Hehe, divam se......asi to nakonec objednamfelda píše:josh berto koukej jak se všichni bojí
RZ v D stylu
Moderátor: Dave0401
Re: RZ v D stylu
no to si nemyslím,ja ji každopadně na autě mít budu.kdo se bojí nesmí do lesa .....a o tu přední mi moc nejde,jelikož většinou každý u mě vidí jen zadek,a to jen par sekundF.l.a.n.e.l. píše:Felda: uvidíme kdo se bojínakonec s tím budu jezdit sám
Josh píše:Hehe, divam se......asi to nakonec objednamfelda píše:josh berto koukej jak se všichni bojí
DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

Uňak píše:chuj s pokutama ale ty posraté body a není jich moc
DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

už jsem jednu spz co mě vyšla 4000měl takže ji budu mít jen na srazy vyvi kam poslat koruny a do kdy ted budu do pondělka na horách tak napiš občas kuknu na net
Audi A6
Oukej,za chvilku semi pisnu číslo účtu,v pondělí to budu odeílat,tak ať to tam mám 
das Auto
- F.l.a.n.e.l.
Platím CASH. A ještě dotazek: poštovné je rozpočítáno na počet SPZ nebo na počet lidi?
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
-
provocation
- Kontaktovat uživatele:
V-Y-V-I jelikož ted sou svátky a pošta má zavřeno až do pndělka tak na učet ti t pošlu těžko proto bych ti to dal osobně jako F.l.a.n.e.l tak napiš pak kde budete a ja tam přifaram!
- F.l.a.n.e.l.
Seš si jistý? Já mám tady tyto bez D proužku a jsou reflexivní taky.provocation píše:s D reflexivni je, bez D neniV-Y-V-I píše:řekl bych,že ano. Je to klascká zančka varobená v Německu,akurát ti tam vylisují,co si žádáš.-Jakub- píše:taky nad tim faram, ze si ji dam na predek jenom kvuli STK. Je ta znacka reflexni?
![]()
tady jak to vypada na fotce s bleskem...taky sou od T4

VYVI: jak to teda doopravdy je?
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
- F.l.a.n.e.l.
ok. pak dej hned vědět 
taky asi osobně...tak buď sem napište nebo košila zavolej....číslo máš ne?
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
nejsi v Jihlavě?
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Jinak můžete teda dneska třeba v 18:00 na velkém parkovišti v Centru města??
Je to směrem od Karviné, u obch. ELAN na světlech do leva (směr Těšín) a na dalších světlech do prava (Těšín) a po pravé straně je obrovské parkoviště. Tak tam budu teda čekat.
Nebo případně na telefonu 731 523 796.
Je to směrem od Karviné, u obch. ELAN na světlech do leva (směr Těšín) a na dalších světlech do prava (Těšín) a po pravé straně je obrovské parkoviště. Tak tam budu teda čekat.
Nebo případně na telefonu 731 523 796.
das Auto
- F.l.a.n.e.l.
Kdyby někdo chtěl platit osobně, tak budu asi odpoledne v karviné. takže můžu vybrat peníze. Večer kolem šesté jedu za Kubou dát mu peníze, takže bych mu předal i ty vaše, pokud nechcete platit účtem. barry má na mě číslo, kdyby něco. nechci ho tady psát na "sklo"
Během příštího týdne dojdou ty značky,takže KOPR už je budete mít.
Dnes večer posílám závaznou objednávku (cca 22:30) Takže do té doby se rozhodněte pro přípdané změny,jako Dan a Flanel (s D)
A Barry R.A.T.T. NEJDE-JEDINE R A T T (tak co??)
Peníze budu odesílat v úterý večer!!!
Dnes večer posílám závaznou objednávku (cca 22:30) Takže do té doby se rozhodněte pro přípdané změny,jako Dan a Flanel (s D)
Peníze budu odesílat v úterý večer!!!
das Auto
Jo a vkolik bys tak byl v karviné?? A kde bych tí je mohl předat?F.l.a.n.e.l. píše:Kdyby někdo chtěl platit osobně, tak budu asi odpoledne v karviné. takže můžu vybrat peníze. Večer kolem šesté jedu za Kubou dát mu peníze, takže bych mu předal i ty vaše, pokud nechcete platit účtem. barry má na mě číslo, kdyby něco. nechci ho tady psát na "sklo"
[quote="V-Y-V-I
[/quote]
tak jestli půjdou barvy tak to přežiju...
[/quote]
tak jestli půjdou barvy tak to přežiju...
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
- F.l.a.n.e.l.
cca kolem 17 h + - budu v karviné. sms na 737 344 058. tak kdyžtak pište.
Co akhle kdybych Ti je ¨dovezl kLetnímu Kinu v Kurviné??v 17:30?
Chlapi,dnes mi zaplatil Flanel,Maro a Barry.
Ve středu ráno odesílám příkaz,kdo mi do té doby nepošle peníze,nebo nedá osobně má SMŮLU !!!!
číslo účtu 1512300183/0800
280 bez D, 330 s D !! + 12 Kč poštovné
Ve středu ráno odesílám příkaz,kdo mi do té doby nepošle peníze,nebo nedá osobně má SMŮLU !!!!
číslo účtu 1512300183/0800
280 bez D, 330 s D !! + 12 Kč poštovné
das Auto
Dnes jsem odesla závaznou objednávku !!
Na konci týdne to zajede do Němec vyrobit,to bude trvat cca 24 hodn,poté mi to hned pošle a uprostřed týdne by to mělo dorazit. V pátek bych to dovezl do karviné,kde byste si to rozebrali
Na konci týdne to zajede do Němec vyrobit,to bude trvat cca 24 hodn,poté mi to hned pošle a uprostřed týdne by to mělo dorazit. V pátek bych to dovezl do karviné,kde byste si to rozebrali
das Auto