JJ s dvanáctkou jde všechno lípDave0401 píše:to je rozumnejsi
ver mi ze bys to nemohl ani za boha seridit podle BMW... hodne nervu jsem musel u toho serizovani splachovat vychlazenymi 12kami![]()
Live4Ride Syndicate
Moderátor: Dave0401
Re: Live4Ride Syndicate
hlavne at poradne peni 
AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
Pro kluky z bývalého TTK....
Jak jsme se nedávno bavili o té Hondici Prelude (2 roky nazpět člen TTK)
Tak je na prodej tady na fóru
////viewtopic.php?t=38829#Scene_1
Jak jsme se nedávno bavili o té Hondici Prelude (2 roky nazpět člen TTK)
Tak je na prodej tady na fóru
////viewtopic.php?t=38829#Scene_1
das Auto
s dvanáctkou sem to teda ještě nedělalLukees píše:JJ s dvanáctkou jde všechno lípDave0401 píše:to je rozumnejsi
ver mi ze bys to nemohl ani za boha seridit podle BMW... hodne nervu jsem musel u toho serizovani splachovat vychlazenymi 12kami![]()
VW Touareg R5 (400 Nm) ,VW T4 2.5 TDI
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
Lubo: to je jasne, ty nepijes ten bozi penivy mok... 
AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
Kluci zitra rano odlitam do Egypta. Uz se tesim. Jedem s Blankou na 12 dnu. Sehnal jsem na last minute (2 dny pred odletem) zajimavy all inclusive. Pokusim se udelat nejake pekne fotky a pak se s vama o ne podelim. Jinak letime se slovakama, tak snad to bude v klidu, kazdopadne zajezdy tam jsou o poznani levnejsi, nez u nas.
Mel byc bydlet tady:

Pohoda na plazi:

Hotel je umisteny v lagune, na otevrene more lodkou cca 5min:

A tady i par vodnich bungalowu:

Panorama Inn:

Mel byc bydlet tady:

Pohoda na plazi:

Hotel je umisteny v lagune, na otevrene more lodkou cca 5min:

A tady i par vodnich bungalowu:

Panorama Inn:

Live4Ride Syndicate
Snad to tak bude i v realu. Kazdopadne jsem vybiral z cca 4 lokalit a hotelu a nakonec jsem se rozhodl pro tento. Byly na nej nejlepsi reference (teda pokud si je nepisi sami zamestnanci cestovky)
Uvidime, jaka bude zkusenost se slovenskou cestovkou. Kazdopadne cena uplne stejneho zajezdu v ceske (Exim Tours) byla se vsemi poplatky (letsistni taxy, palivove priplatky, viza, baksisne, pojisteni...) 19tis Kc. Poridil jsem to opravdu mnohem levneji.
Live4Ride Syndicate
Nejedeš náhodou s MEDINE TOURS ?Sly píše:Snad to tak bude i v realu. Kazdopadne jsem vybiral z cca 4 lokalit a hotelu a nakonec jsem se rozhodl pro tento. Byly na nej nejlepsi reference (teda pokud si je nepisi sami zamestnanci cestovky)Uvidime, jaka bude zkusenost se slovenskou cestovkou. Kazdopadne cena uplne stejneho zajezdu v ceske (Exim Tours) byla se vsemi poplatky (letsistni taxy, palivove priplatky, viza, baksisne, pojisteni...) 19tis Kc. Poridil jsem to opravdu mnohem levneji.
OCTAVIA II COMBI TDI ELEGANCE
FORD TRANZIT T 125 330M
SUZUKI VOLUSIA VL 800
FORD TRANZIT T 125 330M
SUZUKI VOLUSIA VL 800
Byl jsem loni na Silvestra v Hurgadě v hotelu HILTON LONG BEACH se slovenskou cestovkou , na kterou jsem si přečetl samou chválu na netu a mohu to jen potvrdit , že nikdo nekecal . Měl fakt supr dovolenou
. Naopak EXIM TOURS , tak tam bylo spíš 80% lidí co byli nějakým způsobem naštvaní
. Tak přeji příjemnou dovču , je tam fakt supr 
OCTAVIA II COMBI TDI ELEGANCE
FORD TRANZIT T 125 330M
SUZUKI VOLUSIA VL 800
FORD TRANZIT T 125 330M
SUZUKI VOLUSIA VL 800
Snad to bude v poradku. Kazdopadne diky
I doporuceni na hotel a cestovku se pro priste hodi. 
Live4Ride Syndicate
Diky kluci
Jestli uvidim nejakou rychlou ryksu, samozrejme vyfotim 
Live4Ride Syndicate
to se řekne Zuzce
jo Joshi a neutop se při potápění, nespal se při opalování, neožer se do mrtva při chlastání, nezadus se zvratkama po následném zvracení...atd...
jo Joshi a neutop se při potápění, nespal se při opalování, neožer se do mrtva při chlastání, nezadus se zvratkama po následném zvracení...atd...
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
co koupis kluku?
Hádej!Dan píše:co koupis kluku?
Co měl před tím poznal že je to prostě lepší než fiat...
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
V-Y-V-I píše:Remix,kurde Bravo mi k tobě nějak nesedé
..:: MB C-Klasse ::..
..:: Okta III ::..
..:: Kawa Z1000SX ::..
..:: Okta III ::..
..:: Kawa Z1000SX ::..