Ale i tak to byla pohoda.
<<< Off Topic >>>
Moderátor: Dave0401
- Motor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Off topic II
Ja jsem kdysi takhle jezdival na simaku(spacak, stan, batoh). ale je pravda ze misto lotyšska to byl max olomouc
Audi A6 Avant 1.9TDi
Felicia BlueSky 1.9D
BMW e30 Coupe
MB W201 190e
VW Golf I GTI
Škoda Rapid
Felicia BlueSky 1.9D
BMW e30 Coupe
MB W201 190e
VW Golf I GTI
Škoda Rapid
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
kámoš teď přešel (spíš zestárlbarry píše:Příští rok bych na moto jel taky...Luke_TDI píše:no letos to zkousim letecky nikam se mi autem nechtelo. Najezdim toho dost v praci natoz abych se nekde strachal jeste na dovolenouPristi rok bych zkusil mozna na moto pokud budou vhodne podminky. Dano jedes se mnou ??? Baby nechame doma chci si totiz opravdu odpocinout
uvidím jestli zbydou prachy na papíry letos na A tak jo...
ale chtěl bych jet nahoru Litva, Lotyšsko, Estonsko. Už o tom sním asi 3 roky takže nějakou mašinu kam se dají dát brašny, stany, spacáky a jedeme.
jj něco takového...
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
tak ja asi nakonec nic, ti co s nami meli jet tak nakonec nemuzou v tom terminuJosh píše:Termix: zatim to neni 100% ale ve stejnem terminu jako ty chcem jet se synkama, tak by jseme mohli jet spolecne.....pokud by vam to teda nevadilo
nechcete nekdo jet ? shanime dva lidi ... 10€/noc/osoba termin 24.8.-3.9. ?? Pelješac - Trpanj ..
..:: MB C-Klasse ::..
..:: Okta III ::..
..:: Kawa Z1000SX ::..
..:: Okta III ::..
..:: Kawa Z1000SX ::..
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Dano nebud srac ja mam taky nulovou ochranu pred vetrem sak povalime na pohodu
hlavne to vemem po zatackach. Barry co te laka tam nahore ? ja kdyz uz tak bych odevzdal sperma a jel kuknout do cernobylu to me laka dost !
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
hmm do černobylu
tak to dám do kupy simaka a valim s váma.
www.elecig.cz
E-cigarety, liquidy a příslušenství nejvyšší kvality.
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
normalne odevzdat sperma a jedu! Tam vsechno zustalo tak jak kdysi co jsem videl fotky tak to tam musi byt masakr je to neco co bych chtel jednou opravdu navstivit a neni to ani nak extra daleko
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Kluci zitra delam autoskolu v 13:30 tak mi drzte palce 
- Motor
- Kontaktovat uživatele:
?? papiry na masinu?
Audi A6 Avant 1.9TDi
Felicia BlueSky 1.9D
BMW e30 Coupe
MB W201 190e
VW Golf I GTI
Škoda Rapid
Felicia BlueSky 1.9D
BMW e30 Coupe
MB W201 190e
VW Golf I GTI
Škoda Rapid
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
jj neomezeny víkon 
- Motor
- Kontaktovat uživatele:
Audi A6 Avant 1.9TDi
Felicia BlueSky 1.9D
BMW e30 Coupe
MB W201 190e
VW Golf I GTI
Škoda Rapid
Felicia BlueSky 1.9D
BMW e30 Coupe
MB W201 190e
VW Golf I GTI
Škoda Rapid
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Bud vklidu delam jenom rozsireni takze snad se nezabijem a dostanu ho
Kazdopadne lol. Odkaladam to od svych 21roku protoze se mi s tim nechtelo stvat ze skoda casu a tedka kdyz mam moto tak jsem vcera byl v autoskole ferove jsme probrali me zkusenosti za riditky dneska rano jsem zasel k doktorovi pro potvrzeni a zitra delam testy 
ty uz mam asi 4 roky ale na motorce jsem v zivote najezdil celkem tak 100km 
AUTODÍLY SIEN Bohumín
775233340, 773334818
775233340, 773334818
A ja v nedeli poprve v zivote svych 500m. Dan by moh povidatJosh píše:ty uz mam asi 4 roky ale na motorce jsem v zivote najezdil celkem tak 100km
Live4Ride Syndicate
ja masiny proste nejak moc nemusim, to ale asi tim, ze jsem nevyrustal jako vy na pinckach a simakach
rodice mi to tehda zakazali
no a pak jsem si to parkrat zkusil na simaku, polital jsem po dedine a nic mi to nereklo..
no nic lepsiho radsi zkouset nebudu, bo mam obavy, ze by me to chytlo a byl by to dalsi odliv financi
no a pak jsem si to parkrat zkusil na simaku, polital jsem po dedine a nic mi to nereklo..
no nic lepsiho radsi zkouset nebudu, bo mam obavy, ze by me to chytlo a byl by to dalsi odliv financi
AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
- Motor
- Kontaktovat uživatele:
Tak to ani nezkousej, jednou se svezes na necim lepsim a uz zacnes projizdet motoinzerci:-)
Luke: tam se delaji i testy? kdyz jsem delal ja rozsireni v 21, tak jsem mel akorat jizdy s komisarem a to bylo vse...
Luke: tam se delaji i testy? kdyz jsem delal ja rozsireni v 21, tak jsem mel akorat jizdy s komisarem a to bylo vse...
Audi A6 Avant 1.9TDi
Felicia BlueSky 1.9D
BMW e30 Coupe
MB W201 190e
VW Golf I GTI
Škoda Rapid
Felicia BlueSky 1.9D
BMW e30 Coupe
MB W201 190e
VW Golf I GTI
Škoda Rapid
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
jo delam akorat jizdu s komisarem. Jinak dejve na simaku to byla sranda jenom v patnacti v 16ti uz jsem me 125cku protoze simak byl nuda takze asi tak. Kazdopadne jak jsem jezdil na simaku do skoly tak jsem byl king of da park plac
protoze tam borci jezdili na fichtlech a tak. Malo kdy se tam ukazalo neco better.
tem se simakama jsem vzdy zavidel... ja mel jen nekolik pincku na ktere jsem naskudlil po brigadach, bo nasi mi nechteli kupit....
simáka jsem nikdy neměl, fichtl, to byl stroj nejlepší, před každou jízdou propucovat trysky, pokrutit s předstihem a vjo do terénu

radovan....tys měl fichtla?co si ja vzpomínam.... +-15 roku ti bylo a nějaka kroska žluta....a pak NSRko 125 si měl a pak v sedmnácti vento 
Peugeot 407 sw , 2,2HDi Biturbo , FAP , 125kw , 370Nm
neasi, prošlo mi rukama takovych 8 kusů (z toho 3 přestavby na cross
) nejmíň
jj, brácha si koupil na naučení crm nebo co to bylo, tak jsem mu na tom rajtoval 
kua chtel jsem to natocit, ale klekl mi telefon... byla prdel...Sly píše:A ja v nedeli poprve v zivote svych 500m. Dan by moh povidatJosh píše:ty uz mam asi 4 roky ale na motorce jsem v zivote najezdil celkem tak 100kmVymenili jsme si stroje, prece jen mu to slo lepe, nez me
Khaki amen.
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Takze jsem vlastne tvuj vzorDan píše:tem se simakama jsem vzdy zavidel... ja mel jen nekolik pincku na ktere jsem naskudlil po brigadach, bo nasi mi nechteli kupit....
No hlavně dálnice za Vídní na Graz je v opravě a je zůžena,takže sobota je tam zabitá. Já jel letos poprvé přes Maďary (před tím 3x Rakousko a Slovinsko) a naprostá pohoda, jedeš pořád po Éčkové cestě a 110 se dájet skoro celý úsek mimo obce. Najedeš přímo v Chorvatsku na dálnici a po ní můžeš frčet až k moři.remix píše:Luke nejedu svymaudi bude odpocivat v garazi
![]()
Bud jedem Oktou TDYnebo Meganem II TDCY
hlavne v tym dyzlu bo mame dobry zdroj
Navíc Slovinci poslední 2 roky dělají na celnicích hrozné pikačoviny. Kontroly, lustrace + ta sviňská dálniční známka a každý víkend totálně zacpaný Maribor.
das Auto
pro mě jako pro pinckaře byl simson sen a teď skoro ve 25 letech jsem si ho splnil 
www.elecig.cz
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem uspesne absolvoval autoskoluLuke_TDI píše:Kluci zitra delam autoskolu v 13:30 tak mi drzte palce
- Michal71717
luke to si děláš ze mě kozy ne? já čekám jak ocas už 3 týden a furt nic
""Žij proto aby jsi jezdil, jezdi tak aby si žil!!!"
Kdo si neplní sny, pouze přežívá. Kdo o ničem ani nesní, nežije vůbec. Je jedno jak dlouho na světě je, pokud nežije. Jestli umřu na motorce, nelitujte mě, stálo mi to zato.
Kdo si neplní sny, pouze přežívá. Kdo o ničem ani nesní, nežije vůbec. Je jedno jak dlouho na světě je, pokud nežije. Jestli umřu na motorce, nelitujte mě, stálo mi to zato.
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
papiry nedostanu ale pocitam ze mi daji nahradni doklad
pokad mas ale prvni ridicak tak s tim nepocitej
- Michal71717
mám třetí, dej pak vědět jak si dopadl
""Žij proto aby jsi jezdil, jezdi tak aby si žil!!!"
vrrrrrrrrrDan píše:kua chtel jsem to natocit, ale klekl mi telefon... byla prdel...Sly píše:A ja v nedeli poprve v zivote svych 500m. Dan by moh povidatJosh píše:ty uz mam asi 4 roky ale na motorce jsem v zivote najezdil celkem tak 100kmVymenili jsme si stroje, prece jen mu to slo lepe, nez me
Khaki amen.
Live4Ride Syndicate