.. ale prdel si vozim porad

Moderátor: Dave0401

- nemusím (mobil, kamery, foťáky...) jsem trochu na to elektro, tak pro to..
  - nemusím (mobil, kamery, foťáky...) jsem trochu na to elektro, tak pro to.. )
 ) Ze se rozjedu nejdriv krasa zaber a pak chcip no humuso traktor...
 Ze se rozjedu nejdriv krasa zaber a pak chcip no humuso traktor... 

http://race.dieselpower.cz/Produkty/kat ... l=4&sub=31" onclick="window.open(this.href);return false;
  http://race.dieselpower.cz/Produkty/kat ... l=4&sub=31" onclick="window.open(this.href);return false;  

......a pozor...pán je gurmán a ještě odborníkHanzy píše:asi mrdka jako kazda tdi....

Ale ne po dlouhe dobe jsem v tom jel a jsem se zas posmal sotva jsem mel pocit ze to jede tak to chciplo....a ze to klepe a dymi si uz moc ani neberu...
 Ale ne po dlouhe dobe jsem v tom jel a jsem se zas posmal sotva jsem mel pocit ze to jede tak to chciplo....a ze to klepe a dymi si uz moc ani neberu... 

max3rx píše:za to dvoulitr ve sporáku musí rvát asfalt, co
 tomu říkám "stojím si za svým"
 tomu říkám "stojím si za svým" 
 )
 )

za další jsem čekal že napišeš, že tankuješ letecký 1O6octan na mošnově
 za další jsem čekal že napišeš, že tankuješ letecký 1O6octan na mošnově 

Mno co rict aby si to pochopil mam rad tichy a cisty chod benzinoveho motoru ale zaroven se nechci omezovat ve spotrebe a proto LPG...F.l.a.n.e.l. píše:max3rx píše:za to dvoulitr ve sporáku musí rvát asfalt, co
už jsem to tu jednou psal... Zastánce benzínu na život a na smrt ale jezdí plynemtomu říkám "stojím si za svým"
(nepochop to že to myslím na tebe at nedojde k omylu)

Snad ve Flanelakove ma jen 99 octanu u nas ma 100 mas tam kamose co to redi?F.l.a.n.e.l. píše:tak to jsi uplně frajer že tankuješ 1OOoctan. kde to bereš prosímtě? páč racing je 99+ nikoli 1OOza další jsem čekal že napišeš, že tankuješ letecký 1O6octan na mošnově
Ohledně dýmení. Můžeme porovnat komu víc

snad z toho jednou vyrosteF.l.a.n.e.l. píše:max3rx píše:za to dvoulitr ve sporáku musí rvát asfalt, co
už jsem to tu jednou psal... Zastánce benzínu na život a na smrt ale jezdí plynemtomu říkám "stojím si za svým"
(nepochop to že to myslím na tebe at nedojde k omylu)

tady se všichni smějou tomu, jakej není zastánce benzínu a sám jezdí F plynuSubTera píše:Mezi LPG a naftou je dost padnej rozdil.
 to je ta prdel
 to je ta prdel