Nějaké změny oproti stavu kdy jsem to naposledy viděl jezdit já? Něco na motoru (krom silentbloků)?? podvozek? odtučňovací kůra?

(doufám, že se nepotkáme nikde na sprintech)

Moderátor: Dave0401
barry píše:Na videu je silencer na výfuku
bez jsem neměl...
to by byl teprve randál...
a nejezdím jelikož nemám bohužel řidičák...
a do včerejška auto ani nejezdilo...
Dnes to s Rosťou protáhneme ať vyletí pavučiny z válců
FilipGTti píše:
nerikej ze si dasli komu dosli body ???
barry píše:FilipGTti píše:
nerikej ze si dasli komu dosli body ???
Došli v květnu a v ssrpnu jsem byl chycen jak řídím...
včera jsem byl odsouzen za trestný čin řízení bez opravnění![]()
![]()
5 srpna budu jezdit...
SZremix píše:Barry da se otevrit swist kdyz je zamknuty? Ztratil sem klice od sluzebaka a potrebuji se dostat dovnitr ...
tak hlavně co jsem pochopil tak barry měl zákaz a jen se odvolal a už tohle se bere jako TČG3-Lower píše:Tos vyvazl jeste dobre. Ja jen nechapu kdyz uz daji nejaky trest a u soudu pozadas tak vetsinou to snizi to je zvlastni. Nic proti tobe, nevadi mi ze nejdes do basy za to cos udelal, aby se to spatne nepochopilo.
Tak nakonec sem odemknul nahradnima klicema co sem si pujcil z firmy a klic sem nechal vyrobit znovu, stal me 1500,- sem myslel ze me jebnebarry píše:SZremix píše:Barry da se otevrit swist kdyz je zamknuty? Ztratil sem klice od sluzebaka a potrebuji se dostat dovnitr ...
kurde nemám číslo jsem ti zkoušel volat z práce ráno...
dvě čísla co jsem měl na tebe jsem vymazal protože jedno mimo provoz a vodafone taky.
To střídáš jak ponožky
s tim barry budes spokojen, v tom je tesla okbarry píše:objednal jsem toto
http://www.tesla-blatna.cz/cs/zapalovac ... sada,,,618" onclick="window.open(this.href);return false;
Děkuji TOme