Moderátor: Dave0401
Kdyby se aspon mohly ty body kupovatremix píše:masakr.....nahání to strach 12 bodů a je odebrán ŘP na rok, pak znovu autoškola, no vy voeAle dobré že po každém roce mažou 4body a po třech letech všechno. Aspoň něco ...
cislo mas pokud budes potrebovat zavolej.Dolph píše:Potřebuju taky technickou... Barry však jsi říkal, že na to někoho máš...
Já jsem teď poprvé napsal, a to jsem se tě slušně zeptal... jestli ti vadí že žiju, tak fakt sory. Byla to normální otázka. Nebyla myšlena ironicky ani nijak podobně. Prostě mě to zajímalo. Kámoš policajt je v Orlové a s tech.kontr. problémy nemá i kdyby přijel jen s podvozkem od trabiho...Dolph píše:Ty zase ze mě děláš kokota...už to tu netahej, jak ti vadí, že jsem policajt, tak se se mnou nebav!!!
Dolph píše:Ty zase ze mě děláš kokota...už to tu netahej, jak ti vadí, že jsem policajt, tak se se mnou nebav!!!
To myslel na mě! špatně se vyspal a nemá dnes smysl pro humor! Všichni nemáme západní nové stroje. Z dálného východu jsou jiné stroje a když jim změníš výrazně image tak pičuje i hlídka!F.l.a.n.e.l. píše:Já jsem teď poprvé napsal, a to jsem se tě slušně zeptal... jestli ti vadí že žiju, tak fakt sory. Byla to normální otázka. Nebyla myšlena ironicky ani nijak podobně. Prostě mě to zajímalo. Kámoš policajt je v Orlové a s tech.kontr. problémy nemá i kdyby přijel jen s podvozkem od trabiho...Dolph píše:Ty zase ze mě děláš kokota...už to tu netahej, jak ti vadí, že jsem policajt, tak se se mnou nebav!!!
Fakt sory,jestli jsem se tě nějak dotkl.
FLANEL
Hmmm...ty chceš abych se cítil špatně za to co píšu, že jo?!Dolph píše:Vojáci jsou nejlepší...