<<< Off Topic >>>
Moderátor: Dave0401
Re: Off topic II
Taky Flanelu...

Dailycar: BMW E60 525iA (218ps)
WeekendCar: VW Golf mk3 VR6
Inprogress: =VW Golf mk2 GTI 12V=
(???ps+)
Velmi Rychlejch 6 Dost Obrovskejch HrnCů
WeekendCar: VW Golf mk3 VR6
Inprogress: =VW Golf mk2 GTI 12V=
Velmi Rychlejch 6 Dost Obrovskejch HrnCů
kluci,holky... doporučte mi nějakou pastu na vyleštění sání, včera už jakž takž,teď to potřebuje jen doleštit... Daněk používá zelenou to už víme

ja taky zelenou 
ted lestim krouzek k woofru a parada.. jak zrcadlo
AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
a co to je zač? jak se to jmenuje? kde to seženu? hmmmm?Dave0401 píše:ja taky zelenou
nevim.. ja fasuju 
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
super
zkusim zjistit jak se jmenuje..
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
nebo zkus kousek ukrojit? hmmm? za pivo co? 
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
barry ty bys zasloužil po řiti pěkně,kua si mě ráno vzbudil vole!
josh nikomu nedvej....reserve pro me 
no ja uz nemam tolik moznosti fasovani.... a co mam.. to si peclive hlidam a cenim 
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
kluci kde seženu šrouby na kola delší a na torx nebo imbus ??? . potřebuju delší šrouby a obyč nechci protože neseženu bezpečák takový dlouhý . poradíte ?? děkujuuuu.
VW Touareg R5 (400 Nm) ,VW T4 2.5 TDI
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
delka? jsou i bezpečaky delšíluboT4 píše:kluci kde seženu šrouby na kola delší a na torx nebo imbus ??? . potřebuju delší šrouby a obyč nechci protože neseženu bezpečák takový dlouhý . poradíte ?? děkujuuuu.
DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

neviděl sem delší ale raději bych byl pro to co jsem napsal . a délka klasika +20mm ????? asi tak nějak asi bude potřeba dvou délek.
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
no imbus ma většinou jine stoupání zavitu než potřebuješ a hlavně nemá sedlo to by jsi musel koupit nějaký megaimbus a nechat to z něj vysoustružit,nebo koupit klasiku delší http://eshop.escape6.cz/ProductDetail.asp?prodid=2342,a udělat z něj bezpečnostní z těch puvodních odřezat tu hlavu a navařit jí zde.šroub na torx taky neseženeš určitě a sedlo mít nebudeluboT4 píše:neviděl sem delší ale raději bych byl pro to co jsem napsal . a délka klasika +20mm ????? asi tak nějak asi bude potřeba dvou délek.
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

Taky jsem řešil bezpečáky na zadní kola, jelikož tam mám 2 cm podložky a dala mi nějakou sadu, určenou prej pro mercedesa a pohodka 
Lubo: to je nejlepší
http://reviloshop.vltava2000.cz/store/d ... mentID=540
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

já už ty šrouby vidělnaživo, bylo to něco jako hvězdička s plným vnitřkem Danielson bude určitě vědět už mi to jednou posílal myslím kdo to vyrábí .
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
nebudu kupovat 2 sady šroubů po 950 a potom ještě 16 šroubů po zhruba 50kč/kus
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
tak se zeptej dana nebo si to nech bez podložek a máš vydělánoluboT4 píše:nebudu kupovat 2 sady šroubů po 950 a potom ještě 16 šroubů po zhruba 50kč/kus
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

feldo ty máš fakt dost. díky za tvou iniciativu v tvém osobním volnu ale já se tebe přeci neprosil aby jsi mi to tu zrovna ty hledal . kdo má zkušenost a nebo ví tak se s ní podělí proto sem to tu napsal jinak hledat taky můžu sám ale proč když třeba někdo ví že. sorry .
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
když víš že ví dan tak proč mu nenapíšeš?luboT4 píše:feldo ty máš fakt dost. díky za tvou iniciativu v tvém osobním volnu ale já se tebe přeci neprosil aby jsi mi to tu zrovna ty hledal . kdo má zkušenost a nebo ví tak se s ní podělí proto sem to tu napsal jinak hledat taky můžu sám ale proč když třeba někdo ví že. sorry .
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

tvá sranda je zvláštní málo kdo ji pochopí.felda píše:když víš že ví dan tak proč mu nenapíšeš?luboT4 píše:feldo ty máš fakt dost. díky za tvou iniciativu v tvém osobním volnu ale já se tebe přeci neprosil aby jsi mi to tu zrovna ty hledal . kdo má zkušenost a nebo ví tak se s ní podělí proto sem to tu napsal jinak hledat taky můžu sám ale proč když třeba někdo ví že. sorry .a dost nemám spíš ty jsi nepochopil srandu kdybych nechtěl tak ti to nehledám
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg