zajdi do tech lazni psal sem to uz vyse.vt.tuner píše:Sly:fajn nabidka..skoda ze neumim anglicky![]()
jinak kdyby nekdo vedel o nejake manualni praci budu rad za nabidku.

Moderátor: Dave0401
zajdi do tech lazni psal sem to uz vyse.vt.tuner píše:Sly:fajn nabidka..skoda ze neumim anglicky![]()
jinak kdyby nekdo vedel o nejake manualni praci budu rad za nabidku.
gynga píše:idu na šachtu kolega mi to tam domlouvá
Tim tuplem bych tam nesel. Nechat babu s trema knajtkama a hypotekou na karkuremix píše:jako luke... dolu ani za tu ....to bych musel mit trojcata na ceste a rozjetou hypoteku.. je to s tou praci o nicem v dnesni dobe to je fakt, chteji vsude praxi. Ja taky prosil pred lety o praci v geodeticke firme, byl sem ochoten delat klidne sekretarku nebo cokoliv ..nastesti me vzali, zaucili a uz mam praxi v oboru 6 let a to uz se pak hleda jinak, ikdyz moc nabidek taky neni
já pak od něj odkoupímMr. Yaris píše:Stím souhlasím, každá práce má svoje. Gyngo ber to. Možná dostaneš deputát na uhlí
praxe u pasu je ti vicemene k nicemu pokud clovek nechce jit delat k pasum.Nevim co nabizi hyundai za pracovni mista ,dle toho to webu nenabizi zadny fleksotomaior píše:a co zkusit treba hyundai v nosovicich? prace nic moc, ale meli by nabirat a praxe to je... neco by se mozna dalo sehnat jak bude v breznu kariera 2010
aktual adresa: http://www.hyundai-motor.cz/hyundai/ind ... olna-mista" onclick="window.open(this.href);return false; ale delnicke mista nevypisuji, ale jsou...Tom_ píše:sotomaior píše:praxe u pasu je ti vicemene k nicemu pokud clovek nechce jit delat k pasum.Nevim co nabizi hyundai za pracovni mista ,dle toho to webu nenabizi zadny flek
http://hyundai-motor.jobs.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
musis mit
mi připadá,že se tam od bolševika nic nezměnilo.. stačí mi si přečíst HorníkaIlegaltuner píše:tak kámoš dělá na šachtě asi rok tet za poslední dva měsíce mněl 70tis vyplatuale tak to bylo s naborovým ale jinak ma normálně aspon 25 jeho tatik tam děla 26roku ma vyplaty kolem 40ti
jednou přines i necelých 60 domů. Prace v pohodě, zavalu nebo tak něco bych se nebál, u nás jsou šachty bezbečné. Spíš jde o to porostředí a ty lidi tam jsou neskutečné hovada někteří, se stam šermujou čurakama, mašou hovna na chleba nebo tím po sobě hažou, to bych tam asi někoho musel zabít kdybych tam byl
![]()