Luke_TDI píše:no letos to zkousim letecky nikam se mi autem nechtelo. Najezdim toho dost v praci natoz abych se nekde strachal jeste na dovolenou Pristi rok bych zkusil mozna na moto pokud budou vhodne podminky. Dano jedes se mnou ??? Baby nechame doma chci si totiz opravdu odpocinout
Příští rok bych na moto jel taky...
uvidím jestli zbydou prachy na papíry letos na A tak jo...
ale chtěl bych jet nahoru Litva, Lotyšsko, Estonsko. Už o tom sním asi 3 roky takže nějakou mašinu kam se dají dát brašny, stany, spacáky a jedeme.
kámoš teď přešel (spíš zestárl ) z GSXRy babičky 1100w na Suzuki V-Strom 1000, kupil to rok 2002, hliníkové 3 kufry,rámy plus nějaké GPS kokotiny atd. za 75tis a je to masakr svezení na dlouhé cesty, teď za víkend udělali na otočku i s manželkou makarskou na 3 dny a říkal neskutečná paráda, a to jeli obok dálnice, vybíral jen okliky se zatáčkama
Josh píše:Termix: zatim to neni 100% ale ve stejnem terminu jako ty chcem jet se synkama, tak by jseme mohli jet spolecne.....pokud by vam to teda nevadilo
tak ja asi nakonec nic, ti co s nami meli jet tak nakonec nemuzou v tom terminu
nechcete nekdo jet ? shanime dva lidi ... 10€/noc/osoba termin 24.8.-3.9. ?? Pelješac - Trpanj ..
Dano nebud srac ja mam taky nulovou ochranu pred vetrem sak povalime na pohodu hlavne to vemem po zatackach. Barry co te laka tam nahore ? ja kdyz uz tak bych odevzdal sperma a jel kuknout do cernobylu to me laka dost !
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
normalne odevzdat sperma a jedu! Tam vsechno zustalo tak jak kdysi co jsem videl fotky tak to tam musi byt masakr je to neco co bych chtel jednou opravdu navstivit a neni to ani nak extra daleko
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
Bud vklidu delam jenom rozsireni takze snad se nezabijem a dostanu ho Kazdopadne lol. Odkaladam to od svych 21roku protoze se mi s tim nechtelo stvat ze skoda casu a tedka kdyz mam moto tak jsem vcera byl v autoskole ferove jsme probrali me zkusenosti za riditky dneska rano jsem zasel k doktorovi pro potvrzeni a zitra delam testy
jo delam akorat jizdu s komisarem. Jinak dejve na simaku to byla sranda jenom v patnacti v 16ti uz jsem me 125cku protoze simak byl nuda takze asi tak. Kazdopadne jak jsem jezdil na simaku do skoly tak jsem byl king of da park plac protoze tam borci jezdili na fichtlech a tak. Malo kdy se tam ukazalo neco better.
neasi, prošlo mi rukama takovych 8 kusů (z toho 3 přestavby na cross ) nejmíň jj, brácha si koupil na naučení crm nebo co to bylo, tak jsem mu na tom rajtoval
remix píše:Luke nejedu svym audi bude odpocivat v garazi
Bud jedem Oktou TDY nebo Meganem II TDCY hlavne v tym dyzlu bo mame dobry zdroj
No hlavně dálnice za Vídní na Graz je v opravě a je zůžena,takže sobota je tam zabitá. Já jel letos poprvé přes Maďary (před tím 3x Rakousko a Slovinsko) a naprostá pohoda, jedeš pořád po Éčkové cestě a 110 se dájet skoro celý úsek mimo obce. Najedeš přímo v Chorvatsku na dálnici a po ní můžeš frčet až k moři.
Navíc Slovinci poslední 2 roky dělají na celnicích hrozné pikačoviny. Kontroly, lustrace + ta sviňská dálniční známka a každý víkend totálně zacpaný Maribor.
luke to si děláš ze mě kozy ne? já čekám jak ocas už 3 týden a furt nic
""Žij proto aby jsi jezdil, jezdi tak aby si žil!!!"
Kdo si neplní sny, pouze přežívá. Kdo o ničem ani nesní, nežije vůbec. Je jedno jak dlouho na světě je, pokud nežije. Jestli umřu na motorce, nelitujte mě, stálo mi to zato.
""Žij proto aby jsi jezdil, jezdi tak aby si žil!!!"
Kdo si neplní sny, pouze přežívá. Kdo o ničem ani nesní, nežije vůbec. Je jedno jak dlouho na světě je, pokud nežije. Jestli umřu na motorce, nelitujte mě, stálo mi to zato.