Live4Ride Syndicate
Moderátor: Dave0401
Re: web
neeeeee žadnej kredit nic takovyho prostě jenom pokec deláš že tě zajímaj její problemy a ona píše a píše ale všechny je taky neznam nektery chodej pravidelně a nektery už ani neznam.Anonymous píše:No promin, ze sem tak zvedavy, to jim neco platis, ze si s tebou pisou? Dobijis jim kredit nebo tak neco?luboT4 píše:no beru je na chatu na seznamu a tak ruzne ale už toho necham zda se mi to jako nejaka ouchylka od normalumatesa píše: Lubo: clovece, kde porad beres ty zensky, cos tu ukazoval?)

VW Touareg R5 (400 Nm) ,VW T4 2.5 TDI
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
[/quote] no beru je na chatu na seznamu a tak ruzne ale už toho necham zda se mi to jako nejaka ouchylka od normalu
[/quote]
to jako na CHATU do hor............
matesa:co se stranek tyka....Slymak ti rekne vic. ma to vsechno v hlave, jak by to melo vypadat

to jako na CHATU do hor............

matesa:co se stranek tyka....Slymak ti rekne vic. ma to vsechno v hlave, jak by to melo vypadat
no ze se furt ptam.. mne to nejde do hlavy, vis?luboT4 píše:neeeeee žadnej kredit nic takovyho prostě jenom pokec deláš že tě zajímaj její problemy a ona píše a píše ale všechny je taky neznam nektery chodej pravidelně a nektery už ani neznam.Anonymous píše:No promin, ze sem tak zvedavy, to jim neco platis, ze si s tebou pisou? Dobijis jim kredit nebo tak neco?luboT4 píše: no beru je na chatu na seznamu a tak ruzne ale už toho necham zda se mi to jako nejaka ouchylka od normaluale pořád je z čeho vybrat pořad je nejaka nová.

Dan: tak at se ozve. Cim driv on, tim driv ja

Lubo je stary prasak. Nehlede na tom, ze vsechny ty baby tam urcite posilaji fingovane fotky odnekud z netu. Ale je**bat madrid.
Lubo: Zavahal jsi, ze ses v sobotu neozval. Byli jsme s Chrupajzem (jako kazdou sobotu) v Lodi a bylo opet na co koukat (a nejen to)
V planu je repete na tuto sobotu. Moh by se pridat i Dan s kopretinou. Slecna TDi ma nohu v gipsu a pan TDi bude asi opet ordinovat, takze jeho ucast vidim blede. Kdyz, tak se ozvi.
Matesa: Pisnu mail z prace a pokusim se napsat nejaky uceleny seznam hodnot. Jeste to proberu s klukama v nedeli na srazu.
Lubo: Zavahal jsi, ze ses v sobotu neozval. Byli jsme s Chrupajzem (jako kazdou sobotu) v Lodi a bylo opet na co koukat (a nejen to)

Matesa: Pisnu mail z prace a pokusim se napsat nejaky uceleny seznam hodnot. Jeste to proberu s klukama v nedeli na srazu.
Live4Ride Syndicate
to je takova slovni hricka, kterou sem jednou vpalil Slyovi na icq chatu. Delal sem si srandu a mu se to nejak zalibilokecka píše:to Sly : mozna jsem nechapavy trotl ,ale co znamena logo Driver2Die????![]()

Sly: ok. Sepis a pak napis. Nemusi toho byt moc, proste jde o to, hodit nektere dulezite informace do tabulky. Kdyz to ma bejt tuning klub web...
[quote="matesa]to je takova slovni hricka, kterou sem jednou vpalil Slyovi na icq chatu. Delal sem si srandu a mu se to nejak zalibilo
)) Kazdopadne, ocenis to jen kdyz mas pouze zaklady anglictiny. Gramaticky je to totiz spatne
)
Sly: ok. Sepis a pak napis. Nemusi toho byt moc, proste jde o to, hodit nektere dulezite informace do tabulky. Kdyz to ma bejt tuning klub web...[/quote]
Presne tak. Melo by to byt Drive Till Death anebo Drive and Die, ale to uz potom uplne meni vyznam. My si pod timhle pojmem predstavujeme spise:" To be a keen driver, to love driving.." Drive2Die neni gramaticky uplne nejlepe, ale proste se to vzilo a kluci to vzali.
Ohledne stranek. V nedeli to s klukama proberem, sepisem a ja ti to poslu, at muzem trochu pokrocit kupredu.

Sly: ok. Sepis a pak napis. Nemusi toho byt moc, proste jde o to, hodit nektere dulezite informace do tabulky. Kdyz to ma bejt tuning klub web...[/quote]
Presne tak. Melo by to byt Drive Till Death anebo Drive and Die, ale to uz potom uplne meni vyznam. My si pod timhle pojmem predstavujeme spise:" To be a keen driver, to love driving.." Drive2Die neni gramaticky uplne nejlepe, ale proste se to vzilo a kluci to vzali.
Ohledne stranek. V nedeli to s klukama proberem, sepisem a ja ti to poslu, at muzem trochu pokrocit kupredu.

Live4Ride Syndicate
Martin je vzdy v klidu, ten bydli na kopci, ale ja mam garaz v zaplavove oblasti. cca 300m od Odry nebo ktrery shit to tam tece.. Mel jsem opravdu strach. ten den (ve stredu) jsem se byl podivat do Oswieczimi a mati mi volala, ze mame doma zatopene sklepy, at zajdu do garaze. Co bych tak asi mohl udelat s autem, ktery je na kozach, s prevodovkou dole.. Fakt paradni pocit bezmoci.. Nastesti je to tam v suchu. Teda relativne v suchu.tomoking píše:mam pocit, ze kluci z Bohumina ted nemaji cas byt na foru ....... jsou zamestnani cerpanim vody![]()
... doufam, ze Vase auta to neodnesly nijak vazne

btw. Setrvacnik by mel prijit pristi tyden..

Live4Ride Syndicate
hele však ja s něma taky nic mít ani nechci teda zatím není důvod a mam novou zabavu dal sem si inzerát na seznamku a ollleeeee každej den jedna takže davam zatím bodíky a bode konkurz na obsazení místa vrchní podržitelkaDan píše:no jo, ale po telefounu toho asi moc nevidis........myslim jak vypadajiluboT4 píše:matesa > to by jsi koukal kolik štetek se nudí. a o fingovane fotky asi nejde občas i telefonuju takžeale človek nikdy neví.

VW Touareg R5 (400 Nm) ,VW T4 2.5 TDI
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
v polsku bodou nove za par kacek......ja kupoval nove u george pred vice jak 2 rokama za 900kc/ks
jinak gratulace k novemu autí.......dobra volba, jsou na to neuveritelne levne nd
uz jenom snizit, nejaky kolecka a uplne to staci.......hlavne z toho neudelej nejakou oplastovou bombu preplacanou diodama a zarovickama!
jinak gratulace k novemu autí.......dobra volba, jsou na to neuveritelne levne nd
uz jenom snizit, nejaky kolecka a uplne to staci.......hlavne z toho neudelej nejakou oplastovou bombu preplacanou diodama a zarovickama!
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
..... tady se kupuji Golfy , tak musim posilit zastoupeni Japanese performance
..... koupil jsem SUZUKI SWIFT GTi 1989, 780 kg, 101 HP
..... Adam CCCO to zkousel na 400m ..... 16,01 neni zly cas u auta co ma spojku na vymenu, svicky na srot a na oleji ma najeto odhadem 50 000 km
...... uz jsem obednal : komplet spojku, predni kotouce a desky, dneska jsem ho prezul na ContiSport 185/50/14 ....... , vcera jsem odstrojil cast interieru (zadni calouneni a sedacky) , dneska vyhodim zbytek interieru a nachystam auto pro karosare - je treba vyvarit podlahu , vymenit prahy a predni blatniky
........ a pak si to rozdam ze SLYovou CRXkou

...... uz jsem obednal : komplet spojku, predni kotouce a desky, dneska jsem ho prezul na ContiSport 185/50/14 ....... , vcera jsem odstrojil cast interieru (zadni calouneni a sedacky) , dneska vyhodim zbytek interieru a nachystam auto pro karosare - je treba vyvarit podlahu , vymenit prahy a predni blatniky

řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
Tak to jsem sam zvedavy. Kazdopadne swisti jsou proklate rychli. Uz se tesim, az to das dokupy (snad ne rychleji, nez ja)tomoking píše:..... tady se kupuji Golfy , tak musim posilit zastoupeni Japanese performance..... koupil jsem SUZUKI SWIFT GTi 1989, 780 kg, 101 HP
..... Adam CCCO to zkousel na 400m ..... 16,01 neni zly cas u auta co ma spojku na vymenu, svicky na srot a na oleji ma najeto odhadem 50 000 km
![]()
P.S.: koupil jsem Savo

Live4Ride Syndicate
Tak končně ho máš...Myslím,že golfik nebude stačit swiftovi...
Já mám sice 15.6s na 400m,ale swift to bude dělat tak kolem 15s

Golf 1 ABF - 193 hp - 1/4 míle...13,7s
sezóna 2006 - 2012: 28x první, 19x druhý, 10x třetí
Fiat Coupé 20VT LE - 373 hp 475 nm - 1/4 míle...12,7s
sezóna 2012: Mistr Slovenska ve sprintu
sezóna 2013: Vicemistr ČR a SR ve sprintu
www.dolph-racing.cz
sezóna 2006 - 2012: 28x první, 19x druhý, 10x třetí
Fiat Coupé 20VT LE - 373 hp 475 nm - 1/4 míle...12,7s
sezóna 2012: Mistr Slovenska ve sprintu
sezóna 2013: Vicemistr ČR a SR ve sprintu
www.dolph-racing.cz