tatu takove veci moc neberou .... neda se tam jezdit s XKRkemStasio píše:Tomo řekni tatovi ať s tebou jede
Off Road Experiences ...Wrangler, Honda XR400
Moderátor: Dave0401
Re: Jeep Wrangler ..... Off Road Experiences .....
škoda že nejsem fyzicky zdatný...kdo pojede ať fotí
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Fole uživej si zásnub a nesed furt na fóru,stejně tu píšeš hovnaluboT4 píše:co by jsi tam dělal ? přečetl sis tohle pořádně :felda píše:být to 2.5 tak se hlásím hned,ale bohužel nemám tolik dovolené
schopnost snaset nalady ridice v kritickych momentech . tebe vidím uplně živě jak napřed klopíš ramena a nafukuješ vše co není vidět .nahazuješ zabijácký pohleda ani jako vyrovnávací závaží se použít nedáš .
.
Je rozdíl že není řidič jako řidič,nálad Toma se nebojím ale kdyby jsi to řídil ty tak bych asi rozdával i facky
O zavaží Tomaš nic nepsal,v nejhorším bych se více nasnídal.Ty vážíš tak o 2 kg víc tak raději pomlč.
A nějaké drobné ještě doma taky najdu neboj...
Proč se nehlásíš ty máš strach že by tě někdo podsedl v pizzerii?
DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

Felda facky můžeš dávat tak akorát sobě , o 2 kg? to už jsi tolik nabral v posilovně ??? vždyt si v létě vážil 50 kg . no a já se nehlásím protože tam prostě nepatřím a neseru se všude jako ty . troubo. 
VW Touareg R5 (400 Nm) ,VW T4 2.5 TDI
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
ale i jotomoking píše:Viking píše:Pěkné kuwaKdo pojede...myslím, že bych někde našel "atombordel" (gumový oblek)...Tam se asi bude hodit
![]()
ale ty zijes chlape jeden ?
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
no treba koupit babickam Tasery http://www.harpia.cz/taser/taser.html ja si uz jeden obednal .... po tom co jse videl jak borec zbil 2 chlapy a jednu babu na Bowlingu na 8cce. MP ho jen legitimovala. Kurva ja bych tu MP hned rozpustil.Viking píše:ale i jotomoking píše:Viking píše:Pěkné kuwaKdo pojede...myslím, že bych někde našel "atombordel" (gumový oblek)...Tam se asi bude hodit
![]()
ale ty zijes chlape jeden ?to víš, Kamila mě za dobré chování pustila na PC
Byl jsem hodně v práci (mnohdy od 06:00 do 19:00 hod.) v Karviné teďka fičí nové hobby a to přepadávat babičky. Za měsíc leden 2008 bylo 15 loupeží
č*raci černí. Jinak byt už je hotový, jen nábytek a to je asi tak vše
Neboj nabytek koupis jen co prodas Certa
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
kuwa 43.000, parada to te vyjde levneji zbrojak a CZ100
...ale pak ta ostuda v nasem pravnim systemu 
od tebe mi to sedí zajdi si na golf,at se uklidníš a neser se do měluboT4 píše:Felda facky můžeš dávat tak akorát sobě , o 2 kg? to už jsi tolik nabral v posilovně ??? vždyt si v létě vážil 50 kg . no a já se nehlásím protože tam prostě nepatřím a neseru se všude jako ty . troubo.
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

felda píše:od tebe mi to sedí zajdi si na golf,at se uklidníš a neser se do měluboT4 píše:Felda facky můžeš dávat tak akorát sobě , o 2 kg? to už jsi tolik nabral v posilovně ??? vždyt si v létě vážil 50 kg . no a já se nehlásím protože tam prostě nepatřím a neseru se všude jako ty . troubo.
VW Touareg R5 (400 Nm) ,VW T4 2.5 TDI
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
spravne Lubo, usmirte se a podejte si ruce 
Román též jebe do každého a jak někdo do něj tak je nervní. A neserté se tam nikdo. Zájem má hodně lidí tak ať tomek napíše někomu koho by si přál mít u sebe a buď kývne nebo ne.
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
asi dnes vyrazim kolem 19:30 mozna kolem 20:00 .
Nejaka off road okruzni cesta, zastavka na gyros v Bohumine kolem 22:00 . Koupil jsem dnes naradi do Wranglera, svitilnu, sekeru, nuz a mnoho dalsich veci , ktere se muzou hodit .....
Nejaka off road okruzni cesta, zastavka na gyros v Bohumine kolem 22:00 . Koupil jsem dnes naradi do Wranglera, svitilnu, sekeru, nuz a mnoho dalsich veci , ktere se muzou hodit .....
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
barry:nevím jak jsi to četl ale zajemce zatím nevidím ani jednoho 
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

byl jsem na rande, bude jizda i zitra ?
kouknul jsem pozde....cumel jsem na telku
Ladis: myslim ze nebude....tomek psal neco o warszawe
Ladis: myslim ze nebude....tomek psal neco o warszawe
luboT4 píše:felda píše:od tebe mi to sedí zajdi si na golf,at se uklidníš a neser se do měluboT4 píše:Felda facky můžeš dávat tak akorát sobě , o 2 kg? to už jsi tolik nabral v posilovně ??? vždyt si v létě vážil 50 kg . no a já se nehlásím protože tam prostě nepatřím a neseru se všude jako ty . troubo.
..::užrané quattro::..
Do Vřesiny u Poruby? Na strž kde se jezdi rodeocross nebo do Vřesiny jine?
Změna je život...
Nissan Murano 3,5 V6 197kw, VW Passat B5,5 combi 1,9TDI 96kw/121kw power by TDIFUN (ex: Škoda Octavia I RS 158kw, VW Jetta GL MK2 1,8 RP automat 66kw, VW Golf MK3 2,0 8V 85kw+, GII 1,8 RP 66kw)
SuperStojan.cz - revoluce v používání notebooků -
Nissan Murano 3,5 V6 197kw, VW Passat B5,5 combi 1,9TDI 96kw/121kw power by TDIFUN (ex: Škoda Octavia I RS 158kw, VW Jetta GL MK2 1,8 RP automat 66kw, VW Golf MK3 2,0 8V 85kw+, GII 1,8 RP 66kw)
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
z Vresiny , predesly vikend : http://picasaweb.google.com/slezskypoha ... R293032008
z fotek soudim, ze jsme prisli o hodne..... 
Byl jsem mrknout v nedeli. Libil se mi styl dvou polskych slecen v Jeepu. Ty se toho nebaly, dle toho co sem videl. Byl jsem i v loni a nejvíce sem rozdychaval ty tatry z Librosu. To jsou neuveritelne stroje. Myslel jsem, ze letos uz to bude v poho, ale byl jsem z toho cely pryc i letos 
Změna je život...