdím a bez nehody...

ne .. neuraz se

AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
ale další mi stojí před barákem...Dave0401 píše:... to bude tim, ze ti uz hooodne dluho stoji auto v garagebarry píše: 22
4 roky jezdím a bez nehody...![]()
ne .. neuraz se

a když někomu něco dělám tak se vozím...
neboj jezdím téměř každý den...už ne tak moc jako před rokem (3-5000km/měsíc), ale jezdím
Naposledy upravil(a) barry dne 24 črc 2006 09:43, celkem upraveno 1 x.
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Dejve, co treba Netami Bionix, ktery mam na svem?Katka píše:jo a ty ho pak zas provezes a prcek bude prohlasovat ze strejda jezdi jak silenecDave0401 píše: to neeeee
Prcka sebou!!!jo jinac dik za projizdku mym autem - poprve jsem to auto slysela z dalky a je to fakt parada - tak co uz sis vyhlidl nejaky vyfuck??

Live4Ride Syndicate
rado se stalo... jsem trochu "uchylny" na octavieKatka píše:jo a ty ho pak zas provezes a prcek bude prohlasovat ze strejda jezdi jak silenecDave0401 píše: to neeeee
Prcka sebou!!!jo jinac dik za projizdku mym autem - poprve jsem to auto slysela z dalky a je to fakt parada - tak co uz sis vyhlidl nejaky vyfuck??

strejda jel jako silenec, ale je treba rict, ze se to Prckovi libilo

VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
Re: Live4Ride Syndicate
Katka > kluka sebou byla sranda. 

VW Touareg R5 (400 Nm) ,VW T4 2.5 TDI
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
splnuje tyto pozadavky???Sly píše:Dejve, co treba Netami Bionix, ktery mam na svem?Katka píše:jo a ty ho pak zas provezes a prcek bude prohlasovat ze strejda jezdi jak silenecDave0401 píše: to neeeee
- vstup min 65-70 mm
- pruchozi
- nedela sileny kraval
mam tip, ze idela je posledni dil vyfucku z koncernovych 2,5 V6 TDi... tak uvidime

VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
Pokud bych to ridila ja, tak by jsem s tim nejela jak silenec, ale jsem stastna, ze to moje auto prezilo, ale jet na 3ku 110Dave0401 píše:
rado se stalo... jsem trochu "uchylny" na octavietak sem rad za kazdou moznost se projet
![]()
strejda jel jako silenec, ale je treba rict, ze se to Prckovi libilo

no hlavne jak sem tam davala tu sedacku, tak Zuzka dala pripominku, ze doufa, ze ti to tam pida neobhodi

Alík 1,9 JTD
Raptor 660
Raptor 660
ale trošku hlučnější to prostě bude a s tím musíš počítat...buď to pojede jak šnek...nebo to bude hlučnější...a hlučnější to bude pokud tomu dupneš...když pojedeš normál tak si to bude jen tak ševelet přes větrák a bude to cool... 

VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
uvidime, zalezi na tom kdy tu prijeduluboT4 píše:Katka > kluka sebou byla sranda.

Alík 1,9 JTD
Raptor 660
Raptor 660
kua doprala mi pračka jdu makat čuuus bando .
VW Touareg R5 (400 Nm) ,VW T4 2.5 TDI
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
Nn, to byl jen forek. Je pruchozi + double-loop, coz v praxi znamena, ze diky sve konstrukci vazi 3kg a pri seriovem potrubi nema vyssi hlucnost, nez 95 dB, ale vnitrni prumer ma jen 49mm, coz zase vyborne sedi crx. Pro tve ucely asi opravdu to, co pises neb pruchozi koncaky - mufflery ala 3A Racing by na octe vypadaly asi dost drasticky.Dave0401 píše:splnuje tyto pozadavky???Sly píše:Dejve, co treba Netami Bionix, ktery mam na svem?Katka píše: jo a ty ho pak zas provezes a prcek bude prohlasovat ze strejda jezdi jak silenecjo jinac dik za projizdku mym autem - poprve jsem to auto slysela z dalky a je to fakt parada - tak co uz sis vyhlidl nejaky vyfuck??
- vstup min 65-70 mm
- pruchozi
- nedela sileny kraval
mam tip, ze idela je posledni dil vyfucku z koncernovych 2,5 V6 TDi... tak uvidime
Live4Ride Syndicate
luboT4 píše:kua doprala mi pračka jdu makat čuuus bando .

VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Lubo, ty ses "muzsky v domacnosti" ne??barry píše:luboT4 píše:kua doprala mi pračka jdu makat čuuus bando .![]()
![]()
![]()

Alík 1,9 JTD
Raptor 660
Raptor 660
ehm DVOJKUKatka píše:Pokud bych to ridila ja, tak by jsem s tim nejela jak silenec, ale jsem stastna, ze to moje auto prezilo, ale jet na 3ku 110Dave0401 píše:
rado se stalo... jsem trochu "uchylny" na octavietak sem rad za kazdou moznost se projet
![]()
strejda jel jako silenec, ale je treba rict, ze se to Prckovi libilotak to uz fakt bylo moc
![]()
no hlavne jak sem tam davala tu sedacku, tak Zuzka dala pripominku, ze doufa, ze ti to tam pida neobhodiale drzel se pevne

VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
2 Dave: si jel tak silene, ze sem preskocila jeden stupen
chudak autiiii 

Alík 1,9 JTD
Raptor 660
Raptor 660
Jsem si říkal že na trojku 110 je nějak málo 

Live4Ride Syndicate
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
no silene ne.. to ses jeste nesvezla s tomokingem .. byl tam tim cernym nemeckym traktorem s oznacenim X5 ale jinak ma subarku, tak to bys teprve videla co je jizdaKatka píše:2 Dave: si jel tak silene, ze sem preskocila jeden stupenchudak autiiii

no a kazdopadne se mi zda, ze ti tachac ukazuje trochu vic nez by mel...
ale urcite pro tebe lip pri bodovem systemu

VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
vzhledem stejny jako 2.0 akorat ma vetsi prumer potrubi a mene prepazekSly píše:A jaky koncak se na ten motor daval v serii?
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
ukazuje, to ja viiiimDave0401 píše: no a kazdopadne se mi zda, ze ti tachac ukazuje trochu vic nez by mel...
ale urcite pro tebe lip pri bodovem systemu

Alík 1,9 JTD
Raptor 660
Raptor 660
No já jsem to bral vzhledem k Yarisu. Ten na trojku dá 132, tak se mi to zdálo nějak málo.
Live4Ride Syndicate
tak koukam na fotecky, tak skoda ze jsem nejel jeste do ria....
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
Dave0401 píše:vzhledem stejny jako 2.0 akorat ma vetsi prumer potrubi a mene prepazekSly píše:A jaky koncak se na ten motor daval v serii?
Dave .... doporucuji si prostudovat toto frum .... je to studna informaci a pri tom v jazyce, ktery jsi jeste asi nezapomnel

http://www.streetracing.pl/forum/
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem