<<< Off Topic >>>
Moderátor: Dave0401
Re: <<< Off Topic >>>
kuwa michal zopakuj to tento vikend uz mam cas

Mazda xedos 9 2,5v6
bmw e39 523i
mercedes vito 116 cdi work car
bmw e39 523i
mercedes vito 116 cdi work car
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
O nic jste neprisli. Hlavni hrdina totalne zjebal monolog a jeho ÁÁÁÁÁNO mi jeste ted zni v usich.
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
remixi - blahopreju k zivotni udalosti
.. podle fotek se tu za chvilu budou ladit jen kary pro deti 

- F.l.a.n.e.l.
Celkem nezajímává zpráva, ale při přečtení prvních vět jsem se začal smát a hned si na vás vzpoměl kluci ušatí
Vlaky soukromého dopravce Leo Express nejspíš přestanou od příštího jízdního řádu stavět v Pardubicích, první zastávka na cestě z Prahy tak bude až v Olomouci. Ale pak už rychlovlak bude zastavovat v téměř každé vsi. Včetně bezejmenných Dětmarovic u Karviné s pouhými čtyřmi tisíci obyvatel!
http://www.krajskelisty.cz/pardubicky-k ... nebude.htm" onclick="window.open(this.href);return false;

Vlaky soukromého dopravce Leo Express nejspíš přestanou od příštího jízdního řádu stavět v Pardubicích, první zastávka na cestě z Prahy tak bude až v Olomouci. Ale pak už rychlovlak bude zastavovat v téměř každé vsi. Včetně bezejmenných Dětmarovic u Karviné s pouhými čtyřmi tisíci obyvatel!
http://www.krajskelisty.cz/pardubicky-k ... nebude.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše

nějaký tip na perfektní lakovnu ??

chtěl bych to nechat přelakovat celé

chtěl bych to nechat přelakovat celé

Opel Astra GSi 16V M2.8 92" blau
C20XE inside
C20XE inside
- Motor
- Kontaktovat uživatele:
Ja jsem byl spokojeny s Jurisem.
Audi A6 Avant 1.9TDi
Felicia BlueSky 1.9D
BMW e30 Coupe
MB W201 190e
VW Golf I GTI
Škoda Rapid
Felicia BlueSky 1.9D
BMW e30 Coupe
MB W201 190e
VW Golf I GTI
Škoda Rapid
hlavně nejezdi k Juřicové 

ex ..: VW Golf III 95 lpg power :..
ex: blue metalic Ax LPG power
ex: red saxo lpg power
white skoda 120 1,8 16v gti in progress
K & P/ kure
ex: blue metalic Ax LPG power
ex: red saxo lpg power

white skoda 120 1,8 16v gti in progress
K & P/ kure
- LiberaleMiguel
Ja bych te poslal za Adamem, ale kdyz ty to zas budes chtit zase levne a ne kvalitne a pak ho budes pomlouvat, tak asi tusim kam by te poslal 

- Motor
- Kontaktovat uživatele:
Dobrý lakyrnik nema delat vubec nekvalitne. Ma si rict cenu a udelat to poradne, takove ze chci levne, a proto se to ojebe je picovina
Audi A6 Avant 1.9TDi
Felicia BlueSky 1.9D
BMW e30 Coupe
MB W201 190e
VW Golf I GTI
Škoda Rapid
Felicia BlueSky 1.9D
BMW e30 Coupe
MB W201 190e
VW Golf I GTI
Škoda Rapid
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Presne jak pise motor !
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
přesně jak píše Luke
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
- LiberaleMiguel
S tim taky souhlasim, ale kseft je kseft. A kdyz za tebou prijde zakaznik s konkretnim pozadavkem, ty mu vysvetlis, ze tak jak to chce je to na picu, ale on stejne trva na svem, tak mu to proste udelas tak jak chce on. To, ze on nema zadnou sebereflexi a pak pomlouva kudy chodi je druha vec 

Adamovi už bych dal lakovat tak možna dveře od šopyLiberaleMiguel píše:Ja bych te poslal za Adamem, ale kdyz ty to zas budes chtit zase levne a ne kvalitne a pak ho budes pomlouvat, tak asi tusim kam by te poslal

C20XE inside
C20XE inside
- LiberaleMiguel
s tvojim pristupem k tomu bych te, byt na jeho miste, nakopal do prdele a rekl si o priplatek za otlacenou nohu 
O pojistce si nic nepsal
http://www.firmy.cz/detail/1962981-euroline-senov.html" onclick="window.open(this.href);return false;

O pojistce si nic nepsal

http://www.firmy.cz/detail/1962981-euroline-senov.html" onclick="window.open(this.href);return false;
o jakém přístupu mluvíš? o tom, že jsem mu dal kufr, nárazník a masku.. a čekal jsem 3 týdny? Starý lak co se loupal nechal tak.. puchýře kolem okna taky.. navíc už to bylo obité od skladování a argumentoval tím, že si myslel.. že mi to bude stačit na staré auto.. a ty puchýře kolem okna ať zastříkám voskem.. že to zimu vydrží... a za ty prachy... tak s takovým přístupem fakt do prdele jít může. Pak vyfotím nárazník z Golfa.. místo černý antracit je to něco do hněda.. fakt už nikdy víc, konkurence je velká.
C20XE inside
C20XE inside
- LiberaleMiguel
kazdy mate svoji verzi, jak znam jeho praci, tak ta jeho verze mi prijde pravdepodobnejsi
Nebudem se tu hadat
Mas tam odkaz aji na jinou lakovnu. Kdybys rovnou napsal, ze to chces pres pojistku, tak bych ti hodil odkaz rovnou na ne....

- Motor
- Kontaktovat uživatele:
S takovyma lakyrnikama běžte do prdele. Adama neznam, takze nemuzu soudit, kazdopadne lakovane dily na astru od Lukase jsem videl a nebylo to 100%. Mam zkusenost s jinym "lakyrnikem" ktery se taky prisel podivat na auto, tehdy G4, nacenil lakovani 4 dilu a plastovych list kolem auta na 8tis, auto si odvezl a kdyz jsem pro to prijel, tak jsem se taky nestacil divit. Pomeranc, mista zpod kterych prosvital plnic, přelakovane puchyře,.... Kdyz jsem na to upozornil, tak mi bylo řečeno, že co chci za ty penize... Pritom jsem na cenu nijak netlacil...
Proto posledni dobou jezdim za Jurisem, sice uplne nejlevnější to není,ale co mi lakoval, to vzdycky vypadalo super.
Termin zatim vzdycky klapnul uplne presne, teda až na lakovani FUN narazniku, kdy na několikrat michal barvu
Proto posledni dobou jezdim za Jurisem, sice uplne nejlevnější to není,ale co mi lakoval, to vzdycky vypadalo super.
Termin zatim vzdycky klapnul uplne presne, teda až na lakovani FUN narazniku, kdy na několikrat michal barvu

Audi A6 Avant 1.9TDi
Felicia BlueSky 1.9D
BMW e30 Coupe
MB W201 190e
VW Golf I GTI
Škoda Rapid
Felicia BlueSky 1.9D
BMW e30 Coupe
MB W201 190e
VW Golf I GTI
Škoda Rapid
Juris bude dobrej, ale před 7 týdny jsem mu dal kola, která měla být hotova za 2 týdny a pořád nic... 
Má mě v piči prostě

Má mě v piči prostě

VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
- Motor
- Kontaktovat uživatele:
To asi pochytil od Remixa
" Mam v piči "

" Mam v piči "

Audi A6 Avant 1.9TDi
Felicia BlueSky 1.9D
BMW e30 Coupe
MB W201 190e
VW Golf I GTI
Škoda Rapid
Felicia BlueSky 1.9D
BMW e30 Coupe
MB W201 190e
VW Golf I GTI
Škoda Rapid
To je od Rytmuse 
Mám v piči celý svet, mám v piči aj tebe ty žumpojed,
mám v piči a možem si to dovolit, mám v piči . . .

Mám v piči celý svet, mám v piči aj tebe ty žumpojed,
mám v piči a možem si to dovolit, mám v piči . . .
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
DOTAZ:
Již nějakou dobu řeším u své A6 problém s ranním startováním. Vždy, když auto stojí celou noc, nebo případně na parkovišti před prací (cca 8hodin) tak mám problém nastartovat, někdy to chytne na poprvé a hned chcípne, nebo případně až na podruhé. Jakmile to chytne, tak to stejně nejde za plynem, dusí se to, jakoby byla chudá směs, nebo to někde přisávalo falešný vzduch. Stačí jak to trochu vytočím a pak už to neudělá ani jednou. Opravdu jen když delší dobu auto stojí tak je se startem problém. Nezáleží na teplotě, v zimě, v létě, kdykoliv.
Otázka zní, nevíte, do jakého servisu v okolí s tím zajet, aby to dali do kupy ? Já znám jen dva servisy, kam to dát, buď Audi Heller nebo A.T.U v Ostravě,.. nenapadá vás ještě jiná možnost ? Už na to fakt nemám nervy a hlavně absolutně nemám čas už se s tím dál zabývat. Chce to někoho, kdo se trochu vyzná v číslech, co píše diagnostika, zjistit, jestli tam při startu jde dost paliva, dost vzduchu apod. já se v tom chuja vyznám, polystyren nalepím, zeď vyzdím, ale diagnostika španělská vesnice
Již nějakou dobu řeším u své A6 problém s ranním startováním. Vždy, když auto stojí celou noc, nebo případně na parkovišti před prací (cca 8hodin) tak mám problém nastartovat, někdy to chytne na poprvé a hned chcípne, nebo případně až na podruhé. Jakmile to chytne, tak to stejně nejde za plynem, dusí se to, jakoby byla chudá směs, nebo to někde přisávalo falešný vzduch. Stačí jak to trochu vytočím a pak už to neudělá ani jednou. Opravdu jen když delší dobu auto stojí tak je se startem problém. Nezáleží na teplotě, v zimě, v létě, kdykoliv.
Otázka zní, nevíte, do jakého servisu v okolí s tím zajet, aby to dali do kupy ? Já znám jen dva servisy, kam to dát, buď Audi Heller nebo A.T.U v Ostravě,.. nenapadá vás ještě jiná možnost ? Už na to fakt nemám nervy a hlavně absolutně nemám čas už se s tím dál zabývat. Chce to někoho, kdo se trochu vyzná v číslech, co píše diagnostika, zjistit, jestli tam při startu jde dost paliva, dost vzduchu apod. já se v tom chuja vyznám, polystyren nalepím, zeď vyzdím, ale diagnostika španělská vesnice

..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
co bys chtěl po tom náběhu 444.444km
, co felda? ten by tomu nerozuměl? Možná lambda?

co to je za motorizaci? 110kW?
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
Jediné závada co mi hlásí ŘJ motoru jsou obě lambdy - sporadicky, volal sem Pileckému do Karviné, ať mi je proměří a ten mě ujišťoval, že lambda na startování nemá vliv, že dokud není lambda zahřátá, tak nedává žádné údaje. Zkoušel sem to startovat i s odpojenýma lambdama a stejný problém. Na netu sem četl, že některé auta s vadnou lambdou špatné studené starty a někde sem zase četl, že to na start nemá vliv. Tak nevím. Jezdím na plyn za 11-12l / 100km což si myslím, že není nějak extra vysoká spotřeba, motor běhá dle mého názoru pěkně, svižně, říkám, musím to někomu odvézt protože už na to jaksik nemám fakt nervy 

BIGAPA : 2.8 V6
tak s benálem ti neporadim 

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
- LiberaleMiguel
remix: Uplne to stejne mi delalo Coupecko, je to davkovanim plynu, staci uprava plynove RJ, v http://www.hlpropan.cz" onclick="window.open(this.href);return false; otazka asi pul hodinky a par stovek 
Zkus schvalne poslednich par set metru dojet s vypnutym plynem/na benal, jestli ti to pak pri dalsim startu neudela, tak to bude tendle problem

Zkus schvalne poslednich par set metru dojet s vypnutym plynem/na benal, jestli ti to pak pri dalsim startu neudela, tak to bude tendle problem

Tohle mi radil i Zdenek z TDIfun, ze je spatne sestelovane LPG a RJ dava spatnou davku paliva, ze to mam nechat seridit a vymazat adaptacni hodnoty. Zajel sem do PL sestelovat LPG (obcas to i cukalo) plyn ted jezdi bez problemu, ale studene starty to nevyresilo
Ted v patek me taky napadlo dojet do prace na benzin a tez to spatne startovalo pak, jedine zkusim na ten benzin dojet vetsi kus, protoze ja jel jen tak 100-200m..