Live4Ride Syndicate
Moderátor: Dave0401
Re: Live4Ride Syndicate
:smichjakcip:
AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
Našel jsem na moje auto setrvák 2,5 kg. To by byl mazec. Cena 298 Euro 

Golf 1 ABF - 193 hp - 1/4 míle...13,7s
sezóna 2006 - 2012: 28x první, 19x druhý, 10x třetí
Fiat Coupé 20VT LE - 373 hp 475 nm - 1/4 míle...12,7s
sezóna 2012: Mistr Slovenska ve sprintu
sezóna 2013: Vicemistr ČR a SR ve sprintu
www.dolph-racing.cz
www.dolph-racing.cz
No ale prachy už jsem dal jinde,takže nic. Škoda, že jsem to nenašel dříve.tomoking píše:2.5 kilo musi byt masakrDolph píše:Našel jsem na moje auto setrvák 2,5 kg. To by byl mazec. Cena 298 Euro
Golf 1 ABF - 193 hp - 1/4 míle...13,7s
www.dolph-racing.cz
www.dolph-racing.cz
Ahoj kluci. Tak se Vam prvne hlasim z Brna. Dnes jsem nafasoval 2GHz dvojjadrovy Intel, 2GB RAM. Doma jsem naladil 2 wifiny. Signal slabsi, ale zatim to jede. A hlavne zadarmo. U nas by si meli vzit priklad, i kdyz na Podu jsem si nemohl stezovat.
Jinak v praci dock station, 22" wide screen lcd, luxusni zidlicky a pred budovou moc pekne jezirko. Do prace to mam cca 7min autem kdyz neni zacpa.
Ted me ceka zrejme 5 mesicni skoleni. Bude to zahul. Kdyz se vedle novacci bavili jak scryptuji v bashi, ci programuji v Pythonu, tak jsem si pripadal jak lopata. Bude to hukot vsechno pobrat, snad to zvladnu..
Vsechny Vas zdravim, mejte se dobre.
P.S.
Tomoking kolem me profrcel v cca 200km/hod, kdyz jsem jel do Brna
Jinak v praci dock station, 22" wide screen lcd, luxusni zidlicky a pred budovou moc pekne jezirko. Do prace to mam cca 7min autem kdyz neni zacpa.
Ted me ceka zrejme 5 mesicni skoleni. Bude to zahul. Kdyz se vedle novacci bavili jak scryptuji v bashi, ci programuji v Pythonu, tak jsem si pripadal jak lopata. Bude to hukot vsechno pobrat, snad to zvladnu..
P.S.

Live4Ride Syndicate
ty to zvladnes synku.....drzime pesti.
tome.....hovado, chudak igor si jede v upocene feline a ty tohle
tome.....hovado, chudak igor si jede v upocene feline a ty tohle

jel jsem si celou dobu pianko kilecko a jak se kolem me tomas prohnal, tak jsem zkusil, co v ni je a dalo se to rozkulat i na 170 tachometrovych 
skoda, ze nemam fotak, udelal bych nejake foto brnenske
jinak mi den pred odjezdem klekl comp, tak jsem zasel koupit desku, cpu, pamet, case a zdroj. No kurnik ne ze jsem hned prvni den nafasoval notebook. Kdybycvh to vedel, tak neutracim. Ted to povezu domu

skoda, ze nemam fotak, udelal bych nejake foto brnenske
jinak mi den pred odjezdem klekl comp, tak jsem zasel koupit desku, cpu, pamet, case a zdroj. No kurnik ne ze jsem hned prvni den nafasoval notebook. Kdybycvh to vedel, tak neutracim. Ted to povezu domu

Live4Ride Syndicate
jestli to neni tajne.. jako praci mas? protoze ja zas na vysce jsem upoceny uz z javySly píše:Ahoj kluci. Tak se Vam prvne hlasim z Brna. Dnes jsem nafasoval 2GHz dvojjadrovy Intel, 2GB RAM. Doma jsem naladil 2 wifiny. Signal slabsi, ale zatim to jede. A hlavne zadarmo. U nas by si meli vzit priklad, i kdyz na Podu jsem si nemohl stezovat.
P.S.

Sly: Gratulace.. vypada to luxusne ty "pracovni" podminky

Jinak jak sem jiz rekl, asi to bude tezke ze startu, ale casem se to podda a budes si chrocjtat
Barry: to musel asi foukat ten spravny vitr a rozjizdel jsi to asi 5 km, co??

Jinak jak sem jiz rekl, asi to bude tezke ze startu, ale casem se to podda a budes si chrocjtat

Barry: to musel asi foukat ten spravny vitr a rozjizdel jsi to asi 5 km, co??

VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
Sly: Ať se daří. Myslím že to zmákneš. Doufám, že nezdrhneš do nějakého místního klubu 

Live4Ride Syndicate
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
- F.l.a.n.e.l.
barry: se divím, že ti ručička otáčkoměru nepřeskočila až do tachometru 

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše

no tez by me zajimalo kolik to tocilo 

VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
cca 4500...přesně na začátku červeného pole...160 je tam hned...180 za chvilu a pak se to musi rozhulákat....a po rovince max 200km/h by tacho...tohle byl mírný kopeček a GPS 211km/h
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Kluci, diky, budu se snazit, at me nevyrazi hned ve zkusebce..
Hanus> Firma se jmenuje LogicaCMG. Ja jsem zatim na pozici Customer support engineer. Jeste presne nevim, o co ve firme pujde a jaka bude presne napln prace, kazdopadne jsme divize Telco, tedy TP (telecommunication products). Mobilni site. "Vse" (internet messaging, data) by melo behat pod Unix/GNU/Linux a my bychom tohle meli monitorovat a v pripade vypadku konfigurovat a debugovat. Nejdrive z Brna a potom primo na miste (Evropa, severni Amerika). Ale to vse az po zminovanem zaskoleni a treninku. V mem pripade to urcite bude trvat minimalne 5 mesicu a doufam, ze ne kratsi dobu
Jsem spis Linux zacatecnik. V praci jsem delal pod Unixama jen pul roku a neda se rict, ze bych zrovna scryptoval v Bashi
Linuxy mam doma jen cca 4 mesice a ucim se sam, takze mam proti ostatnim dost handicap. Bude to tezke, ale snad to pujde.
Jinak tady stale nabiraji lidi. Na tuhle pozici uz zrejme, ne, ale tady je aktualni nabidka pracovnich mist. Kdyby jste meli nekdo zajem, rad pomuzu a doporucim.
http://logicacmg.cz/www/?kateg=2&podkat=3
Hanus> Firma se jmenuje LogicaCMG. Ja jsem zatim na pozici Customer support engineer. Jeste presne nevim, o co ve firme pujde a jaka bude presne napln prace, kazdopadne jsme divize Telco, tedy TP (telecommunication products). Mobilni site. "Vse" (internet messaging, data) by melo behat pod Unix/GNU/Linux a my bychom tohle meli monitorovat a v pripade vypadku konfigurovat a debugovat. Nejdrive z Brna a potom primo na miste (Evropa, severni Amerika). Ale to vse az po zminovanem zaskoleni a treninku. V mem pripade to urcite bude trvat minimalne 5 mesicu a doufam, ze ne kratsi dobu

Jinak tady stale nabiraji lidi. Na tuhle pozici uz zrejme, ne, ale tady je aktualni nabidka pracovnich mist. Kdyby jste meli nekdo zajem, rad pomuzu a doporucim.
http://logicacmg.cz/www/?kateg=2&podkat=3
Live4Ride Syndicate
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
koukal jsem do navigacky ..... pred tim tunelem co jsem predjel Igora jsem jel jen 196 km/h ... takze zadne dvesteSly píše:Ahoj kluci. Tak se Vam prvne hlasim z Brna. Dnes jsem nafasoval 2GHz dvojjadrovy Intel, 2GB RAM. Doma jsem naladil 2 wifiny. Signal slabsi, ale zatim to jede. A hlavne zadarmo. U nas by si meli vzit priklad, i kdyz na Podu jsem si nemohl stezovat.
P.S.

jinak jsem dojel z Brna vcera ..... bylo to tezke , kamos v Brne oslavoval narozky tak jsme parili do pul 6 rano ... a v 9 jsme byli uz v praci a podavali jsme 100 % pracovni vykony

řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
jako josh

VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
jj samozrejme .. vykony musi byt.. ale jen kokot by se drel 

VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
prace nemá nohy ta neutečeDave0401 píše:jj samozrejme .. vykony musi byt.. ale jen kokot by se drel

DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

Jak by asi slušely Yarisovi??
Jsou fakt parádní.

Live4Ride Syndicate