Nehody....:(
Moderátor: Dave0401
Re: Nehody....:(
Jednou trošičku mrzne a všichni hned šaškujou
přesně jak napsal Weslo...maj zimní gumy...ale neví že na namrzlém by v těch kormoránech museli mít hroty aby to neklouzalo
Dneska mi Forman hrabal na rovince od armady na čtyřku 
Dailycar: BMW E60 525iA (218ps)
WeekendCar: VW Golf mk3 VR6
Inprogress: =VW Golf mk2 GTI 12V=
(???ps+)
Velmi Rychlejch 6 Dost Obrovskejch HrnCů
WeekendCar: VW Golf mk3 VR6
Inprogress: =VW Golf mk2 GTI 12V=
Velmi Rychlejch 6 Dost Obrovskejch HrnCů
facko jsem tam taky videl pichle dole ale nevim jak bylo rozbite......
akorat vim ze jsem proklouzl celou trojku az nahoru.....klouzalo to no.....
akorat vim ze jsem proklouzl celou trojku az nahoru.....klouzalo to no.....
AUTODÍLY SIEN Bohumín
775233340, 773334818
775233340, 773334818
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
kurnik ale kluzko bylo dneska fest. neco jsem pojezdil a obcas to lehce ujelo
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
jj asr v 90ti mi taky blikalo 
DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

Mě bliká ASR až po čtyřech pivech 
Live4Ride Syndicate
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
Mr. Yaris píše:Mě bliká ASR až po čtyřech pivech
njn ale u tebe to znamená A-si S-e mi R-oztrhne pytel
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
ty voe videl vubec nekdy nekdo yarisa hrabat ? 
Naposledy upravil(a) Luke_TDI dne 09 pro 2008 20:59, celkem upraveno 1 x.
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
viděl jsem zdenka hrabat listí u barakuLuke_TDI píše:ty voe videl vubec nekdy nekdo yarisa hrabat ?
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

Yaris nehrabe
A po čtyřech pivech mi bliká moje nožní ASR
A po osmi zapínám 4X4 
Live4Ride Syndicate
- Michal71717
včera byl slušná nadílka než jsem zajel na praxi, na velkém rondlu alfa a fabka na malém u lídlu v míste kde jsem to rozbil já tak audinka(dosti vypadala jako remixova, byla na plechách) v ní kangoo pak při sjezdu na radvanice to nevím co to bylo, v kunčicích jak je brontosaur tak jen taká lehká tukačka, ale v polovině cesty k mittal steelu tak tam byl i chodec
kruté no, ale lidi si za to můžou sami jsem jel denska kolem 8 zas do ovy, jel jsem takových 80-90 a přibadal jsem si jak ten největší ču*ák, který brzdí provoz
kruté no, ale lidi si za to můžou sami jsem jel denska kolem 8 zas do ovy, jel jsem takových 80-90 a přibadal jsem si jak ten největší ču*ák, který brzdí provoz
""Žij proto aby jsi jezdil, jezdi tak aby si žil!!!"
Kdo si neplní sny, pouze přežívá. Kdo o ničem ani nesní, nežije vůbec. Je jedno jak dlouho na světě je, pokud nežije. Jestli umřu na motorce, nelitujte mě, stálo mi to zato.
Kdo si neplní sny, pouze přežívá. Kdo o ničem ani nesní, nežije vůbec. Je jedno jak dlouho na světě je, pokud nežije. Jestli umřu na motorce, nelitujte mě, stálo mi to zato.
Yaris hrabat nebude, on to nema zapotrebi, synci
A klouzat to klouzalo, ale lidi jezdi jak hovada ...
A klouzat to klouzalo, ale lidi jezdi jak hovada ...
AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
vcera byla moje mlada u segry v hospudce u Marty ( naproti prumky ) a vletel tam polak ze mu hori auto tak se podivali vem a pico plameny 2metry z auta rychle volali hasice atd ..... pry jel a zniceho nic mu zacal horet palubka .. nevim co to bylo za auto protoze kdyz sem se ptal mlade jake to bylo auto tak rikala ze modre
nikomu se nic nestalo .... nikdo zprojizdejicivh nezastavil az na jednoho kamionaka s hasicakem 
HONDA CIVIC 8G
Vsak co se divis? Lidi jsou slepi, pokud se nejedna o jejich majetek 
AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
- F.l.a.n.e.l.
a to bylo "jen" auto. V ostravě se v neděli topil chlap který spadl do vykopané díry pro kanal a přiběhli cca 8mi letí kluci (něco jako gynganoreking píše:vcera byla moje mlada u segry v hospudce u Marty ( naproti prumky ) a vletel tam polak ze mu hori auto tak se podivali vem a pico plameny 2metry z auta rychle volali hasice atd ..... pry jel a zniceho nic mu zacal horet palubka .. nevim co to bylo za auto protoze kdyz sem se ptal mlade jake to bylo auto tak rikala ze modrenikomu se nic nestalo .... nikdo zprojizdejicivh nezastavil az na jednoho kamionaka s hasicakem
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
http://www.break.com/index/rally-car-dr ... -pole.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.stastnevdovy.cz/videa/auto-m ... owaccess=1" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.stastnevdovy.cz/videa/auto-m ... owaccess=1" onclick="window.open(this.href);return false;
- F.l.a.n.e.l.
http://www.novinky.cz/clanek/156287-pol ... -muzi.html" onclick="window.open(this.href);return false;F.l.a.n.e.l. píše:a to bylo "jen" auto. V ostravě se v neděli topil chlap který spadl do vykopané díry pro kanal a přiběhli cca 8mi letí kluci (něco jako gynganoreking píše:vcera byla moje mlada u segry v hospudce u Marty ( naproti prumky ) a vletel tam polak ze mu hori auto tak se podivali vem a pico plameny 2metry z auta rychle volali hasice atd ..... pry jel a zniceho nic mu zacal horet palubka .. nevim co to bylo za auto protoze kdyz sem se ptal mlade jake to bylo auto tak rikala ze modrenikomu se nic nestalo .... nikdo zprojizdejicivh nezastavil az na jednoho kamionaka s hasicakem
) a řekli že nějaký pán se na něho dokonce díval a ještě mu nadával... Frajer má štěstí že stačil zmizet, jinak bychom ho zmizeli my
![]()
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
F.l.a.n.e.l. píše:a to bylo "jen" auto. V ostravě se v neděli topil chlap který spadl do vykopané díry pro kanal a přiběhli 20ti kilovi kluci (něco jako ja ) a řekli že nějaký pán se na něho dokonce díval a ještě mu nadával... Frajer má štěstí že stačil zmizet, jinak bychom ho zmizeli mynoreking píše:vcera byla moje mlada u segry v hospudce u Marty ( naproti prumky ) a vletel tam polak ze mu hori auto tak se podivali vem a pico plameny 2metry z auta rychle volali hasice atd ..... pry jel a zniceho nic mu zacal horet palubka .. nevim co to bylo za auto protoze kdyz sem se ptal mlade jake to bylo auto tak rikala ze modrenikomu se nic nestalo .... nikdo zprojizdejicivh nezastavil az na jednoho kamionaka s hasicakem
![]()
..::užrané quattro::..
Včera slušná nehoda hned za Karvinou za mostem přes Olzu u výjezdu z Lipin, 3 nebo 4 auta, projel sem zrovna když se to stalo .. Lidi jezdí jak chuje, včera to docela dost klouzalo 
..:: MB C-Klasse ::..
..:: Okta III ::..
..:: Kawa Z1000SX ::..
..:: Okta III ::..
..:: Kawa Z1000SX ::..
Dneska moje první nehoda!!!
Kamoš včera udělal řidičak,a dneska už si přivez auto domu,nebudu jmenovat a ani co to je za auto řikat jen kromě (2,0 100kw) no a jeli sme na benzinku,jelikož to nema přihlašene ani pojistku a on nema řidičak tak jsem řidil ja.Pak sme se vraceli kolem piskovny a tam bylo moc blato na cestě,tak sem jel tak 20km/h a do nas typek napalil
Asi byl i najebany,protože byl čut,ale my nemohli s tím autem na cestu,neměli ani papiry tak byla škoda volat policajty,ale to nic,ja jak ho viděl tak sem to hodil na bok na travu a on po brzach a jebnul do kola a do praveho blatníku,tak promačkle a kolo docela pohoda...nic moc se nestalo.a Ten jeho FIAT TIPO.předek narazniky popadane....pravy blatnik uplně v kundě.Tak jako se bavil jak se vyrovname...kolik nam ma zaplatit atd. ať nevolame benga.docela sranda....nam nic na tom autě se nestalo celkem,ale on rozbite světla na obou stranach,naraznik dole,popraskane.Ty fiaty nic nevydrží.
Ja jak viděl že nam se nic nestalo a on uplně v kundě ten předek sem se začal smat jak cip
chtěl jsem to fotit...ale jebal jsem na to aby nepičoval,už se na mě blbě dival jak sem dostal zachvat smichu. 
Kamoš včera udělal řidičak,a dneska už si přivez auto domu,nebudu jmenovat a ani co to je za auto řikat jen kromě (2,0 100kw) no a jeli sme na benzinku,jelikož to nema přihlašene ani pojistku a on nema řidičak tak jsem řidil ja.Pak sme se vraceli kolem piskovny a tam bylo moc blato na cestě,tak sem jel tak 20km/h a do nas typek napalil
Peugeot 407 sw , 2,2HDi Biturbo , FAP , 125kw , 370Nm
a tak kolik vám teda dal? 
nic....bo od kamoše tata jel a začal že nema papiry,navíc auto jezdit nemuže atd...tak sme s tím jeli rychle pryč.
I tak, bych ho natáh aspoň na pětku 
jojo...byt to moje tak to řeším,ale tak mi to bylo jedno...aspoň byla sranda...ja jsem umíral smichem,eště jak sem mu řikal...uplně,je to není naše,je pane,tady mate blinkr,a ten uplně na zemi rozsypany
a mi nic,jen plechy ohnute,tak pohoda
ja takymax3rx píše:I tak, bych ho natáh aspoň na pětku
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

tak to doufám, že se my dva nikdy nestřetnemfelda píše:ja takymax3rx píše:I tak, bych ho natáh aspoň na pětku
pokud máš havarijní pojistku tak v pohodě se mužeme střetnoutmax3rx píše:tak to doufám, že se my dva nikdy nestřetnemfelda píše:ja takymax3rx píše:I tak, bych ho natáh aspoň na pětku![]()
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

To mám, ale musel bys zaplatit spoluúčast 
Ty fiaty nic nevydrží.
bacha na pusu mladej
ex ..: VW Golf III 95 lpg power :..
ex: blue metalic Ax LPG power