není problémJosh píše:K: Ventilator chladiče na Boru.....

Motor: kufa nesháněl si je tak měsíc zpátky?
Moderátor: Dave0401
není problémJosh píše:K: Ventilator chladiče na Boru.....
tuším že dle nějaké normy mají už všechny auta (a ted nevím presne jestli ) od cca + - 2000 r.v. ObedečkoJosh píše:OBD II mam doma,.,,,,to ma jako stejnou zasuvku jako VW koncern???
max3rx píše:josh car diesel servis - chiptuning dost
Jak moc velka dohoda je mozna? co tak 50% z ceny?FilipGTti píše:prodám moje kola co byly na favu EXIM 6x14 et 13 jdou jak na 4x100 tak na 4x98
po renovaci ani jeden škrabanec stred 58,1 s pneu 175/50 r14
ale popraskane starim gumy maji skoro 10let cena 6000kc nebo dohoda...
na ten VAG VCDS pořebuješ HEX-CAN kabel a ty máš asi jen KKLJosh píše:Šynci, na mojim to nejede...........kdo mi posle ten Vag nebo jiny program na opliky???
+-40000,-Luke_TDI píše:Kolik za to chce ? budu potrebovat na pristi rok nakou placku na srotovne
jj KKL......a s nim to na jinem programu nerozchodim???alean píše:na ten VAG VCDS pořebuješ HEX-CAN kabel a ty máš asi jen KKLJosh píše:Šynci, na mojim to nejede...........kdo mi posle ten Vag nebo jiny program na opliky???
flanel nezna pan soustruh?F.l.a.n.e.l. píše:REMIX: prosím tě, kde jsi kupoval středové krytky kol? MM tuning nebo ještě jinde? já byl dnes na burze v ov a tipek z Vojkar.cz mi říká: jo máme... kolik chcete? flanel: dvě. típek 5OO. flanel: to si kurva radši koupím dvě nové kola i s krytkama![]()
dík za info