Nehody....:(
Moderátor: Dave0401
Re: Nehody....:(
Ještě jak měl brácha 605ku tak do něj nacouvala ženská před barákem. Nechala za oknem lístek a její manžel dokonce zavolal na pojišťovnu a nechal to vše nafotit. Měl celkem štěstí.
Live4Ride Syndicate
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
bonusi pyčoLuke_TDI píše:stat se muze ale dam aspon listek

- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Prave pojistovny vymysleli bonusy a od te doby pokud tu kurwu nechytnes tak nemas sanci. Tusim kdo to mohl byt tak si ji odchytnu a uvidim. Mam nervy jak cyp bude to stat cca 6litru
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
luke - treba bude mit nekdo v okoli tvoji barvu na jeho aute.. obejdi parkoviste.. znamy takhle nasel vinika, nejdrive zapiral, pri prijezdu policie uz nikoliv 

- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
jak se najde tvarďěl tak s ním nezrobíš nic
, zatloukat a zatloukat 

Vlastní zkušenost?wesly.TDI píše:jak se najde tvarďěl tak s ním nezrobíš nic, zatloukat a zatloukat

Live4Ride Syndicate
A to ti nabourali na 6ce??Luke_TDI píše:Prave pojistovny vymysleli bonusy a od te doby pokud tu kurwu nechytnes tak nemas sanci. Tusim kdo to mohl byt tak si ji odchytnu a uvidim. Mam nervy jak cyp bude to stat cca 6litru
Live4Ride Syndicate
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
ani ne, ja parkuji v arealu kde jsou jen 3 garaže a za plotem tak z těch 2 ocasu se někdo přizná
, ale nikdy nevíš 

- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Ne u me pred barakem a tma jak v riti takze nic nezjistim ale tusim kdo by to mohl byt zitra budu patrat
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
nevím jak si stal, ale když vidím 60% lidí jak stojí před barákama u cesty, kor v tomto počasí a k tomu ti debilové co jezdí, není se cenu divit. Banda jezdí jak chuje. Takže příště do dvora 

VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Prave jsem stal mimo cestu ale asi naka pica jak nacouvavala tak pri toceni ji to nevyslo. Zitra hned rano projdu parkoviste tak snad zjistim ktera kurva to byla
se domluv s nějakým kamarádem...
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
lidi jsou kurvy, s tim nic neuděláš. Včera mi nějaký chuj postavil staré shnilé fáčko v Ostravě před Tescem vedle auta tak, že jsem nemohl vlézt dovnitř, tak jsem mu vypustil vzduch ze dvou kol (z těch, které byly dostupné na té druhé straně
) a vlézt jsem musel od spolujezdce
. Příště bude borec vědět, co se nedělá 

Nafta & benzín
- Tommek2604
- Kontaktovat uživatele:
jj taky jsem něco podobného udělal akorat na všech 4řech a ventilky jsem mu zahodildjchrpa píše:lidi jsou kurvy, s tim nic neuděláš. Včera mi nějaký chuj postavil staré shnilé fáčko v Ostravě před Tescem vedle auta tak, že jsem nemohl vlézt dovnitř, tak jsem mu vypustil vzduch ze dvou kol (z těch, které byly dostupné na té druhé straně) a vlézt jsem musel od spolujezdce

Realizace a údržba zahrad - kompletní realizace zahrad, včetně dlažeb a jezírek
Výkopové práce - kanalizační přípojky, obkopávání základů RD apod.
http://www.zahrady-wojcik.cz/
KIA Opirus 3,5 V6
Felicia
Výkopové práce - kanalizační přípojky, obkopávání základů RD apod.
http://www.zahrady-wojcik.cz/
KIA Opirus 3,5 V6
Felicia
beztak svobodna matka z ditětem ve služebním autě....neřešily 

Peugeot 407 sw , 2,2HDi Biturbo , FAP , 125kw , 370Nm
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To jsi to vyřešil jako skutečný hrdina. Bravo!Tommek2604 píše:nicméne počkal jsem až odešli a sjel jsem jim auto klíčem od předku do zadu, byl bych zvedav co ji na to řek doma starej........
|\/| /\ '|' | '/. ~ < | \/ | < ~ \/ | |< <> |\|
podle toho jak by to byl moc velky tukanec bych asi pockal a normalne to resil pres pojistovnu... protoze si znal vinika.. horsi kdyz prijdes k autu, auto dojebane a ten co to udelal nikde.. viz lukeTDI
..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
přesně hrdina jak cyp! ...byt její starej a chytnout tě u toho tak ani nechtěj vědět co by následovalo
www.elecig.cz
E-cigarety, liquidy a příslušenství nejvyšší kvality.
E-cigarety, liquidy a příslušenství nejvyšší kvality.
je fakt takovy problem vlezt pres spolujezdce? "lidi jsou kurvy" od tebe opravdu sedi.Tommek2604 píše:jj taky jsem něco podobného udělal akorat na všech 4řech a ventilky jsem mu zahodildjchrpa píše:lidi jsou kurvy, s tim nic neuděláš. Včera mi nějaký chuj postavil staré shnilé fáčko v Ostravě před Tescem vedle auta tak, že jsem nemohl vlézt dovnitř, tak jsem mu vypustil vzduch ze dvou kol (z těch, které byly dostupné na té druhé straně) a vlézt jsem musel od spolujezdce
a jednou se mi v Ově stalo že jsem přijel na parking a stala vedle mě ženská s modrou oktou na zadnich sedačkách bylo male děcko a jak jsem odcházel tak se najednou otevřely zadní dveře a přímo tou hranou mi do blatníku a matka to viděla a nic neřekla, rýha jak cyp a mírně promáčkle zrovna v místě kde to nejde vyklepat. nicméne počkal jsem až odešli a sjel jsem jim auto klíčem od předku do zadu, byl bych zvedav co ji na to řek doma starej........
no a na druhy prispevek uz nemam ani slov.
Live4Ride Syndicate
lidi, budte normalni...

AUTODÍLY SIEN Bohumín
775233340, 773334818
775233340, 773334818
Chrpa: to není pomsta... Ty odjedeš, on si kola nafouká a pohoda... Tobě to nic nepřidá...
Rapid 130 --> 110r --> Favorit --> 1000MB --> E34 525iA --> Swišť GTi MK III (125,8dB
) --> Golf 1.9 GTI TDI 20 jahre
felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
https://www.facebook.com/RadimRemiasFoto

felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
https://www.facebook.com/RadimRemiasFoto
- F.l.a.n.e.l.
to že tady někdo říká shnilé fáčko, kdo sám donedávna jezdil ve shnilé toyotě sedí., to že se postavil někdo jako debil neznamená že mu budu vypouštět kola. chceš byt frajer? počkej si na něhoSly píše:je fakt takovy problem vlezt pres spolujezdce? "lidi jsou kurvy" od tebe opravdu sedi.Tommek2604 píše:jj taky jsem něco podobného udělal akorat na všech 4řech a ventilky jsem mu zahodildjchrpa píše:lidi jsou kurvy, s tim nic neuděláš. Včera mi nějaký chuj postavil staré shnilé fáčko v Ostravě před Tescem vedle auta tak, že jsem nemohl vlézt dovnitř, tak jsem mu vypustil vzduch ze dvou kol (z těch, které byly dostupné na té druhé straně) a vlézt jsem musel od spolujezdce
a jednou se mi v Ově stalo že jsem přijel na parking a stala vedle mě ženská s modrou oktou na zadnich sedačkách bylo male děcko a jak jsem odcházel tak se najednou otevřely zadní dveře a přímo tou hranou mi do blatníku a matka to viděla a nic neřekla, rýha jak cyp a mírně promáčkle zrovna v místě kde to nejde vyklepat. nicméne počkal jsem až odešli a sjel jsem jim auto klíčem od předku do zadu, byl bych zvedav co ji na to řek doma starej........
no a na druhy prispevek uz nemam ani slov.

A to druhé? řekl bych babě že bud se nějak dohodneme nebo volám štuby a krásně přes pojištovnu

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše

No nevím pánové, taky mám své auto rád, ale abych někomu vypouštěl gumy nebo dokonce auto poškrábal
Trochu to hraničí s blbostí.

Live4Ride Syndicate
- F.l.a.n.e.l.
blbost je ještě slabé slovo. 

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...

[/quote]
je fakt takovy problem vlezt pres spolujezdce? "lidi jsou kurvy" od tebe opravdu sedi.
no a na druhy prispevek uz nemam ani slov.[/quote]
Maličkostma to začíná... Nechápu, proč by mi někdo měl postavit svůj shnilý vrak před obchoďákem 4cm od dveří řidiče, když je na pakrovišti cca. 50 volných míst (některé možná o 15m dále - což je možná pro některé jedince problém). Neřeknu ani půl slova, kdyby to bylo u dveří od spolujezdce, ale takhle... Hňupa ničím jiným nepoučíš. Já takhle auto ještě nikomu nepostavil , takže tak.
je fakt takovy problem vlezt pres spolujezdce? "lidi jsou kurvy" od tebe opravdu sedi.
Maličkostma to začíná... Nechápu, proč by mi někdo měl postavit svůj shnilý vrak před obchoďákem 4cm od dveří řidiče, když je na pakrovišti cca. 50 volných míst (některé možná o 15m dále - což je možná pro některé jedince problém). Neřeknu ani půl slova, kdyby to bylo u dveří od spolujezdce, ale takhle... Hňupa ničím jiným nepoučíš. Já takhle auto ještě nikomu nepostavil , takže tak.
Nafta & benzín
Nechtěl jsem to psát jinak, mám strach že mi někdo poškrábe auto a vyfoukne gumy 

Live4Ride Syndicate
je fakt takovy problem vlezt pres spolujezdce? "lidi jsou kurvy" od tebe opravdu sedi.djchrpa píše:
Maličkostma to začíná... Nechápu, proč by mi někdo měl postavit svůj shnilý vrak před obchoďákem 4cm od dveří řidiče, když je na pakrovišti cca. 50 volných míst (některé možná o 15m dále - což je možná pro některé jedince problém). Neřeknu ani půl slova, kdyby to bylo u dveří od spolujezdce, ale takhle... Hňupa ničím jiným nepoučíš. Já takhle auto ještě nikomu nepostavil , takže tak.[/quote]
měl by ses nechat léčit
VW - Very Wonderful
- F.l.a.n.e.l.
je fakt takovy problem vlezt pres spolujezdce? "lidi jsou kurvy" od tebe opravdu sedi.djchrpa píše:
Maličkostma to začíná... Nechápu, proč by mi někdo měl postavit svůj shnilý vrak před obchoďákem 4cm od dveří řidiče, když je na pakrovišti cca. 50 volných míst (některé možná o 15m dále - což je možná pro některé jedince problém). Neřeknu ani půl slova, kdyby to bylo u dveří od spolujezdce, ale takhle... Hňupa ničím jiným nepoučíš. Já takhle auto ještě nikomu nepostavil , takže tak.[/quote]
když si na to tak alergický proč TY nepostavíš to auto o 5O metrů dále kkde nikdo neparkuje

Můj oblíbený polda promluvil... Toyota byla méně shnilá, než tvá calibra (ta první verze docela funny), nebo Š120, pane. Koupil jsem si ji v 18ti letech, kdy jsem neměl peněz na zbyt. Ostatně výkon, který to mělo (1,6 GTi 16V) mi stačil. O tom se ale nebavím.
Frajeři jako ty to řeší jinak, co? Když někdo postaví vedle tebe auto tak, že do něj nevlezeš, zavoláš kamarádovi s policejní odtahovkou, nebo si na něho počkáš za rohem a zbuzeruješ ho za prošlou lékarničku, nebo absenci pojistky v povinné výbavě. Jsi pro mě fakt KING
. A zítra mi domů naběhne URNA

Frajeři jako ty to řeší jinak, co? Když někdo postaví vedle tebe auto tak, že do něj nevlezeš, zavoláš kamarádovi s policejní odtahovkou, nebo si na něho počkáš za rohem a zbuzeruješ ho za prošlou lékarničku, nebo absenci pojistky v povinné výbavě. Jsi pro mě fakt KING

Nafta & benzín