tu astru sem potkaval jak sem jezdil z prace v petrvalde u autodilu ,...pekna

Moderátor: Dave0401
si kup nové mám wanli 1063 2000,- ks a jsem spokojený jsou tiché sedí dobře relativně dobře i na voděwesly.TDI píše:jsou to dunlop SP 9000sport, vzorek je pěkny, 1500 obě?
až budu mít auto, tak zjistím jestli se mi to tam vlezeLukin_GSi píše:F.l.a.n.e.l.> a co ty.. beres baterku![]()
Jelikož mi žena po koupi 14" rekla ze to je male a že chce pořádné papuče, tak shanim nejake pěkné 15", kdyby jste nekdo o necem vědělMotor píše:Koupim LZ svetlo na felicii, 4x kliky dveri + 2x zrcatka - cervena malinova barva![]()
a nejake kola 4x100, 14. samozrejme za levno
Dave0401 píše:no aspon, ze tva zena vi, co chce
kup 16ky... poloz na bachor a pohoda...
... viz ta peckovni svetle modra fela co brazdi nase okoli
uz ji konecne vyfotte nekdo a zastrizliva.. kazdy o ni basni jak je epesni, ale ja kecum neverimDave0401 píše:... viz ta peckovni svetle modra fela co brazdi nase okoli
Problem je v tom,ze to auto neshanim ja, ja uz mam vybrano. Ta audina je pro znameho. nepohrdnul by ani OII Scoutem.remix píše:Kurde neco takoveho by se mi taky libilo, akorat ne 2005 tak narocny bych nebyl.. asi budu muset zacit prodavat taky autodrahykdybys mel tu boru v kombiku tak bych mozna uvazoval .. tak at prodas
jo to jsou ti co tankujou jen na cerno z banoku a pak jak jedou omylem na benzinku tak tankujou benalJosh píše:Za 15 min volal ze pro baby nezajede ze na benzince nabral misto nafty benzin![]()
![]()
![]()
sry ja jsem musel
![]()
![]()