tatu takove veci moc neberou .... neda se tam jezdit s XKRkemStasio píše:Tomo řekni tatovi ať s tebou jede

Moderátor: Dave0401
Fole uživej si zásnub a nesed furt na fóru,stejně tu píšeš hovnaluboT4 píše:co by jsi tam dělal ? přečetl sis tohle pořádně :felda píše:být to 2.5 tak se hlásím hned,ale bohužel nemám tolik dovolené
schopnost snaset nalady ridice v kritickych momentech . tebe vidím uplně živě jak napřed klopíš ramena a nafukuješ vše co není vidět .nahazuješ zabijácký pohleda ani jako vyrovnávací závaží se použít nedáš .
.
ale i jotomoking píše:Viking píše:Pěkné kuwaKdo pojede...myslím, že bych někde našel "atombordel" (gumový oblek)...Tam se asi bude hodit
![]()
ale ty zijes chlape jeden ?
no treba koupit babickam Tasery http://www.harpia.cz/taser/taser.html ja si uz jeden obednal .... po tom co jse videl jak borec zbil 2 chlapy a jednu babu na Bowlingu na 8cce. MP ho jen legitimovala. Kurva ja bych tu MP hned rozpustil.Viking píše:ale i jotomoking píše:Viking píše:Pěkné kuwaKdo pojede...myslím, že bych někde našel "atombordel" (gumový oblek)...Tam se asi bude hodit
![]()
ale ty zijes chlape jeden ?to víš, Kamila mě za dobré chování pustila na PC
Byl jsem hodně v práci (mnohdy od 06:00 do 19:00 hod.) v Karviné teďka fičí nové hobby a to přepadávat babičky. Za měsíc leden 2008 bylo 15 loupeží
č*raci černí. Jinak byt už je hotový, jen nábytek a to je asi tak vše
od tebe mi to sedí zajdi si na golf,at se uklidníš a neser se do měluboT4 píše:Felda facky můžeš dávat tak akorát sobě , o 2 kg? to už jsi tolik nabral v posilovně ??? vždyt si v létě vážil 50 kg . no a já se nehlásím protože tam prostě nepatřím a neseru se všude jako ty . troubo.
felda píše:od tebe mi to sedí zajdi si na golf,at se uklidníš a neser se do měluboT4 píše:Felda facky můžeš dávat tak akorát sobě , o 2 kg? to už jsi tolik nabral v posilovně ??? vždyt si v létě vážil 50 kg . no a já se nehlásím protože tam prostě nepatřím a neseru se všude jako ty . troubo.
luboT4 píše:felda píše:od tebe mi to sedí zajdi si na golf,at se uklidníš a neser se do měluboT4 píše:Felda facky můžeš dávat tak akorát sobě , o 2 kg? to už jsi tolik nabral v posilovně ??? vždyt si v létě vážil 50 kg . no a já se nehlásím protože tam prostě nepatřím a neseru se všude jako ty . troubo.