Hehe, divam se......asi to nakonec objednamfelda píše:josh berto koukej jak se všichni bojí

Moderátor: Dave0401
no to si nemyslím,ja ji každopadně na autě mít budu.kdo se bojí nesmí do lesa .....a o tu přední mi moc nejde,jelikož většinou každý u mě vidí jen zadek,a to jen par sekundF.l.a.n.e.l. píše:Felda: uvidíme kdo se bojínakonec s tím budu jezdit sám
Josh píše:Hehe, divam se......asi to nakonec objednamfelda píše:josh berto koukej jak se všichni bojí
Uňak píše:chuj s pokutama ale ty posraté body a není jich moc
Seš si jistý? Já mám tady tyto bez D proužku a jsou reflexivní taky.provocation píše:s D reflexivni je, bez D neniV-Y-V-I píše:řekl bych,že ano. Je to klascká zančka varobená v Německu,akurát ti tam vylisují,co si žádáš.-Jakub- píše:taky nad tim faram, ze si ji dam na predek jenom kvuli STK. Je ta znacka reflexni?
![]()
tady jak to vypada na fotce s bleskem...taky sou od T4
Jo a vkolik bys tak byl v karviné?? A kde bych tí je mohl předat?F.l.a.n.e.l. píše:Kdyby někdo chtěl platit osobně, tak budu asi odpoledne v karviné. takže můžu vybrat peníze. Večer kolem šesté jedu za Kubou dát mu peníze, takže bych mu předal i ty vaše, pokud nechcete platit účtem. barry má na mě číslo, kdyby něco. nechci ho tady psát na "sklo"