Srazík fakt super 3koda že jsme neměli více času jako Dan a nejeli do ria,podle fotek bylo veselo
Lubo:Nechceš mi taky vyprat???
Katka:kluka vem příště sebou,ale nenechávej ho samotného za volantem nastartovaného vozu Nedokážu si představit,kdyby tam tu rychlost zařadil
DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
felda píše:
Katka:kluka vem příště sebou,ale nenechávej ho samotného za volantem nastartovaného vozu Nedokážu si představit,kdyby tam tu rychlost zařadil
nevim, jestli ho budu v tu dobu mit, takze tezko rict... hlavne nevim kdy to priste bude mno pokud by ji tam nejak dal, tak by to asi jen poskocilo, bo byla dana rucka, ale zas takovou silu nema aby to tam rval pres zoubky
felda píše:Srazík fakt super 3koda že jsme neměli více času jako Dan a nejeli do ria,podle fotek bylo veselo
he he peru jen po sobě a po Hermínovi .
VW Touareg R5 (400 Nm) ,VW T4 2.5 TDI
woman's car my Touareg
felda píše:Srazík fakt super 3koda že jsme neměli více času jako Dan a nejeli do ria,podle fotek bylo veselo
Jo no, uz jsem videl v tom jeho vyrazu jak drzi tu saltku rika si "Na co tu je sakra ten klacek"
AUTODÍLY SIEN Bohumín skype: autodily_sien_bohumin
775233340, 773334818
Jo no, uz jsem videl v tom jeho vyrazu jak drzi tu saltku rika si "Na co tu je sakra ten klacek"
Já stál před autem ale nejlepší byl Barry:čuměl na táhla řazení a ptal se proč se to tam tak samo hýbe na té převodovce
DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jo jsem myslel že je to kouzelné auto...nebo že electronica hapruje...měl jsem za to že je Petřík upoután v tom svojem Recaru na zadních sedačkách...
už jsem si říkal kde udělali soudruzi s VW chybu...
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
barry píše:jo jsem myslel že je to kouzelné auto...nebo že electronica hapruje...měl jsem za to že je Petřík upoután v tom svojem Recaru na zadních sedačkách...
jj.. byla to decela prekerni situace
AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
Maly chtel asi zajet do Alberta ... pro Detske piskoty v akci ... 150 gramu za 7,20 Kc
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
barry píše:jo jsem myslel že je to kouzelné auto...nebo že electronica hapruje...měl jsem za to že je Petřík upoután v tom svojem Recaru na zadních sedačkách...
upoutany je jen kdyz je auti v pohybu a nebo se stoji na semaforech - jinac vzdy vystreli ze sedacky jak tryskac... nevim co se mu na te sedacce nelibi - ja mit takovou stejnou jen o par cisel vetsi a polohovatelnou, tak si ji uzivam
Dave0401 píše:
hlavne ze cestou mi malem urval stresni madlo a rikal neco o tom ze mu bude asi spatne a pak me napodoboval ??? neverim
jako ze se chce jeste projet je samozrejmost a to s rizenim - sem mu vysvetlila, ze pokud nema zaklady rizeni za sebou tak z teho nic nebude
k tomu ze mu bude spatne - on je herec, takze casto se prizpusobuje situaci ale kdyby mu fakt bylo zle to by vypadla jinak