kluci kde seženu šrouby na kola delší a na torx nebo imbus ??? . potřebuju delší šrouby a obyč nechci protože neseženu bezpečák takový dlouhý . poradíte ?? děkujuuuu.
VW Touareg R5 (400 Nm) ,VW T4 2.5 TDI
woman's car my Touareg
luboT4 píše:kluci kde seženu šrouby na kola delší a na torx nebo imbus ??? . potřebuju delší šrouby a obyč nechci protože neseženu bezpečák takový dlouhý . poradíte ?? děkujuuuu.
delka? jsou i bezpečaky delší
DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
luboT4 píše:neviděl sem delší ale raději bych byl pro to co jsem napsal . a délka klasika +20mm ????? asi tak nějak asi bude potřeba dvou délek.
no imbus ma většinou jine stoupání zavitu než potřebuješ a hlavně nemá sedlo to by jsi musel koupit nějaký megaimbus a nechat to z něj vysoustružit,nebo koupit klasiku delší http://eshop.escape6.cz/ProductDetail.asp?prodid=2342,a udělat z něj bezpečnostní z těch puvodních odřezat tu hlavu a navařit jí zde.šroub na torx taky neseženeš určitě a sedlo mít nebude Poměř delku jakou přesně potřebuješ.
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
feldo ty máš fakt dost. díky za tvou iniciativu v tvém osobním volnu ale já se tebe přeci neprosil aby jsi mi to tu zrovna ty hledal . kdo má zkušenost a nebo ví tak se s ní podělí proto sem to tu napsal jinak hledat taky můžu sám ale proč když třeba někdo ví že. sorry .
woman's car my Touareg
luboT4 píše:feldo ty máš fakt dost. díky za tvou iniciativu v tvém osobním volnu ale já se tebe přeci neprosil aby jsi mi to tu zrovna ty hledal . kdo má zkušenost a nebo ví tak se s ní podělí proto sem to tu napsal jinak hledat taky můžu sám ale proč když třeba někdo ví že. sorry .
když víš že ví dan tak proč mu nenapíšeš? a dost nemám spíš ty jsi nepochopil srandu kdybych nechtěl tak ti to nehledám
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
luboT4 píše:feldo ty máš fakt dost. díky za tvou iniciativu v tvém osobním volnu ale já se tebe přeci neprosil aby jsi mi to tu zrovna ty hledal . kdo má zkušenost a nebo ví tak se s ní podělí proto sem to tu napsal jinak hledat taky můžu sám ale proč když třeba někdo ví že. sorry .
když víš že ví dan tak proč mu nenapíšeš? a dost nemám spíš ty jsi nepochopil srandu kdybych nechtěl tak ti to nehledám
tvá sranda je zvláštní málo kdo ji pochopí.
woman's car my Touareg