A sprinty? Ja 3., Tomoking 2.
Live4Ride Syndicate
Moderátor: Dave0401
Dekuji, kazdopadne to mohlo byt mnohem, mnohem lepsi. Nebyt mokra
Kazdopadne na tohle se nejde vymlouvat. Vsichni jsme meli stejne podminky. Kazdopadne tady uz auto moc nezmuze. Zalezi to na tom, kdo a jak s nim umi zachazet a kluci v tomhle byli holt lepsi. A ja kokot se nechal ukolebat prvnim mistem po prvnich jizdach a v druhych uz jsem jen zkousel nesmysly a ejhle. Najednou dva lepsi casy. Paradox. Oba kluky jsem v rozjezdu a v 1. merene head to head porazil.
Mimochodem, Tomas taky urcite nebyl spokojeny. Cas prvniho byl prinejmensim podivny...
Mimochodem, Tomas taky urcite nebyl spokojeny. Cas prvniho byl prinejmensim podivny...
Live4Ride Syndicate
Vyvi> Auto bylo pripravene na 1. misto
Tesil jsem se na duel se 160hp Civicem VTi. Bavil jsem se s majitelem a na brzde ho mel odmereneho na 178hp. Druhou jizdu jsme jeli proti sobe a prohral tak o 1/2 auta. Rikal, ze se mu nepovedl start, coz byla urcite pravda, protoze ta jizda, kterou jel se mnou byla jeho nejhorsi. Pak zajel casy o 0.2s lepsi. Kazdopadne to mokro neukazalo potencial ani jednoho z aut. Ja si zajel jeden dobry cas a jak uz jsem psal vyse, pak jsem uz jen zkousel. Na jednicku to proste vylitlo do 8tis a hrabalo strasne dlouho. A to jsem startoval z minima otacek. Zkousel jsem pri 7tis pustit a zase pridat plyn, jestli se kola chytnou, zkousel jsem po nejake dobe preradit na dve, i kdyz kola jeste hrabaly, ale nevyzral jsem na to. Kazdopadne klukum gratuluji a tesim se na suchy povrch. 
Live4Ride Syndicate
Tak gratuluji k 3. místu. Jaký jsi měl čas na mokru? Na fms ještě výsledky nejsou
Golf 1 ABF - 193 hp - 1/4 míle...13,7s
sezóna 2006 - 2012: 28x první, 19x druhý, 10x třetí
Fiat Coupé 20VT LE - 373 hp 475 nm - 1/4 míle...12,7s
sezóna 2012: Mistr Slovenska ve sprintu
sezóna 2013: Vicemistr ČR a SR ve sprintu
www.dolph-racing.cz
sezóna 2006 - 2012: 28x první, 19x druhý, 10x třetí
Fiat Coupé 20VT LE - 373 hp 475 nm - 1/4 míle...12,7s
sezóna 2012: Mistr Slovenska ve sprintu
sezóna 2013: Vicemistr ČR a SR ve sprintu
www.dolph-racing.cz
Odjezd v sedm schvalen
Moh by se k nam pridat mlady Klepac (sorry, nevim, jak se jmenuje jmenem). To jeho Vento se zacina vyvijet dobrym smerem.
Naposledy upravil(a) Sly dne 25 zář 2005 10:13, celkem upraveno 1 x.
Live4Ride Syndicate
však to je pro Igora ty se nekoukej když ti to nejede
a žačni už neco dělat at stoupne HDP at se máme všeci dobře 
Naposledy upravil(a) luboT4 dne 25 zář 2005 10:13, celkem upraveno 1 x.
VW Touareg R5 (400 Nm) ,VW T4 2.5 TDI
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
Dane tady máš tu šupojidní peckuDan píše:nachvili se vzdalim. mel bych taky neco udelat.
- Přílohy
-
- chic.jpg (0 bajtů) Zobrazeno 971 x
VW Touareg R5 (400 Nm) ,VW T4 2.5 TDI
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
-
Návštěvník