PS: ty storky ze zivota dole v dole bych mohl poslouchat od rana do vecera

Moderátor: Dave0401
já dělal na šachtě od 2000 do 2005 (komkrétně Staříč.. nízké sloje a metan) prošel jsem,no? skoro všechno, rubańe(stojkové-sekce)-čelby-prorážky -přibýrky-doprava zavěsná... Začal s trojkou třídou na pásech, končil jenom pětkou, bo víc jsem vědět a umět už nechtělG3-Lower píše:Kua jak sem lezel na jaro dva tydny na koznim tak samy havir s exemy a ruznyma vyrazkama a svinstvama na ktere nic nezabiralo. Vsichni vedeli z ceho to maji (porad sracky v botach atd - kaluze s petrolejem, olejem, chcankama, hovnama atd atd) a kazdy bojoval at dostane nakou rentu a muze si zacit uzivat zivot...sami starsi chlapi, kteri se s nicim nemazali a pribehy silene. Ja bych do sachty nevlezl uz jen diky tomu, ze tam je tma jak v prdeli a casto jdes nekde do riti a jak zabloudis tak tam prochodis podrazky dle vypraveni![]()
PS: ty storky ze zivota dole v dole bych mohl poslouchat od rana do veceraTam z tebe gyngousi udelaji chlapa.
a co jsi cekal? nahate zenske s trojzubcem, rohama a kozama cislo 3, pomazane olejem, cervene svetylka, jezdeni ve vagonu jako indiana jones a z reproduktoru kabaty?gynga píše:Tak jak to tu čtu tak to jdu ratší odhazovát sníh
A ja někde psal co tam čekam ?Sly píše:a co jsi cekal? nahate zenske s trojzubcem, rohama a kozama cislo 3, pomazane olejem, cervene svetylka, jezdeni ve vagonu jako indiana jones a z reproduktoru kabaty?gynga píše:Tak jak to tu čtu tak to jdu ratší odhazovát sníh
ja tam nikdy nebyl, ale predstavuju si to jeste daleko hur, nez tady popisoval dejvi.
pro mě byly nejhorší žebříky s negativním sklonem a uplně "genialně" řešená metanová bezpečnost na některých místech...Sly píše:a co jsi cekal? nahate zenske s trojzubcem, rohama a kozama cislo 3, pomazane olejem, cervene svetylka, jezdeni ve vagonu jako indiana jones a z reproduktoru kabaty?gynga píše:Tak jak to tu čtu tak to jdu ratší odhazovát sníh
ja tam nikdy nebyl, ale predstavuju si to jeste daleko hur, nez tady popisoval dejvi.
tohle bych si dokazal predstavitSly píše: a co jsi cekal? nahate zenske s trojzubcem, rohama a kozama cislo 3, pomazane olejem, cervene svetylka, jezdeni ve vagonu jako indiana jones a z reproduktoru kabaty?
wesly.TDI píše:Přijmu sevírku, k maní od 1.2.2010, plat 50kč/hod+dýška, prac. doba uterý-pátek od 14:00-22:00hod, min. práce a slušný výdělek8.000-10.000 čistého podle dýšek,
...........poměr na DPP, u hospy vlak i bus takže dálka naní problém, jen se musí chtít,jsou tu pohodoví lidi a žadné automaty atp.
já ještě podwesly.TDI píše:to dejvi: tys dělal beztak pod nějakou firmou viď?