ještě že tak, nechtěl bych rozbít 920.000kčLuke_TDI píše:aaaa facelift, nevypnutelna stabilizace
<<< Off Topic >>>
Moderátor: Dave0401
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
Re: <<< Off Topic >>>
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
(a pak je splácet šéfoviwesly.TDI píše:ještě že tak, nechtěl bych rozbít 920.000kčLuke_TDI píše:aaaa facelift, nevypnutelna stabilizace
- Motor
- Kontaktovat uživatele:
Kdyby se někdo chtel kouknout na fota ze zahajeni veteran sezony na ostravskem hrade http://myfabi.rajce.idnes.cz/Veteran_Ova_hrad/" onclick="window.open(this.href);return false;
Audi A6 Avant 1.9TDi
Felicia BlueSky 1.9D
BMW e30 Coupe
MB W201 190e
VW Golf I GTI
Škoda Rapid
Felicia BlueSky 1.9D
BMW e30 Coupe
MB W201 190e
VW Golf I GTI
Škoda Rapid
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
paráda
myslím že 25.5 je na námku v KA start nějaké historické rally tak tam je od ráná i výstava těch aut 
Nevíte, jak nejlevněji poslat sadu kol do Prahy? Volal sem teď na DPD a chtějí za poštovné 1112kč, to se mi zdá dost, nebo to je běžná cena ? Sem myslel, že tak do 600,- se vlezu..
..:: MB C-Klasse ::..
..:: Okta III ::..
..:: Kawa Z1000SX ::..
- AR166
- Kontaktovat uživatele:
ceska posta ti vezme balik do 30kg, takze nejspis to budes muset dat dvou. s dobirkou vychazi 40kg vahy tak na 400,- bez dobirkovy castky o stovku min.
www.ar166.galerie.cz..........................................................................................................................................Mattig SSF (Sokolov-Svatava-Felgen) 
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
uznavam, ze obcas jsem mel stazene pulkywesly.TDI píše:(a pak je splácet šéfoviwesly.TDI píše:ještě že tak, nechtěl bych rozbít 920.000kčLuke_TDI píše:aaaa facelift, nevypnutelna stabilizace)
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
remix zavolej nebo se koukni na top trans volal jsem tam a chteli tusim 700kc
Mazda xedos 9 2,5v6
bmw e39 523i
mercedes vito 116 cdi work car
bmw e39 523i
- F.l.a.n.e.l.
Kdybys na to nespěchal, tak možná 11.-12.květen povezu rapida k praze, tak bych ti to přibral za kaferemix píše:Nevíte, jak nejlevněji poslat sadu kol do Prahy? Volal sem teď na DPD a chtějí za poštovné 1112kč, to se mi zdá dost, nebo to je běžná cena ? Sem myslel, že tak do 600,- se vlezu..
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
Nakonec to "naštěstí" koupil borec z Karviné na aukru, tak snad předání proběhne v pohodě a budu mít klid..
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Mate nekdo nakou fintu co udelat aby mi pes neobchacaval kola krom toho ze budu zakaznikum tryskat psy ?
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
natahnout na ně kabel s 220V 
tak sem si dneska udelal velkou radost

Mazda xedos 9 2,5v6
bmw e39 523i
bmw e39 523i
- LiberaleMiguel
posílal jsem kola i s gumama českou poštou, 4 balíky, každý cca 20kg. Vyšlo to na necelých 600Kč, ženská na poště to nějak spojila do jedné zásilky a tím pádem na to byla nějaká sleva a doručení všech čtyrech balíků najednouremix píše:Nevíte, jak nejlevněji poslat sadu kol do Prahy? Volal sem teď na DPD a chtějí za poštovné 1112kč, to se mi zdá dost, nebo to je běžná cena ? Sem myslel, že tak do 600,- se vlezu..
- Motor
- Kontaktovat uživatele:
No pěkněMr. Favo píše:tak sem si dneska udelal velkou radost![]()
![]()
nejake blizsi info?
Audi A6 Avant 1.9TDi
Felicia BlueSky 1.9D
BMW e30 Coupe
MB W201 190e
VW Golf I GTI
Škoda Rapid
Felicia BlueSky 1.9D
BMW e30 Coupe
MB W201 190e
VW Golf I GTI
Škoda Rapid
tak je to 523i r.v98 18 kola bbs,musim akorat vymenit kostice na stabilizatoru cipuje sibr a nefunguje stahovani zadniho okenka,takze takova klasika ale doladi se a bude to oka.
Mazda xedos 9 2,5v6
bmw e39 523i
bmw e39 523i
Gratulace, at slouzi a dela jen radost! 
AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
Hezky pekně, tak ať slouží, lepší jak MHD 
diky je to o neco lepsi nez mhd no.
Mazda xedos 9 2,5v6
bmw e39 523i
bmw e39 523i
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
krasavec
, a pak že jdou lázně do sraček
.......ondras ale MHD nemusíš tankovat a opravovat 
to je pravda za 3 dny sem nikdy 1000 neprojezdil a dneska jeste doplneni klimy filtry kosti na stabilizacku dalsi 2000 to sem nikdy v mhd neresil

Mazda xedos 9 2,5v6
bmw e39 523i
bmw e39 523i
Nechce se mi zakládat další topic tak to dám sem 
Zkrátka mám možnost mít stodvácu zadara bez papírů a tak se ptám, jak to funguje na šroťáku, zkrátka jestli stačí vyrvat plasty skla atd odvíst to tam oni to zvážej a daj mi nějaký drobáky nebo jestli neni potřeba ještě nějakej zas*anej papír, zaplatim jim já a ještě dostanu ho*no
Popřípadě když by byl potřeba nějakej papír na to nebo tak něco tak jestli to nebude potřeba když by se to rozřezalo na kousky
Sem chudej študent a každá tisicovka dobrá 
Zkrátka mám možnost mít stodvácu zadara bez papírů a tak se ptám, jak to funguje na šroťáku, zkrátka jestli stačí vyrvat plasty skla atd odvíst to tam oni to zvážej a daj mi nějaký drobáky nebo jestli neni potřeba ještě nějakej zas*anej papír, zaplatim jim já a ještě dostanu ho*no
♥ ŠKODA OCTAVIA 1.8 20V- 92 kW 1996 ♥ Prodáno
♥ ŠKODA OCTAVIA 1.9 TDi - 66 kW 1999 ♥
TDI svatý
♥ ŠKODA OCTAVIA 1.9 TDi - 66 kW 1999 ♥
TDI svatý
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
no soused je na pracáku a tak se živí tím že z okolí stahuje vraky a odváží je do šrotu, denně má litr
, a jak to dělá? Auto jakože koupí od dotyčného a hned to prodávající odhlásí a on valí za hoďku znova na magistrát s čestným prohlášení, že z toho udělal zemědělský stroj, kurník,boudu atd atd a zruší se to 
dneska lehce snizeno 
Mazda xedos 9 2,5v6
bmw e39 523i
bmw e39 523i
Flexa tuning ?
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
ne ne sport fedry.dneska dan nove ocalouneny volant a prelesteny dva limecky dva me jeste cekaji
Mazda xedos 9 2,5v6
bmw e39 523i
bmw e39 523i
Nevite o nekom kdo vytahuje lemy?? Kolegovi na BMW pri zhoupnuti na nejake nerovnosti drou gumy... Rikal ze by stacilo povytahnout to o centimetr....
Ondra hezky
Bullit tak na jeho místě bych dal radši o cenťák užší gumu nebo pořešil odklon, nebo ET na kolech
Bullit tak na jeho místě bych dal radši o cenťák užší gumu nebo pořešil odklon, nebo ET na kolech
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Kola nedavno koupil i s gumama na leto a strikaly se plasti dipem takze vymenit za jine asi ne
Prave proto by chtel povytahnout ty lemy... Nekde pry cetl ze kdyz to je v rozmezi 1-2 cm tak se snad ani neporusi lak nebo tak neco....
bavím se o stejných kolech...
o výměně ani zmínka, užší guma nebo ubrat ET. Do káry bych nejebal, jen to chytne lišku.
přece když koupíš na corsu kola 17" s pneu 225/45 R17, tak nebudeš řešit řezání blatníků, ale seženeš 195/40 R17. Schválně přeháním
o výměně ani zmínka, užší guma nebo ubrat ET. Do káry bych nejebal, jen to chytne lišku.
přece když koupíš na corsu kola 17" s pneu 225/45 R17, tak nebudeš řešit řezání blatníků, ale seženeš 195/40 R17. Schválně přeháním
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%