Díval jsem se unás v Karviné v dílech u Mirka, a dají se koupit díly na vyfuky. Jsou tam různé kolena i přímé trubky. Ale o ceny jsem se blíže nezajímal. Ale Ferona to každopádně jistí a možná i cena bude nižší.
remix píše:Muzu se ti poptat na nerez trubky...kolik toho potrebujes?
nemyslíš snad Josého?
Davide kup tenkostěnou trubku ve Feroně 65mm
až se to svaří tak to natřeš a je to...nebo se dá koupit přímo takový sprej na výfuky...tím se stříká celé potrubí...odolává teplotám do 600°C a pak je ještě jeden dražší a ten je do 1000°C
Zeptej se Igora měl tak zpravený ten starý výfuk co měl na CRX...ať hodí fotku jak to vypadá nastříkané
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Myslim, ze pruchozi koncovy tlumic by mohl klidne byt i 60mm. Tech koupis spouty. Mam za to, ze Dynomaxy se delaji i ve vetsich prumerech. Tohohle vyrobce bych doporucil. Jsou to kvalitni pruchozi koncaky. Neni to nic na styling, ale na oktavce se to schova a myslim, ze by se to na ni i hodilo. Jde spis o to, aby to nebyl klasicky valcovity muffler, ktery by byl podle me jako pest na oko. Jeste ohledne zuzeni stred - konec 65 na 60. Kdyz jsem resil vyfuk ja, tak si pamatuji, ze jsme resili nepatrne zuzeni a to udajne neni u atmosfery (nevim jak u preplnovani) na skodu. Vyfukove plyny pri vychazeni po ceste zchladnou a ke konci potrubi uz maji mensi objem, nez na zacatku.
Dave0401 píše:no asi to je malo.. ale za rezonatorem mam cca 60-70 cm jeste 65ky
pak teprv skok na 50 ... (
trubku bych dal v kuse 65mm´od rezonátoru...ať tam není tolik svárů...
svaru tam bude hodne:(
uz si videl jakym zpusobem se vede potrubi u octy??
ingenyri v DE nejak nesetrili patvary...
a napasovat tam 65ku trubku bude masakr
AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
to určitě bude...já to mám jednoduché...teda měl jsem
svody, vlnovec, rezonátor, 55mm trubka rovná a potom jen smička přes nápravu a tam jsem měl navařenou přirubu aby se to dalo sundat...
potrubí budu muset udělat nové...bych si i vzal ten tvůj výfuk...randál už nechci...
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Dave> Pohlidej si, na kolik je vyfuk staveny. Pokud mas pres 200hp, kup vyfuk do 250hp. Kazda ta vnitrni perforace je kontruovana na urcity vykon. At pak po ceste neplives dratenky
Sly píše:Dave> Pohlidej si, na kolik je vyfuk staveny. Pokud mas pres 200hp, kup vyfuk do 250hp. Kazda ta vnitrni perforace je kontruovana na urcity vykon. At pak po ceste neplives dratenky
ok.. dik za upozorneni
AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
Uňak píše:já měl výfuk ještě jenodužší svody turbo trubka trubka trubka a trubka a pak jen koncovky a bylo to gut.
Ty jsi mel nejlepsi zvukovy projev v karvine s unem.....jak si tomu vzdycky kutnul, tak sem se tak na pul minuty zaseknul a nechapal jsem samozrejme sem si rekl, ze musim koupit uno a udelat to stejne
Uňak píše:já měl výfuk ještě jenodužší svody turbo trubka trubka trubka a trubka a pak jen koncovky a bylo to gut.
Ty jsi mel nejlepsi zvukovy projev v karvine s unem.....jak si tomu vzdycky kutnul, tak sem se tak na pul minuty zaseknul a nechapal jsem samozrejme sem si rekl, ze musim koupit uno a udelat to stejne
Remix ty kurvo...ty po Mirkovi něco musíš chtít!!!
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
urcite si jeho uno slysel, musis uznat ze to byl mazec....v dobe kdy on ho mel tak ja sem jeste jezdil na kole ...... sem z neho vzdycky malem spadnul jak on projel
potkal jsem ho párkrát a přes svůj randál jsem nic neslyšel...ale jednou jsem jel v rodinném BMW a vím že mu to pěkně svištělo z výfuku...já jen že jsi ho tak vychválil jak kdybys byl bez love a potřeboval přezout auto
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%