JJ s dvanáctkou jde všechno lípDave0401 píše:to je rozumnejsi
ver mi ze bys to nemohl ani za boha seridit podle BMW... hodne nervu jsem musel u toho serizovani splachovat vychlazenymi 12kami![]()

Moderátor: Dave0401
JJ s dvanáctkou jde všechno lípDave0401 píše:to je rozumnejsi
ver mi ze bys to nemohl ani za boha seridit podle BMW... hodne nervu jsem musel u toho serizovani splachovat vychlazenymi 12kami![]()
s dvanáctkou sem to teda ještě nedělalLukees píše:JJ s dvanáctkou jde všechno lípDave0401 píše:to je rozumnejsi
Nejedeš náhodou s MEDINE TOURS ?Sly píše:Snad to tak bude i v realu. Kazdopadne jsem vybiral z cca 4 lokalit a hotelu a nakonec jsem se rozhodl pro tento. Byly na nej nejlepsi reference (teda pokud si je nepisi sami zamestnanci cestovky)Uvidime, jaka bude zkusenost se slovenskou cestovkou. Kazdopadne cena uplne stejneho zajezdu v ceske (Exim Tours) byla se vsemi poplatky (letsistni taxy, palivove priplatky, viza, baksisne, pojisteni...) 19tis Kc. Poridil jsem to opravdu mnohem levneji.
Hádej!Dan píše:co koupis kluku?
V-Y-V-I píše:Remix,kurde Bravo mi k tobě nějak nesedé