Live4Ride Syndicate
Moderátor: Dave0401
Re: Live4Ride Syndicate
no....tak uz prvni dve vety clanku me doslova nadchly.....krasne se to cte...musim si ho koupit
A to co pisou v tech prvnich vetach je 100% pravdaDan píše:no....tak uz prvni dve vety clanku me doslova nadchly.....krasne se to cte...musim si ho koupit

- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
Toyota Yaris 1.0 16V VVT-I
Mr. Yaris
Členové klubu Live4Ride mají na svědomí doslova technické divy, od nabroušeného CRX až po swap turbomotoru v oktávii. Ale není to jen performance, kterým to v Live4Ride žije…
jj, to jsme my L4R ....
a dnes jsme byli na srazu jen 3 
Mr. Yaris
Členové klubu Live4Ride mají na svědomí doslova technické divy, od nabroušeného CRX až po swap turbomotoru v oktávii. Ale není to jen performance, kterým to v Live4Ride žije…
jj, to jsme my L4R ....

řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
tomoking píše:Toyota Yaris 1.0 16V VVT-I
Mr. Yaris
jj, to jsme my L4R ....a dnes jsme byli na srazu jen 3

VW Touareg R5 (400 Nm) ,VW T4 2.5 TDI
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
jsem skromny, sebe nepocitamluboT4 píše:tomoking píše:Toyota Yaris 1.0 16V VVT-I
Mr. Yaris
jj, to jsme my L4R ....a dnes jsme byli na srazu jen 3
4.

řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
tyy joo.. cim jsem si to zaslouzil, ze se o me zminuji hned v prvni vete???

p.s. prisaham, ze nemam nic spolecneho se zadnou clenkou magazinu

p.s. prisaham, ze nemam nic spolecneho se zadnou clenkou magazinu

AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
no jen abyDave0401 píše:tyy joo.. cim jsem si to zaslouzil, ze se o me zminuji hned v prvni vete???![]()
p.s. prisaham, ze nemam nic spolecneho se zadnou clenkou magazinu![]()

na ten časák jsem zvědav

DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

jj mel by vyjit zitra .. 

VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
Tak to cumim. A az ta "nabrousena crx" bude jezdit, bude to jeste lepsi
Taky pro nej jutro skocim zrejme..

Live4Ride Syndicate
A Tomoking by moh updatovat popis Scoobieho neb ten je kazdopadne nejvic performance nabrouseny a spousty toho v profilu neni 

Live4Ride Syndicate
.. jj koukal jsem taky na profily a nic moc.. LADIS napr. vubec nic 

VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
Pro Zdenka> Ty skorepiny by byly za 9tis, ale momentalne nejsou skladem. Jak na potvoru se ted 4 pary prodaly a dalsi dva budou az zacatkem brezna. Tak dej vedet, kdyz tak ti je domluvim
(Zdendo ale vis co jsem ti rikal. Medvidek Pu aneb Sparco rulezzz)

Live4Ride Syndicate
Dikes. No musím prvně prodat svoje skořápky i s pásama. Jen jsem je ještě neměl čas vytáhnout. PS: PÚ je roztomilej 

Live4Ride Syndicate
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
Taky potřebuju sedadla a pasy...
Golf 1 ABF - 193 hp - 1/4 míle...13,7s
sezóna 2006 - 2012: 28x první, 19x druhý, 10x třetí
Fiat Coupé 20VT LE - 373 hp 475 nm - 1/4 míle...12,7s
sezóna 2012: Mistr Slovenska ve sprintu
sezóna 2013: Vicemistr ČR a SR ve sprintu
www.dolph-racing.cz
www.dolph-racing.cz
Tak mi dnes prisel mail s zadosti o umisteni banneru na nas web. Pokud tak ucinime, dostaneme slevu na nabizene zbozi. Me osobne se banner vubec nelibi..
Trochu ted prozradim, ze jsem se bavil s adminem a i kdyz uz mu to je trapne (bude chtit penize jen za hosting, za praci 0Kc), tak nabidl predelani vzhledu webu. Ted testuje nejaky php engine na svem webu a musim priznat, ze to nevypada nejhur. Je to elegantni reseni a funkce stejne + i neco navic, jako mame ted. Rikal, ze to nakonfiguruje a predvede. Pak by to mohl pouzit i pro nas web. Uvidime, co predvede. Pokud by to klaplo, mohli bychom eventuerlne zavezt i polozku "Banery " nebo neco podobneho..
Tady je ten, co mi prisel dnes. Uznejte, neni osklivy?
Trochu ted prozradim, ze jsem se bavil s adminem a i kdyz uz mu to je trapne (bude chtit penize jen za hosting, za praci 0Kc), tak nabidl predelani vzhledu webu. Ted testuje nejaky php engine na svem webu a musim priznat, ze to nevypada nejhur. Je to elegantni reseni a funkce stejne + i neco navic, jako mame ted. Rikal, ze to nakonfiguruje a predvede. Pak by to mohl pouzit i pro nas web. Uvidime, co predvede. Pokud by to klaplo, mohli bychom eventuerlne zavezt i polozku "Banery " nebo neco podobneho..

- Přílohy
-
- attachment44.gif (26.77 KiB) Zobrazeno 847 x
Naposledy upravil(a) Sly dne 29 led 2007 18:23, celkem upraveno 1 x.
Live4Ride Syndicate
Ja myslim, ze web v takove podobe, jaky je ted je ok. Neni to nic prehnaneho, preplacaneho a pri tom si troufam tvrdit, ze je to realtivne chytlave. Jde uz jen o to dodelat par detailu. Clovek, ktery nam web delal uz vi o co jde, takze predelani by zabralo par hodin, max dnu. Urcite rychleji, nez udelani celych stranek + redakcniho systemu nanovo. Kazdopadne diky za nabidku 
Pokud mate kluci jiny nazor, sem s nim

Pokud mate kluci jiny nazor, sem s nim

Live4Ride Syndicate
Sly píše:Tak mi dnes prisel mail s zadosti o umisteni banneru na nas web. Pokud tak ucinime, dostaneme slevu na nabizene zbozi. Me osobne se banner vubec nelibi..
Ja bych to tam nedaval...
Golf 1 ABF - 193 hp - 1/4 míle...13,7s
www.dolph-racing.cz
www.dolph-racing.cz
no podle me ten nas web by chtel trochu ozivit, ale rozhodne ne prekopavat cely, to by asi nemelo smysl...
bannery by byt mohly ale podstatne mensi... 88 * 32 pixelu...
bannery by byt mohly ale podstatne mensi... 88 * 32 pixelu...
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
Az admin doladi cely svuj web, tak tady hodi link a my se rozmyslime, jestli ho budeme chtit zmenit. Funkce jsou de-facto stejne + neco navic. Vzhled by byl trosku jiny. Barvy by sly mozna zachovat, uvidime, co nam napise..
Mimochodem, koupili jste uz nekdo ten A&T? Pisou tam i neco o klubu nebo "jen" recenze na Toyotu?
Mimochodem, koupili jste uz nekdo ten A&T? Pisou tam i neco o klubu nebo "jen" recenze na Toyotu?
Live4Ride Syndicate
Susan uz ho cte ve skole pod lavici
ale nechce mi rict co tam je 

VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
no tak udajne jen tam jen par vet o clubu obecne (subarka, tdi ve skodovce..) a jinak od strany 94 do 98. O Verunce jak mu pomaha atd 
a nejake to CD jako priloha
vic jsem se nedozvedel...

a nejake to CD jako priloha

vic jsem se nedozvedel...
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
Susan pry nam dela na cele skole reklamu 
... ze by se nam rozrostl fan-club

... ze by se nam rozrostl fan-club

VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI