Live4Ride Syndicate
Moderátor: Dave0401
Re: Live4Ride Syndicate
synci.. kezbychom jezdili po cestach v DE.. tam muzes mit auto -80 a pohoda 

AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
Ještě to chce ty kola
Jejda, už bych se taky projel. Zatím jsem jezdil jen v garáži a seděl na kýblu 

Live4Ride Syndicate
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
cau dane nahodou ty stare sportovni pruziny ti nezustaly? ze jak sme se minule bavily.Dan píše:-40mm

Mazda xedos 9 2,5v6
bmw e39 523i
mercedes vito 116 cdi work car
bmw e39 523i
uz je ma vyvi....Mr. Favo píše:cau dane nahodou ty stare sportovni pruziny ti nezustaly? ze jak sme se minule bavily.Dan píše:-40mm

můžu mít sport. pružiny z Golfa III . nebude to pasovat ??? jsou zelené o kolik dolů nevím
VW Touareg R5 (400 Nm) ,VW T4 2.5 TDI
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
dan - hmm skoda no
lubo -ja mam predni z trojky golfa takze zadky by mohly taky pasovat?a muzes zjistit cenu a o kolik by sel dolu?
lubo -ja mam predni z trojky golfa takze zadky by mohly taky pasovat?a muzes zjistit cenu a o kolik by sel dolu?
Mazda xedos 9 2,5v6
bmw e39 523i
bmw e39 523i
Ahoj,
Chtěl bych se zeptat přímo Mr. Yarise na tu jeho černou perleť. Kolik za to dal(za 1dcl) a tak..jelikož mě všeci říkaj že mám na autě černou perleť..tak bych jí chtěl srovnat..
Mno Dále bych se ho chtěl zeptat na ineriér atd..jelikož Yaris je podobný jako starlet,ale v novějším provedení a spousta věcí je tam stejná..a taky kde protahuje svého japončíka přes STK.
PS: pokud bude něco tajné..tak pak díky za SZ

Chtěl bych se zeptat přímo Mr. Yarise na tu jeho černou perleť. Kolik za to dal(za 1dcl) a tak..jelikož mě všeci říkaj že mám na autě černou perleť..tak bych jí chtěl srovnat..
Mno Dále bych se ho chtěl zeptat na ineriér atd..jelikož Yaris je podobný jako starlet,ale v novějším provedení a spousta věcí je tam stejná..a taky kde protahuje svého japončíka přes STK.

Naposledy upravil(a) JouiCZ dne 28 úno 2007 19:33, celkem upraveno 1 x.
Potřebuju na auto nahodit ty laminatové díly, přidělat sedačku. Nevíte, kdo by mi to za rozumné peníze udělal? Ja to doma nenám šanci udělat. Nemam pořádné nářadi...no nic... Furt jsem v Praze,tak to je taky na pi..
Golf 1 ABF - 193 hp - 1/4 míle...13,7s
sezóna 2006 - 2012: 28x první, 19x druhý, 10x třetí
Fiat Coupé 20VT LE - 373 hp 475 nm - 1/4 míle...12,7s
sezóna 2012: Mistr Slovenska ve sprintu
sezóna 2013: Vicemistr ČR a SR ve sprintu
www.dolph-racing.cz
www.dolph-racing.cz
kámoš.. viz www.pmautosport.czDolph píše:Potřebuju na auto nahodit ty laminatové díly, přidělat sedačku. Nevíte, kdo by mi to za rozumné peníze udělal? Ja to doma nenám šanci udělat. Nemam pořádné nářadi...no nic... Furt jsem v Praze,tak to je taky na pi..
ale nevím jestli teď na něčem nemaká.. zkus se ho poptat

Rapid 130 --> 110r --> Favorit --> 1000MB --> E34 525iA --> Swišť GTi MK III (125,8dB
) --> Golf 1.9 GTI TDI 20 jahre
felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
https://www.facebook.com/RadimRemiasFoto

felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
jeeee toho zrzka s foto stavby formle znam,bydli kousek od hospody
,fajny synek.......

jj, teď si nechává stavět motor do své repliky Š120LS MTXwesly.TDI píše:jeeee toho zrzka s foto stavby formle znam,bydli kousek od hospody,fajny synek.......
Rapid 130 --> 110r --> Favorit --> 1000MB --> E34 525iA --> Swišť GTi MK III (125,8dB
) --> Golf 1.9 GTI TDI 20 jahre

o kolik by to šlo dolů asi nezjistím pokud to tam nebude napsané ještě třeba jinak zjistím info co nejrychleji a dám vědětMr. Favo píše:dan - hmm skoda no
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
jinak kluci nějaké špionážní foto dlouho očekávané pro vás zde 

- Přílohy
-
- telefon to fotil 007.jpg (71.98 KiB) Zobrazeno 848 x
-
- telefon to fotil 006.jpg (61.87 KiB) Zobrazeno 848 x
-
- telefon to fotil 004.jpg (65.21 KiB) Zobrazeno 848 x
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
Tak ten si na to netroufá...že by to bylo moc robotyAladin píše:kámoš.. viz www.pmautosport.czDolph píše:Potřebuju na auto nahodit ty laminatové díly, přidělat sedačku. Nevíte, kdo by mi to za rozumné peníze udělal? Ja to doma nenám šanci udělat. Nemam pořádné nářadi...no nic... Furt jsem v Praze,tak to je taky na pi..
ale nevím jestli teď na něčem nemaká.. zkus se ho poptat
Golf 1 ABF - 193 hp - 1/4 míle...13,7s
www.dolph-racing.cz
www.dolph-racing.cz
taky pridam foto......palubka je uz hotova a dokonce jsme se i svezli.

Ahoj. Jakmile budu mít více času tak ti písnu. Mám teď problém se dostat na net. Jsem u bráchy, ale musím frčet. Bez přístupu k netu jsem jak "bez auta"JouiCZ píše:Ahoj,
Mno Dále bych se ho chtěl zeptat na ineriér atd..jelikož Zaris je podobný jako starlet,ale v novějším provedení a spousta věcí je tam stejná..a taky kde protahuje svého japončíka přes STK.

Mr. Yaris
Mazda xedos 9 2,5v6
bmw e39 523i
bmw e39 523i
Ok díky..budu čekatMr. Favo píše:Ahoj. Jakmile budu mít více času tak ti písnu. Mám teď problém se dostat na net. Jsem u bráchy, ale musím frčet. Bez přístupu k netu jsem jak "bez auta"JouiCZ píše:Ahoj,
Mno Dále bych se ho chtěl zeptat na ineriér atd..jelikož Zaris je podobný jako starlet,ale v novějším provedení a spousta věcí je tam stejná..a taky kde protahuje svého japončíka přes STK.
![]()
Mr. Yaris

Mr Yaris: PARADA!!! Kua Yarisek omladl

Josh: Pekne!!!

Josh: Pekne!!!
AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
Dan píše:uz je ma vyvi....Mr. Favo píše:cau dane nahodou ty stare sportovni pruziny ti nezustaly? ze jak sme se minule bavily.Dan píše:-40mm

das Auto
- F.l.a.n.e.l.
Dolph: co všechno předělat a jakou si představuješ cenovou relaci? mám někoho, kdo má "doma" dílnu, kterou se vyrovná servisům. Klidně to napiš do sz, pokud nechceš tady. poptám se
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše

No tak ty světla vypadájí drsně, PARÁDA Mr.Yaris!luboT4 píše:jinak kluci nějaké špionážní foto dlouho očekávané pro vás zde

SR20DE - ukradeno
D15B2 - prodáno
D16Z7 - živých 127 koníků
http://www.pneuheli.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
D15B2 - prodáno
D16Z7 - živých 127 koníků
http://www.pneuheli.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
- F.l.a.n.e.l.
jj, myslim ze uz jsem to taky nekde videl.....tez jsem mohl vymyslet neco jineho sakra....ale v trojuhelnikach jsem to uz mel, tak jsem chtel zmenu.
No nevim jestli dobra prace....jeste to neni hotove.....navic jsem tam dal asi malo tuzidla protoze mi ta sfina nechtela stvrdnout

No nevim jestli dobra prace....jeste to neni hotove.....navic jsem tam dal asi malo tuzidla protoze mi ta sfina nechtela stvrdnout

AUTODÍLY SIEN Bohumín
775233340, 773334818
775233340, 773334818