Nehody....:(

Tuningová scéna v Karviné, Bohumíně, Havířově a okolí

Moderátor: Dave0401

Odpovědět
Mr. Yaris
Kontaktovat uživatele:

Re: Nehody....:(

Příspěvek od Mr. Yaris »

Myslím že to víc zkur... nejde. Buť to půjde přeleštit a když ne tak se to bude muset nastříkat. Možná máš výhodu v tom, že máš nový lak a půjde to dostříkat (odstín) Ale třeba u mého 10 let starého laku už by byl problém. A navíc červenou.
Live4Ride Syndicate

http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;

PetulaGD

Příspěvek od PetulaGD »

Mr. Yaris píše:Myslím že to víc zkur... nejde. Buť to půjde přeleštit a když ne tak se to bude muset nastříkat. Možná máš výhodu v tom, že máš nový lak a půjde to dostříkat (odstín) Ale třeba u mého 10 let starého laku už by byl problém. A navíc červenou.
vemeš nužky.....červeny papir....izolepu a dolepiš....nemaš co řešit,navíc ty vysavače sou odolné proti narazum aby se neobijely rohy :D
Peugeot 407 sw , 2,2HDi Biturbo , FAP , 125kw , 370Nm

gynga
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gynga »

DJ Chrpa :lol: :rock: bitkař jak cip
..::užrané quattro::..

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

djchrpa píše:Můj oblíbený polda promluvil... Toyota byla méně shnilá, než tvá calibra (ta první verze docela funny), nebo Š120, pane. Koupil jsem si ji v 18ti letech, kdy jsem neměl peněz na zbyt. Ostatně výkon, který to mělo (1,6 GTi 16V) mi stačil. O tom se ale nebavím.
Frajeři jako ty to řeší jinak, co? Když někdo postaví vedle tebe auto tak, že do něj nevlezeš, zavoláš kamarádovi s policejní odtahovkou, nebo si na něho počkáš za rohem a zbuzeruješ ho za prošlou lékarničku, nebo absenci pojistky v povinné výbavě. Jsi pro mě fakt KING :potlesk: :x . A zítra mi domů naběhne URNA :D :D :D :D
normalni clovek si zanadava, tim by to melo skoncit
Live4Ride Syndicate

Uňak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Uňak »

DJchlupe mě bys vypustil kola jen jednou já bych ti pak musel šlápnout do úsměvu ne jednou stojím blbě a kdo nestojí chlape vzpomeň si kolikrát si ty stál jak ocas. :(
Audi A6

PetulaGD

Příspěvek od PetulaGD »

ostrá diskuze,ostre střety! už to neřešte kuci..... jak budete stat chujovo a budete mit auto objete kličkem běžte za Tomkem....ovšem jak budete mít vypuštěne gumy...běžte za Chrpou!

Luke_TDI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke_TDI »

jarin tobe bych se trefil do odstinu i pastelkou ;) dostrik by mel byt v pohode uvidime a pocitam s tim ze bud to pujde nebo ne!
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani

Tommek2604
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tommek2604 »

barry píše:dj Chrpa ty jsi ocas fakt :D

Tomek 6589
ty jsi mě opravdu překvapil od tebe bych to nečekal...
babě to ani nedojde, když to děcko mrdne do těch dveří...
kdybyses připoměl věřím tomu, že by se ženská omluvila a buď byste se na to vysrali nebo to rovnou vyřešili
jde o to, že ta matka ho moc dobře viděla a nic neřekla a dost o tom pochybuji že omluvy bych se dočkal od fuchtle s čumákem navrch co se nese jako smrad..........a kdyby jsi se připomenul tak holt by tě poslala do faku.
Jinak s těma ventilkama, tahle metoda se osvědčila. Když stojíš na parkingu a které není plné a ženská ti postaví auto za tebe jen aby nemusela z druheho konce jit pěšochodem a odejde a ty nemaš jak odjet ( a maš čas si počkat a sledovat co bude až příjde ) tak tohle je jediná metoda jak ji to odnaučíš.
Jinak každý ať ma názor jaký chce ja řešim problémy po svém a za tím si stojím. Neříkam někdy se něco vysere a průser je na světě ale mam aspoň v sobě krapek hrdosti a přiznám se a ne že nad tím mávnu rukou, jak řika Luke aspon dam papírek za stěrač a to jak třeba u těch dveří a nebo když blbě parkuju. Ja třeba když potřebuju nekde něco naryclo vyřešit a nemam kde parknout a stojim chujovo tak dam papírek za stěrač ( Kdybych vadil volejte xxxxxxx)
Naposledy upravil(a) Tommek2604 dne 19 led 2009 23:14, celkem upraveno 1 x.
Realizace a údržba zahrad - kompletní realizace zahrad, včetně dlažeb a jezírek
Výkopové práce - kanalizační přípojky, obkopávání základů RD apod.

http://www.zahrady-wojcik.cz/

KIA Opirus 3,5 V6
Felicia

Luke_TDI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke_TDI »

Kdybys mel v sobe nakou hrdost tak neobjedes babe auto klicem. A jako co ze by te poslala do fucku to je naky problem zmrdam ji a nakonec zavolam policajty. Jednoduche. A trochu mi pripada cipovina kdyz spechas jak cyp znam to dobre (i tak se snazim pakrovat normalne) tak urcite nebudu v aute hledat papirek a psat na neho " specham jak cyp zavolej dyz tak xxxxxxxx)
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani

Tommek2604
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tommek2604 »

Luke_TDI píše:trochu mi pripada cipovina kdyz spechas jak cyp znam to dobre (i tak se snazim pakrovat normalne) tak urcite nebudu v aute hledat papirek a psat na neho " specham jak cyp zavolej dyz tak xxxxxxxx)
tak ty to možna nedělaš, ale ja ten papjurek vozim s sebou. A jinak s tim poškrábáním je to cca 3,5 roky z5 a v dnešní době bych to asi už řešil přes pojistku nebo přes policii. Jo holt jak se někdy zamyslim nad všim co jsem kdysik prováděl - - - - tedka naštěstí vše řešim s chladnou hlavou....
Naposledy upravil(a) Tommek2604 dne 19 led 2009 23:47, celkem upraveno 2 x.
Realizace a údržba zahrad - kompletní realizace zahrad, včetně dlažeb a jezírek
Výkopové práce - kanalizační přípojky, obkopávání základů RD apod.

http://www.zahrady-wojcik.cz/

KIA Opirus 3,5 V6
Felicia

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

jenže von se tý ženský bojí bo by ho okamžitě utřela názorama a von by tam pak byl za pitomce, tak jí za to radši objede auto klíčem, hlavně, že tu pak nadává na ostatní....jojo, jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

max3rx

Příspěvek od max3rx »

Taky mám vždycky sto chutí objed ty zmrdy, co mi stojí u obchodu (ještě k tomu jak buzny) na parkingu a nemají tam vůbec co dělat a já musím obcházet půl města, ale co mi to vyřeší? Nic. Auta za to nemůžou. A přiznávám, když spěchám, tak se taky postavím všude, ale jen tam, kde je auto na dohled, nebo kde uslyším troubení.

djchrpa

Příspěvek od djchrpa »

Michal71717 píše:Luke: oki tak se okamžitě vykloň do okna ať si to můžěš natočit :lol: :lol: :lol:

djchrpa: hrdina jak cip, proč sis na něho raději nepočkal a neřekl mu do očí že je debil??? strach?? tak nedělej takové cipoviny.

Tommek2604:škoda že si to neudělal mě, bych ti za to pravidelně vypaloval barák nebo byt. Ti někdo jebne do auta ty nic neřekneš a pak jí poškrábeš auto :kladivo: :kladivo: :kladivo:
Strach určitě ne, ale sedět v te kose na parkovišti a čekat kvůli nějakého pičuse :nono: . Každopádně díky za radu, ale budu dělat to, co chci 8) .
Nafta & benzín

Dave0401
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dave0401 »

uz se nedivim, ze ten svet smeruje to riadnej ...... :( :( :(
AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI

Hanizz

Příspěvek od Hanizz »

chrpa a tomek,synci doufám,že vás a vám podobné typy lidí moc často na parkovištích potkávat nebudu.
www.elecig.cz

E-cigarety, liquidy a příslušenství nejvyšší kvality.

djchrpa

Příspěvek od djchrpa »

Hanizz píše:chrpa a tomek,synci doufám,že vás a vám podobné typy lidí moc často na parkovištích potkávat nebudu.
Pokud parkuješ normálně, tak se nemáš čeho bát :D :D :D :D , to jsme oba neškodní :D :D :D :mrgreen:
Nafta & benzín

Hanizz

Příspěvek od Hanizz »

Mě zase normálně provokuje,když vedle mě zaparkuje nějaký fiat a ještě když to je nějaké palio :lol: ode dneška každemu paliu co vedle mě zaparkuje poškrabu kastlu nebo vypustím luft :lol: Kromě tebe Kamile... tobě rozřežu střechu :D :D
www.elecig.cz

Dave0401
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dave0401 »

Snad az jednou dospejete, tak se nad sebou zamyslite a reknete si: "To jsem to byl v puberte ale ************!!! ".
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI

djchrpa

Příspěvek od djchrpa »

Hanizz píše:Mě zase normálně provokuje,když vedle mě zaparkuje nějaký fiat a ještě když to je nějaké palio :lol: ode dneška každemu paliu co vedle mě zaparkuje poškrabu kastlu nebo vypustím luft :lol: Kromě tebe Kamile... tobě rozřežu střechu :D :D
Rovnou Palio ve třídveři... :D :D :D A to jsem tady v okolí ve hře jenom já :D :D :D . Když vedle tebe prasácky zaparkuju, že nebudeš moct vlézt do auta, nebo ti jebnu dveřmi do auta, tak ti dávám svolení vypustit mi dva kola, nebo víš co, rovnou všechny :D
Nafta & benzín

Hanizz

Příspěvek od Hanizz »

djchrpa píše:
Hanizz píše:Mě zase normálně provokuje,když vedle mě zaparkuje nějaký fiat a ještě když to je nějaké palio :lol: ode dneška každemu paliu co vedle mě zaparkuje poškrabu kastlu nebo vypustím luft :lol: Kromě tebe Kamile... tobě rozřežu střechu :D :D
Rovnou Palio ve třídveři... :D :D :D A to jsem tady v okolí ve hře jenom já :D :D :D . Když vedle tebe prasácky zaparkuju, že nebudeš moct vlézt do auta, nebo ti jebnu dveřmi do auta, tak ti dávám svolení vypustit mi dva kola, nebo víš co, rovnou všechny :D
asi nebudu čekat na tvoje svolení :lol:
www.elecig.cz

PetulaGD

Příspěvek od PetulaGD »

:D to vam radši nebudu řikat co sem dělal když sem urval zrdcátko kde sem shaněl novy plast a to zdrcátko :D by ste mě za to ukamenovali :lol:

Dave0401
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dave0401 »

Dost uz nebo to tady cele smazu :kladivo:
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI

djchrpa

Příspěvek od djchrpa »

PetulaGD píše::D to vam radši nebudu řikat co sem dělal když sem urval zrdcátko kde sem shaněl novy plast a to zdrcátko :D by ste mě za to ukamenovali :lol:
áá, další hovado do party :D :D :D :D
Nafta & benzín

remix

Příspěvek od remix »

Dave0401 píše:http://www.novinky.cz/clanek/159137-bez ... estem.html

co to zas bylo za ocasa?
vcera sem o tom slysel, ze je tam facko zborene no :D
..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..

Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

:smich: jsem z toho chuj dvakrat to Dave smazal a ted si to tu dal ty od nekud citaci a on to smazal i v kidech toz uz jsem z teho kokot asi... :kladivo:
CRUZE - Dvojnásobný mistr světa WTCC 2010
EVANDA
ex LEGANZA

Dave0401
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dave0401 »

piste to sem :hlazeni
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI

Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Joo v poho jen mel si hodit carku zes to maznul a je to jinde ja si myslel uz ze mi harasi ve vezi... :D
CRUZE - Dvojnásobný mistr světa WTCC 2010
EVANDA
ex LEGANZA

Dave0401
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dave0401 »

byla tu nuda... :wink:
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI

Luke_TDI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke_TDI »

dela te v tom pekny bordel pane moderatore !

Mr. Yaris
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mr. Yaris »

Luke_TDI píše:jarin tobe bych se trefil do odstinu i pastelkou ;) dostrik by mel byt v pohode uvidime a pocitam s tim ze bud to pujde nebo ne!
Netrefil, kecáš.
Live4Ride Syndicate

http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;

Odpovědět

Zpět na „Karviná, Bohumín, Havířov a okolí“