News Tuning Karviná
Moderátor: Dave0401
Re: News Tuning Karviná
manualni ... to zni skoro jako u soustruhu 

ty tak možná kdysi....zase si mě pobavil!!!tomoking píše:Gumy nebo Svestky ....... je to jedna pakaz.... trpici na lachtani nemoc
![]()
...... my co si na chleba vydelavame tvrdou manualni praci o tom vime sve

VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Ja taky tvrde makam. Beze me by cela 1/3 irska nemohla telefonovat 

Live4Ride Syndicate
já jsem neřekl že TOm tvrdě nemaká! ale že ne manuálně! Pokud nepovažuje za manuální práci zvedání telefonu a cvakání na klávesnici...Sly píše:Ja taky tvrde makam. Beze me by cela 1/3 irska nemohla telefonovat

VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
cvakání na klávesnici sice manuální práce je, ale jestli tvrdábarry píše:já jsem neřekl že TOm tvrdě nemaká! ale že ne manuálně! Pokud nepovažuje za manuální práci zvedání telefonu a cvakání na klávesnici...Sly píše:Ja taky tvrde makam. Beze me by cela 1/3 irska nemohla telefonovat

..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
- F.l.a.n.e.l.
Kdo umí umí... kdo neumí, sedí doma na prdeli (stejně jako já)
a vrak má před barákem (stejně jako já)

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše

- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
si myslis ze za me cvaka sekretarka ? nebo , ze mi drzi telefon u ucha ? ......... kuva .... to by ta sekretarka nemohla byt soucasne pod mym pracovnim stolembarry píše:já jsem neřekl že TOm tvrdě nemaká! ale že ne manuálně! Pokud nepovažuje za manuální práci zvedání telefonu a cvakání na klávesnici...Sly píše:Ja taky tvrde makam. Beze me by cela 1/3 irska nemohla telefonovat

řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
- F.l.a.n.e.l.
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
barry píše:tYgra mám já...ty máš Tigra...chápeš?![]()
Tvrdý a velký...měkký a malý...pravopis mám v pořádku...![]()
z toho co jsi napsal vyplyva , ze ho mas Maleho ale tvrdeho ..... chapu

ni nic pry i z malym saskem se da zahrat dobre divadlo .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
. ale vdy to pry je velka komedie

řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
Já myslel "Y"...
ne "t"...
ale já jsem to tak nemyslel...já to neumím...jsem skoro panic...mám tak malého že jsem ještě nic nepřetrh...silácký řeči a když příjde na věc zčervenám a uteču...

ale já jsem to tak nemyslel...já to neumím...jsem skoro panic...mám tak malého že jsem ještě nic nepřetrh...silácký řeči a když příjde na věc zčervenám a uteču...

VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
- F.l.a.n.e.l.
Kvalitně jste to tu rozjeli, zatím co jsem lepil folie

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...

To Filda
To ne!!! Pro bůh...ty ženy jsou velice promiskuitní a nerad bych byl v něčem kde přede mnou bylo 20 chlapů a ještě k tomu ve stejný den!!!
Jednou příjde ta pravá, ožením se s ní, budeme mít kupu dětí a budeme spolu šťastní až do konce světa!!!
To ne!!! Pro bůh...ty ženy jsou velice promiskuitní a nerad bych byl v něčem kde přede mnou bylo 20 chlapů a ještě k tomu ve stejný den!!!
Jednou příjde ta pravá, ožením se s ní, budeme mít kupu dětí a budeme spolu šťastní až do konce světa!!!

VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Live4Ride Syndicate
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
Live4Ride Syndicate