Jsem se zase vrátil z parádního výletu...byl jsem v Šumperku kupovat nějaké díly a přijel jsem v 1...samozřejmě jak je zvykem jakmile jsme vyjel začlo chumelit jak cyp tak jsem si to valil Jesenickými serpentýnami 30km/h mlha a husto sněžení nešlo vidět ani na krok...Oktáva vypadá jak sáně dědy mráze...docela srandovní na parkovišti v Karviné mezi nezasněženými auty...
bral jsem věci z vraku který stál na zahradě u chaty takže paráda...zajebaný od bláta, zima jak cyp, ale pohodový borec tak byla i sranda...no to je tak vše co bych vám chtěl před spaním sdělit...
Našle a dobrou
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Sly...ty sedačky jsem taky chtěl, myslím že prodejce je z těšína. Ale objednal jsem si paradni sedačku z PL, výrobce je asi 10 km za hranicema a můžeš si vybrat barvy a styl, vlastní logo atd. Cena je 2500-3000 kč a váho 7,5 kg. Když tak se mi ozvi. Jedu tam v pondělí,tak můžeš jet se mnou.
Golf 1 ABF - 193 hp - 1/4 míle...13,7s
sezóna 2006 - 2012: 28x první, 19x druhý, 10x třetí
Fiat Coupé 20VT LE - 373 hp 475 nm - 1/4 míle...12,7s
sezóna 2012: Mistr Slovenska ve sprintu
sezóna 2013: Vicemistr ČR a SR ve sprintu
Dolph píše:Sly...ty sedačky jsem taky chtěl, myslím že prodejce je z těšína. Ale objednal jsem si paradni sedačku z PL, výrobce je asi 10 km za hranicema a můžeš si vybrat barvy a styl, vlastní logo atd. Cena je 2500-3000 kč a váho 7,5 kg. Když tak se mi ozvi. Jedu tam v pondělí,tak můžeš jet se mnou.
to zni dobre....
Felda (17:08:25 31/07/2008)
ja si kupuji lpg khamo to je hudba budoucnosti
barry píše:Rudine do Plzně šefuj Caddynu Oktáva nevyjde
Zajedeš tam se mnou? Těch 1000km bych asi nezvládnul. Případně jestli někdo něcho chce z www.speedpro.cz tak mu to můžu přibrat.
ty kotouče bych i bral,ale zajímala by mě cena,asi to nebude těch 2600 že?? O.Z.Zimmermann sportovní děrované kotouče. Ještě nemáme naplněný katalog, prosím zavolejte si pro aktuální cenu sady na Vaše vozidlo se slevou -10%.
DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
barry píše:Rudine do Plzně šefuj Caddynu Oktáva nevyjde
Zajedeš tam se mnou? Těch 1000km bych asi nezvládnul. Případně jestli někdo něcho chce z www.speedpro.cz tak mu to můžu přibrat.
ty kotouče bych i bral,ale zajímala by mě cena,asi to nebude těch 2600 že?? O.Z.Zimmermann sportovní děrované kotouče. Ještě nemáme naplněný katalog, prosím zavolejte si pro aktuální cenu sady na Vaše vozidlo se slevou -10%.
je to cena správná ale za kus ne za sadu
VW Touareg R5 (400 Nm) ,VW T4 2.5 TDI
woman's car my Touareg
Dolph píše:
je to cena správná ale za kus ne za sadu
tak to je mr*ám
DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
Jinak igore ty sedačky Sparco jsem našel na WV-clubu za 2500 za 2ks, ale jsou docela potrhane a špinavé. Chtělo by je asi přečalounit, tak to je třeba zvážit.
Naposledy upravil(a) Dolph dne 11 úno 2007 13:50, celkem upraveno 1 x.
Dolph> Ja je prave na VW klubu nasel taky, ale cenovka byla 5000Kc. Byl tam jeste inzerat na jdenu cernou za 2500Kc. Ale neni to priorita, jen jsem uvazoval, kdyz se ta sance objevila. Ted budu hlavne potrebovat penize na zacatek do Brna. Bydleni tam neni nejlevnejsi, takze pokud ty sedacky nejsou v uchazejicim stavu, brat je nebudu.
Tak chip mit budu. Ale musím zajet do prostějova nebo poslat ŘJ poštou. Bude mi to dělat Kuba Král...asi ho znáte. Cena je příznívá,tak to neřeším a znám par lidí,kterým chip dělal a jsou spokojení