myslím že ještě byly rezervybarry píše:Kurde ROmek ale za 9 minut jsem z Bohumína u VLka ještě nebyl
Live4Ride Syndicate
Moderátor: Dave0401
Re: Live4Ride Syndicate
jo byly...bál jsem se bo to řízení kuva...na Jaře 6-7 min 
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
by musel jet v Golfu aby nás dohnal...fileta by se nechytala...a ST220 by se bálo 
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
no já se chvilkama bal takybarry píše:by musel jet v Golfu aby nás dohnal...fileta by se nechytala...a ST220 by se bálo
DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
280/280 .... jsou nejvic hardcoreDolph píše:http://www.swiatek.com.pl/walkisportowe.php
Tady jsem našel nějaké vačky...ale ktere by byly vhodné? Moc se v tom nevyznam.
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
sly ma tusim 302/302.....uff
Jo,ale musel by se udělat asi i zbytek motoru... asi by to seriové díly nevydrželytomoking píše:280/280 .... jsou nejvic hardcoreDolph píše:http://www.swiatek.com.pl/walkisportowe.php
Tady jsem našel nějaké vačky...ale ktere by byly vhodné? Moc se v tom nevyznam.... 1520 zł ... cca 11 litru
Golf 1 ABF - 193 hp - 1/4 míle...13,7s
sezóna 2006 - 2012: 28x první, 19x druhý, 10x třetí
Fiat Coupé 20VT LE - 373 hp 475 nm - 1/4 míle...12,7s
sezóna 2012: Mistr Slovenska ve sprintu
sezóna 2013: Vicemistr ČR a SR ve sprintu
www.dolph-racing.cz
www.dolph-racing.cz
jj, mam 303/302.
Musel by jsi k tomu poridit dvojite nebo ocelove ventilove pruziny. s vyssimi otackami by jsi musel dat kovane ojnice a dal bych i kovane pisty. pro zvetseni KP podkopnout hlavu. Bez programovatelne ridici jednotky by to nemelo smysl. Chtelo by to mapy na miru tech vacek. Bez nich nebudou fungovat. Prekopani te elektriky je peklo na zemi. problemy s volnobehem. ne kazda jednotka ho umi nastavit. rozdelovac a veci, kterym nerozumim. jmenuju jen to, c cim byly a jsou na crx problemy. s vyssim vykonem a kroutakem je dobre poridit lepsi spojku a pritlacak. doporucuje se taky sportovni svody, ale ty uz mas. potom jeste vetsi skrtici klapa. cetl jsem, ze je dobre predelat palivovou soustavu. cerpadlo, trysky. s timhle uz bych posilil i brzdy.
proste hardcore vacky odstartuji hardocre upravu celeho motoru. bez toho to nepojede a nema smysl.
Musel by jsi k tomu poridit dvojite nebo ocelove ventilove pruziny. s vyssimi otackami by jsi musel dat kovane ojnice a dal bych i kovane pisty. pro zvetseni KP podkopnout hlavu. Bez programovatelne ridici jednotky by to nemelo smysl. Chtelo by to mapy na miru tech vacek. Bez nich nebudou fungovat. Prekopani te elektriky je peklo na zemi. problemy s volnobehem. ne kazda jednotka ho umi nastavit. rozdelovac a veci, kterym nerozumim. jmenuju jen to, c cim byly a jsou na crx problemy. s vyssim vykonem a kroutakem je dobre poridit lepsi spojku a pritlacak. doporucuje se taky sportovni svody, ale ty uz mas. potom jeste vetsi skrtici klapa. cetl jsem, ze je dobre predelat palivovou soustavu. cerpadlo, trysky. s timhle uz bych posilil i brzdy.
proste hardcore vacky odstartuji hardocre upravu celeho motoru. bez toho to nepojede a nema smysl.
Live4Ride Syndicate
No to jsem čekal. Asi hodím jen ten setrvak a dobrou spojku.
Našel jsem takovou, je to keramika,tak to bude asi taky mazec.
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/F1-RACIN ... dZViewItem
Našel jsem takovou, je to keramika,tak to bude asi taky mazec.
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/F1-RACIN ... dZViewItem
www.dolph-racing.cz
www.dolph-racing.cz
No neumím moc anglicky,tak ani pořádně nevím co to je zač....
www.dolph-racing.cz
www.dolph-racing.cz
... no myslim, ze fizli s ST220 by to vzdali, by ho nevidelibarry píše:by musel jet v Golfu aby nás dohnal...fileta by se nechytala...a ST220 by se bálo
Kamna rullez
AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
kamna jedou jak svina ...... ale vsechny iluze o chipovanych koncernech v tedeickach se ti zborti po usednuti do benzin TTPMC (tomoturboperformancemonstercar)Dave0401 píše:... no myslim, ze fizli s ST220 by to vzdali, by ho nevidelibarry píše:by musel jet v Golfu aby nás dohnal...fileta by se nechytala...a ST220 by se bálo![]()
Kamna rullez
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
já sem si dnes objednal tu sadu xenon HID H1 protože to chci kua už mít namontovane takže uvidíme za nedlouho co a jak.
VW Touareg R5 (400 Nm) ,VW T4 2.5 TDI
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
tomo: tak to TTPMC chci co nejdriv zazit, kdy se stavis ?? 
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
lubo: no tak to jsem zvedav, rikas, ze budes prvni kdo tu sadu bude mit v ruce, jo? 
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
jj už sem na to zvědavejDave0401 píše:lubo: no tak to jsem zvedav, rikas, ze budes prvni kdo tu sadu bude mit v ruce, jo?
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
no tak to bych chtel videtbarry píše:Nejlepší hláška byla od Feldy po příjezdu...
Jakou má turbínu ten swift ? !
říkám 1,3 N/A
ROmek: Kuwa upocená 1,3 a málem jsem nestíhal ... a to se za mnou kuřilo, že víc už to ani nešlo![]()
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
barry: 
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
Tak to jsem zvědavej taky. Doufám že vychytáš všechny mouchy, a mě už to půjde samoluboT4 píše:jj už sem na to zvědavejDave0401 píše:lubo: no tak to jsem zvedav, rikas, ze budes prvni kdo tu sadu bude mit v ruce, jo?
Live4Ride Syndicate
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
se to necim lisi od te moji H7 HID sady ? .. krome vybojky asi nicim ne ?luboT4 píše:já sem si dnes objednal tu sadu xenon HID H1 protože to chci kua už mít namontovane takže uvidíme za nedlouho co a jak.
http://www.allegro.pl/item160947691_xen ... xenon.html
zde za 4300 Kc prestavbova sada plug and play
no no zas tak to nepřehánějteDave0401 píše:no tak to bych chtel videtbarry píše:Nejlepší hláška byla od Feldy po příjezdu...
Jakou má turbínu ten swift ? !
říkám 1,3 N/A
ROmek: Kuwa upocená 1,3 a málem jsem nestíhal ... a to se za mnou kuřilo, že víc už to ani nešlo![]()
![]()
![]()
DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

aby ne...málem jsi mi ujel...ale nejeli jsme na plno a ty máš auto komfortní a na každodenní ježdění
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
uz jsem ho nekolikrat na allegro odkazoval.....sam to tam ma projete x-krat.tomoking píše:se to necim lisi od te moji H7 HID sady ? .. krome vybojky asi nicim ne ?luboT4 píše:já sem si dnes objednal tu sadu xenon HID H1 protože to chci kua už mít namontovane takže uvidíme za nedlouho co a jak.
jedinny rozdil bude asi v delce zaruky a cene.
cena je podobná a prostě zaruka a doklad a zpracování mě přesvědčilo jinak je to to same co máš Tomo .Dan píše:uz jsem ho nekolikrat na allegro odkazoval.....sam to tam ma projete x-krat.tomoking píše:se to necim lisi od te moji H7 HID sady ? .. krome vybojky asi nicim ne ?luboT4 píše:já sem si dnes objednal tu sadu xenon HID H1 protože to chci kua už mít namontovane takže uvidíme za nedlouho co a jak.
jedinny rozdil bude asi v delce zaruky a cene.
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
musím já noMr. Yaris píše:Tak to jsem zvědavej taky. Doufám že vychytáš všechny mouchy, a mě už to půjde samoluboT4 píše:jj už sem na to zvědavejDave0401 píše:lubo: no tak to jsem zvedav, rikas, ze budes prvni kdo tu sadu bude mit v ruce, jo?
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg