S jednotkou by nemel byt problem. Bude mi stacit PM7 OBD1 z D16Z5. Ale driv jeste vyfotim svuj tistak a poslu ho cloveku, ktery bude auto ladit na brzde. Je docela mozne, ze uz tam takova ECU je. To auto je hybrid mezi Z5 a A9. Je tam z kazdeho kousek.barry píše:Jednotku už si sehnal?
News Tuning Karviná
Moderátor: Dave0401
Live4Ride Syndicate
For LADIS........
a ty mě vidíš ON-LINE? Já to mám zapnuté ale nejde mi psát...neotevře se mi ani ta tabulka...do ničeho jsem nerýpal...přišel jsem, zapnul jsem a nic...
NT jsou opravdu kouzelné...
a ty mě vidíš ON-LINE? Já to mám zapnuté ale nejde mi psát...neotevře se mi ani ta tabulka...do ničeho jsem nerýpal...přišel jsem, zapnul jsem a nic...
NT jsou opravdu kouzelné...

VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Re: News Tuning Karviná
jo vidim te online, sem ti dokonce i napsal
25.2. - sobota, Karvina Vlk.
Kdo je pro?
Kdo je pro?
Naposledy upravil(a) Sly dne 16 úno 2006 10:53, celkem upraveno 2 x.
Live4Ride Syndicate
svítí to zeleně a vidím lidi co jsou on-line ale to je všechno...v ignoracích je vše ok tak nevím...zmizelo to i s nabídky pod pravým tlačítkem Myši (send message)...ani expert si s tím nevěděl rady...
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
to je tim ze se ti proste z nejakeho duvodu vypnula knihovna CHAT, zkusim ti poslat majlem funkcni mirandu
No tak ti mnohokrát děkuji...už to zase jede...Ladis píše:to je tim ze se ti proste z nejakeho duvodu vypnula knihovna CHAT, zkusim ti poslat majlem funkcni mirandu
Pánové kdybyste měli jakýkoliv problém s PC věřte tomu že LADIS vám vaše problémy vyřeší...proto se nebojte a obraťte se na něho...

VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
BaRRy: Ty by sis měl taky založit vlastní téma s těma problémama s ICQ 

das Auto
To nejsou problémy s ICQ ale s počítači které mám na ICV..jsou to hrozné šunky nejde tam nic rozjet...V-Y-V-I píše:BaRRy: Ty by sis měl taky založit vlastní téma s těma problémama s ICQ

VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Ohledně té Kopřivnice: Nevím jestli stihnu opravit auto, ale každopádně bych taky rád jel. Takže jestli všechno půjde tak jak doufám, někde se tam uvidíme. 

ex Daewoo Racer - http://www.tuningclubostrava.com" onclick="window.open(this.href);return false;
teť VW Golf III - http://www.vw-club.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://tobihofotky.rajce.idnes.cz/Golf_ ... kumentace/" onclick="window.open(this.href);return false;
teť VW Golf III - http://www.vw-club.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://tobihofotky.rajce.idnes.cz/Golf_ ... kumentace/" onclick="window.open(this.href);return false;
Hola hola,
na vedomi se dava, ze Ladis zapadl svou vlastni blbosti na parkovisti v Orlove a musel volat o pomoc cleny D2D
... timto chci podekovat Tomovi, Igorovi, Dankovi za kontakty ale hlavne Lubosovi ktery me ve finale vytahl
... zaslouzi velikou pochvalu ... doufam ze pak budu moc revansovat ... provolavam slava 
na vedomi se dava, ze Ladis zapadl svou vlastni blbosti na parkovisti v Orlove a musel volat o pomoc cleny D2D

A wowowowowowowo tom to je. Lubosovi udeluji rad zlate varecky. Nebo spis lopatky.Ladis píše:Hola hola,
na vedomi se dava, ze Ladis zapadl svou vlastni blbosti na parkovisti v Orlove a musel volat o pomoc cleny D2D... timto chci podekovat Tomovi, Igorovi, Dankovi za kontakty ale hlavne Lubosovi ktery me ve finale vytahl
... zaslouzi velikou pochvalu ... doufam ze pak budu moc revansovat ... provolavam slava

Live4Ride Syndicate
uplne normalne ... lehla si na bricho ... mrcha 

asi byla unavena 

svině!!!Ladis píše:uplne normalne ... lehla si na bricho ... mrcha
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
to každopičopádně!Sly píše:Tak lepsi, nez na zada

VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Co si to zas vymyslel za hybrid slovobarry píše:to každopičopádně!Sly píše:Tak lepsi, nez na zada

..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
- F.l.a.n.e.l.
baRRy: 
remix: barry chystá vyadávat slovní v průběhu tohoto roku, tak zkouší jestli se ty slova více ujmou než od borců z národního obrození jako např. čistonosoplena

remix: barry chystá vyadávat slovní v průběhu tohoto roku, tak zkouší jestli se ty slova více ujmou než od borců z národního obrození jako např. čistonosoplena

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše